Додати запис

Олександр Лазорко не підведе!*

Звернення до лучан народного депутата України Верховної Ради 7 скликання від об’єднаної опозиції «Батьківщина» Василя Пазиняка.

Шановні лучани! 17 лютого на проміжних виборах Ви обиратимете депутата до обласної ради по виборчому округу №37. Як народний депутат України від об’єднаної опозиції «Батьківщина», закликаю Вас віддати свій голос за Олександра ЛАЗОРКА!

Я особисто знаю Олександра Івановича з 1998 року, коли був депутатом Львівської обласної ради від БЮТ. За цей час Олександр Лазорко проявив себе як людина патріотична, відповідальна, чесна, послідовна, професійна. Наша фракція у Львівській обласній раді цінує Олександра Івановича за те, що він добрий виробничник, уміє відстоювати інтереси людей, завжди знаходить переконливі аргументи з усіх важливих питань.

Я дуже шкодую, що демократичні сили Волині не зуміли домовитися про єдиного узгодженого кандидата. Таким вважаю саме Олександра ЛАЗОРКА. Сьогодні на прикладі Верховної Ради України 7 скликання ми бачимо, що коли є взаємодія всіх демократичних сил, тоді є конструктивізм, тоді парламент професійний, сильніший.

Олександр ЛАЗОРКО – єдиний дієвий кандидат від опозиційної партії «Удар» на проміжних виборах до Волинської обласної ради. Він довів, що вміє працювати в команді, відстоювати інтереси людей. Це робить також його благодійний фонд, який, знаю, вже допоміг багатьом волинянам.

Переконаний, що саме за такими молодими, конструктивними і перспективними політиками – МАЙБУТНЄ.

Якщо Ви хочете бачити свій край розвиненим, а Луцьк – сучасним європейським містом - віддайте свій голос 17 лютого за Олександра ЛАЗОРКА.

Повірте, Олександр ЛАЗОРКО Вас не підведе!

Василь Пазиняк, народний депутат України Верховної Ради 7 скликання від об’єднаної опозиції «Батьківщина».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію