Додати запис

Продовжую боротьбу!

Я, як кандидат у народні депутати України від партії «УДАР» по 22-му виборчому округу, змушений відреагувати на поширення недостовірної інформації від кандидата від ОО «Батьківщина» Петра Кравчука.

Усім відомий той факт, що ПП «УДАР Віталія Кличка» ініціювала по всій Україні програму по узгодженню кандидатів від об’єднаної опозиції та партії «УДАР Віталія Кличка».

Та саме у виборчому окрузі № 22 не відбулось узгодження кандидатів.

Проте, кандидат по одномандатному виборчому округу №22 від ОО «Батьківщина» Кравчук Петро Костянтинович вже веде активну агітацію виборців (відкриті зустрічі, зібрання), де повідомляє на широкий загал, що саме він вже є узгодженим кандидатом не тільки від Об’єднаної Опозиції, а й від партії «УДАР».

Тому я, Алєксєєв Ігор Володимирович, діючий кандидат у народні депутати України по ВО № 22, офіційно заявляю, що перемовин між Об’єднаною Опозицією «Батьківщина» та партією «УДАР Віталія Кличка» на Волині не було.

Заяви пана Кравчука про підтримку його персони зі сторони Партії «УДАР» мене відверто дивують і обурюють.

«УДАР» та «Батьківщина» знаходяться по одну сторону барикад – протилежну від влади. Замість гуртування двох опозиційних сил на Волині Петро Кравчук займається політичним популізмом й самопіаром.

Представляючи опозиційну силу «УДАР Віталія Кличка», я неодноразово заявляв та продовжую заявляти, що всі справжні опозиційні сили є однозначно нашими союзниками в майбутньому парламенті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чому ж проти Палиці не ведете ніяку боротьбу? чи УДАР і Палиця - одне і те саме? бо ходять чутки що Палиця купив вас... Навіть хотів до УДАРУ йти в партію.
Відповісти
Таких як Алєксєєв не купують, такі самі продаються. Цікаво, а чому в колонці автора розмістили фото Алєксєєва ще коли він навчався у 9 класі? Він що з того часу жодного разу тверезим не був?
Відповісти
"кандидат по одномандатному виборчому округу №22 від ОО «Батьківщина» Кравчук Петро Костянтинович вже веде активну агітацію виборців (відкриті зустрічі, зібрання), де повідомляє на широкий загал, що саме він вже є узгодженим кандидатом не тільки від Об’єднаної Опозиції, а й від партії «УДАР»" - і при цьому пан Ігор може навести факти, де й коли Кравчук таке говорив, і хто це чув? Бо я була практично на всіх зустрічах Кравчука з виборцями, і жодного разу таких заяв не звучало.
Відповісти
Игорь, спасибо тебе за продолжение борьбы. А то я испугался за всех нас, как нам быть без тебя-борца, ведь не справимся мы сами, куда уж нам, осиротеем по сути без тебя. А так успокоил ты нас, защитник ты наш сердобольный. Некоторые злопыхатели утверждают, что за тебя и 20 человек не проголосует. Враньё всё это. Проголосуют, Игорь, проголосуют. И даже не 20, а со всей ударовской смелостью и ответственностью могу заявить, что за тебя не 20, а все 23 человека проголосуют. Борись Игорь, и Палица тебя не забудет!
Відповісти
Пане, you make my day!
Відповісти
Алєксєєв а почему у вас нету доходов? Или ето ложь то что ви написали .... Ведь все знают за ваши состояние...
Відповісти
нет доходов, все пробухали, шо не панятна?
Харашо выбары, палица денег сыпет, все люкс, боремся, ..епт, с змием зеленым, с собой голубым.
Відповісти
заголовок розсмішив ))) це виходить боротьба цього кандидата заключається у вивішенні лозунга " Алєксєєв - наш кандидат" на наметах удара ))) борець просто неймовірний ))) скоро майстра дадуть по боротьбі в політиці )))
Відповісти
40-летний мужчина со средним специальным образованием что окончил — ПТУ?), официально не заработавший ни единой копейки за весь 2011 год (а, может, заработал «в темную», и не уплатил налоги?), содержанец на пенсии у своей мамы. Последнее место работы — ночной электрик на одном из луцких предприятий.

На фоне того, что за последнее время на Волыни сменились то ли 4, то ли 5 руководителей областной организации «УДАРа», эта кандидатура смотрится и вовсе странно. На общалках местных интернет-ресурсов гуляет версия, что Алексеев — «засланный казачек», которого пролоббировал на этот партийный пост нардеп Игорь Палица. Тот самый, из парламентской «обоймы» олигарха Игоря Коломойского... Как Вам такой претендент на кресло депутата? Может, он силен в рукопашном бою? и сможет отстоять честь мандата в драке с регионами ? ))))
Відповісти
шпаргалка избирателя
Відповісти
Палиця сам хотів йти в партію УДАР. Але коли дізнався що туди пішов Алексеєв, то злякався такого потужного ударника і вирішив йти сам. Мало того, ходять чутки, що Палиця злякався гіперпотужного УДАРУ і вирішив відкупитися від нього. Алексеєв - це качка (точніше качур) Палиці.
Відповісти
Шо ви говорите! Алексеев оказывается такой мощный мужчинка што сам Палица его испугался? О зохен вэй. Это счастье Игоря Петровича што он не встретил где-то в подворотне этого активного Алексеева, а то не миновать беды. Говорят што он не подкупен, этот Алексеев. За 100 гривен его не купишь, только за 100 долларов, не меньше. Я понимаю Палицу, я бы тоже испугался этого неуёмного Алексеева. Какой блестящий в некоторых местах лидер луцкого Удара.
Відповісти
дивна позиція у Кравчука... ніби й опозиційна сила, а грає проти своєї ж команди,адже,на скільки я розумію, то в всі опозиційні партії мають робити одну справу? - витурити уже нарешті Регіонів з парламенту!
Шановні, одумайтесь вже врешті!!! Ви мусите бути однією командою!
Відповісти
Дуже гарно веде себе ОО "Батьківщина"...
Пахне подвійною грою!
Відповісти
Алєксєєв ударний тіпуля! Ще й розумний! Може шось такі зробить...
Я за нього!
Відповісти
кравчук тако трохи лажанув! поспішив робити передчасні заяви!
ну нічого, Алєксєєв - молодець! вміє людей поставити на соє місце!)
так тримати!
Відповісти
після шухеру з 19 округом тепер такі заяви по 22 від Удару. Нагадує нехорошу систему.
Відповісти
ану затихли, Ударники і Бютівці! Шановний мільйонер і друг самого Ігоря Коломойського дядя Палиця дали вказівку - нікого не знімати з виборів. скажете щось проти - получите багато палиць по попам.
Відповісти
А Кравчук хоч знає, що він такі заяви робив?
Відповісти
хіба не ясно що таку заяву Алексеєва уповноважили зробити в штабі Палиці? Алексеєв мав би знятися і не випендрюватися. Його рейтинг точно менший за Кравчука. Але ж Алексеєв турбується за свого патрона Ігоря Петровича (той що все купив). Бо хто ж тоді буде голоси забирати у Кравчука? Алексеєв у Луцьку виконує завдання Палиці - зменшити рейтинг конкурентів свого шефа і самому не висовуватися. а то не дай Бог хтось проголосує за нього. А мав би проголосувати за Палицю!
Відповісти
Кого Кличко понабирав у кандидати від Удару? Ну невже він не прочитав на обличчі Алєксєєва приреченість на маргінальність? З таким підходом до кадрів його рейтинг ще до виборів впаде як у Королевської.
Відповісти