Додати запис

Команда однодумців, яка працює на результат

Нашій партії уже 15 років. Партія регіонів сьогодні - це результат достатньо тривалого шляху розвитку, який розпочався з роботи кількох однодумців та закінчився тим, що лідер партії Віктор Янукович став Президентом України. Скажу більше, сьогодні в Україні вперше реалізовується класична модель організації політичного життя та розвитку країни. Йдеться про політичну відповідальність та роботу у владі. Партія регіонів взяла на себе відповідальність разом з Президентом України Віктором Януковичем за стан справ в країні та її перспективу. Цього до нас не робила жодна політична сила.

Президентом України, Партією регіонів запропонована програма розвитку країни і влада працює над її виконанням. Злагоджено, спокійно та впевнено. За два з половиною роки у владі чимало зроблено, але ще більше потрібно зробити. І всі це розуміють.
Партія регіонів буде тримати звіт перед громадянами, і я переконаний, більшість громадян підтримають саме нашу партію – Партію регіонів.

Про наші переваги. Для початку, потрібно сказати про принципи, якими наша партія ніколи не поступалася. Ці принципи допомогли нашій політичній силі та її лідеру пройти через великі випробовування і заслужити довіру громадян. Іншими значними перевагами Партії регіонів є прагматизм та реальність, в оцінках, рішеннях та діях. Життя довело, що нам, країні та громадянам потрібно розраховувати в першу чергу на власні сили, можливості, потенціал та ресурси. Ніхто нам не допоможе, якщо ми самі не організуємося і не зробимо наші роботи. Не менш важливою перевагою Партії регіонів є те, що саме Партія регіонів запропонувала ідею побудови, творення, досягнення порядку та відповідальності. Ідею, яка спонукатиме людину відчувати себе громадянином держави, викликати почуття гордості та патріотизму.

Нас часто запитують, а яка у вас ідеологія чи політична платформа? Ми відповідаємо – ідеологія у нас проста і зрозуміла - праця на Україну, процвітаюча країна, заможна, самодостатня, де громадянам комфортно жити. Наша ідеологія - це рух вперед і розвиток. Наша ідеологія - це плани, програми, проекти, рішення та дії. А ще - конкретні результати. Лише так, усе досить просто. Ми сьогодні розбудовуємо країну, розбудовуємо Волинь. Це наша об’єднавча ідея, яка гуртує однодумців і додає нам прихильників.

З цим і йде на парламентські вибори Партія регіонів, а ще з конкретними справами та планами на найближчі роки. Ми кажемо виборцям, що розпочаті справи обов’язково повинні мати продовження. Продовження повинна мати стабільність, і політична, і економічна. Ми продовжимо реалізацію масштабних інфраструктурних проектів з будівництва доріг на Волині, облаштування наших міст і сіл, ми будемо будувати школи, дитячі садки, поліклініки, ми будемо впорядковувати соціальні заклади, музеї, театри, бібліотеки та будинки культури. Ми будемо продовжувати реалізацію повноцінних соціальних програм, які спрямовані на підтримку конкретної людини. І чи пропонує це якась інша політична сила? Ні.

Ми дуже добре розуміємо, що усі результати Партії регіонів стали можливими завдяки підтримці людей, які свого часу повірили у Віктора Януковича та Партію регіонів. І ця довіра багато вартує. А ще вона змушує бути ефективними та обов’язковими.

Волинська обласна організація Партії регіонів теж пройшла непростий шлях становлення і розвитку, ми набули досвіду роботи в опозиції, організувалися для роботи у владі і працюємо, крок за кроком. Сьогодні в партію приходять молоді люди, вони активні, енергійні, цілеспрямовані. Це тому, що молодь тягнеться за сильними, за людьми, які працюють – за справами. І ми все зробимо для того, щоб підтримати цих молодих людей та допомогти їм реалізуватися в житті. Ми до цього підходимо досить відповідально.
Наша партійна організація сьогодні - це потужна, впливова команда однодумців, яка працює на результат. У свій актив ми можемо сміливо записати десятки масштабних реалізованих проектів, велику кількість конкретних справ, зроблених для волинян. Це стало можливим завдяки підтримці Президента України Віктора Януковича та уряду. Волинь змінилася за ці роки, і я щиро сподіваюсь, що волиняни оцінять ці зміни. І саме ця оцінка буде для нас найважливішою.

Користуючись нагодою, хочу подякувати усім партійцям за розуміння та підтримку, принциповість та позицію, силу волі та характер. Ми разом досягли цього результату і разом будемо продовжувати працювати.

А ще ми всі вдячні волинянам за довіру і запевняємо, що наша політична сила вас не розчарує.

Я бажаю усім оптимізму, впевненості у власних силах, життєвих успіхів та перемог.

З повагою, голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр БАШКАЛЕНКО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаю джигіта з "результатом" виборів. Так тримати!
Відповісти
Напомнило речь секретаря советской парторганизации. На кого это должно произвести впечатление? Бабушки-пенсионерки нетом уже не пользуются, а дети ясельной группы - еще не пользуются.
Відповісти