Додати запис

До ВО «Свобода»: риторика нам не потрібна!

Потрібна дія. Тільки дія, а не розмови можуть привести до результвтів. Менше ораторів, менше ораторій, час популізму пройшов. Народу потрібно побачити результат. Народу це потрібно вже сьогодні і йому набридло вислуховувати безкінечні словесні вправи. Протести не повинні падати в порожнечу. За злочини потрібно відповідати конкретним злочинцям.

Ніяких політичних кон"юнктур. "Свободі" потрібно чітко розуміти, що немає політичних конкурентів, а є політичні вороги. Зрадники держави. Ті, хто державу зробив засобом свого збагачення. З ними не можна ні про що домовлятися.

Із злочинцями не домовляються. Потрібно впроваджувати радикальні рішучі дії. Досить їм грабувати людей. Бандитів в погонах до кримінальноя відповідальності. Фальсифікаторів виборів до кримінальної відповідальності. Суддів та прокурорів, які виконують антинародні злочинні накази, на нари. Тільки "Свобода" зможе навести лад в державі. Якщо не загрузне в болоті демоліберастії.

Держава народної демркраті не може бути побудована на толерантному відношенні до її ворогів. В державі тотального розграбування не може бути примирення, або пошуків компромісів з ворогом.

І потрібно, щоб з першого дня роботи "Свободи" в парламенті, народ України побачив її дії. І тоді народ повірить і підтримає її ініціативи. Коли побачить, що не помилився, що є на кого сподіватися і є на кого обпертися. Українці не повинні бути толерастами. Ніякої політичної толерастії та "конкуренції ідей" з ворогами. Ніякого об"єднання з ворогами. Ніяких суперечок з ворогами. Тільки дія. Заради і на благо народу. Ніякого договору з ворогами. Договір, це здача своїх позицій, це зрада покладених народом сподівань. Ніяких компромісів з ворогами. Компроміси, це зрада. Лише чітка пряма програмна лінія.

Ворог підступний. Ворог, той політичний клан, який узурпував владу в державі буде спочатку шукати шляхів "договору" а потім дискредитації партії народного сподівання. Буде заклик"ати до "порозуміння" та "дискусій", затягуючи Свободу в багно політичного словоблуддя. Не піддавайтеся на це, цей шлях заводить в тупик. Кожна уступка буде працювати на користь олігархів та на користь обслуговуючої її чинної влади. На користь державної мафії.

Програма дій на найближче майбутнє, це притягнення до відповідальності тих, хто зраджував державу.Тих, хто ініціював виборчі махінаці. Разом з головами держ. адміністрацій та начальниками міліції. Тим, хто віддавав накази "Беркуту". Мафіозні суди не можуть виносити і не здатні виносити об"єктивні рішення. Все тоне в болоті демагогії. Все тоне в нескінченних диспутах політичної клоунади. Про співпрацю, про домовленості, про дружбу та взаємопорозуміння. І всі злочини проикриваються личиною любові до народу.

Влада бандитів та державних злочинців дійшла вже до останньої межі цинізму; коли політики світового рівня з міжнародних трибун світових організацій та ЗМІ критикують українську політику та політичних лідерів, відсутність в Україні демократії, відкат держави назад, бандити винайшли зручне формулювання, Прем"єр-міністр Азаров, Мірошниченко, Олійник та Колесніченко заявляють, що сказане світовими лідерами, це лише їхня особиста, приватна думка. І тому до неї можна не прислухатися. По правилу "Собака гавкає, а караван іде".

Блокуються будь-які поступи вперед. Вороги прикриваючись словоблуддям про здорову політичну конкуренцію, самі дивляться в бік Росії. В рот своїм кремлівським командирам та начальникам, виконуючи їхні накази. Це зрада українського народу. Вони давно живуть під публічними масками вболівальників за Україну, таємно та явно виконуючи накази та проводячи лінію московського Кремля в Україні. Якому все більше та більше здають державні інтереси українського народу.

Ця псевдоеліта гопників повинна відповісти за свої злодіяння перед українським народом. "Свобода", до справи! На тебе дивиться зараз весь український народ. Ти його остання надія. Він ще вірить в перемогу. Не поруш цієї віри. Україна повинна встати з колін, підняти голову і звільнитися від рабства. Україна чекає на дії. Україна хоче бачити розплату. Україна сподівається на тебе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Практически неприкрытый призыв к гражданской войне: "немає політичних конкурентів, а є політичні вороги" Далее по тексту.
Тягнивбок пытался навязывать свои взгляды на юге. Я видел выражение его лица в Севастополе. Трус откровенный.
Риторику он в ВР сохранит. Будет договариваться. Набьет корманы. Каких то серьезных движений не будет. Жителям Донецка можно спать спокойно.
Через 3-5 лет над ним будут смеятся как над Ющенко.
Вспомните 2004 год-супер кумир. Сейчас-гавно. Хо--лы отказались от одного кумира-придумали нового.
Відповісти
Як цей Кононович-Брехунович вже дістав розпалюванням міжнаціональної ворожнечі. От вже ж комуняка підлий.
Відповісти
Усі комуняки і коновічі Свободу бздять аж всц..каються!От пишуть подібні тупорилі коменти .Канановіч краще б вже в трусєлях біля дзеркала мастурбував --- менше лайна в коментах було би)))
Відповісти
Насколько я понял AntiUkr про межнациональные отношения ни слова. А у нацистов каждый второй тезис националистический.
Відповісти
Искренне признателен всем запукрам, которые оставили комменты на ВП. Сказачный материал. Представте 46 стр ругательств в адрес укрАйоны. Таких "шедевров" я за всю жизнь не придумаю. Подчеркиваю-это все опубликовано на ВП.
Например:
VSC. -Лучане, мы просто стадо, которое купли за стог сена на месяц кормежки. ПОЗОР Луцку.
Юрій -суча країна, сучі люди.
Дибілоїди. Овечки кончені. Ритися вам в гамні і чекати наступних подачок все життя. Суки
[email protected] -Луцьк!! Ганьба!!!! Недарма на Західній Україні волиняк завжди не любили! Продажні і боязливі (
Чеширский Кот-… продажные шкуры, примите мои поздравления.
виборець2- … про наш народ після одних із виборів - тупі барани... Гірка правда про більшу частину українців(((((((((

Это вы сами про себя написали.
Готовлю обзор составленный из подобных высказываний.
Пришлю вам-получите "удовольствие".
Відповісти
"На тебе дивиться зараз весь український народ"-а по моему всего 11% избирателей.
Відповісти
А Фаріон буде давати сольні концерти?
Відповісти
Автор свидомый. И даже очень.
Истеричность нацистов генерируется фарионшами и им подобными.
Відповісти
Столько шума о конкретных действиях и ни одного предложения по сути.Комуняцкая риторика на свободовский лад.Уже задрали с врагами народа.Потом начнуться дети врагов и т.д.Придумать чевой то новенького не пробовали,колхозники.
Відповісти