Додати запис

Ляшко на службі у партії районів

Ви запитаєте якого біса влада фінансує та розкручує відомого політичного клоуна Олега Ляшка та його Радикальну партію? Роз’яснюю!

Вчора відбулись довибори до Вінницької обласної ради у Липовецькому районі. Було висунуто три кандидати: від Партії регіонів, від Комітету опору диктатурі, члена партії “Батьківщина” і від Радикальної партії Ляшка.

Результат: Любов Спірідонова, заступник голови ОДА від “Партії регіонів” – 44%, Віктор Качур, екс-мер міста Немирів від ВО “Батьківщина” – 43%, Анна Філонова від “Радикальної партії” – 9%.

От Вам і вся логіка влади… По суті такий от колун їм обходиться у копійки, а роботу свою починає виконувати справно!

Опозиційним силам, об’єднаним у Комітеті опору диктатурі, потрібно думати і грамотно формувати свою позицію стосовно отаких от радикалів і головне вміло доносити до виборців суть та завдання таких псевдо-партій та їхніх псевдо-лідерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажуть мені, як можна голосувати за представників "Радикальної партії"?? Просто, як?
Відповісти
Толєрантно
Відповісти
Гузь - "Гигант мысли, отец русской демократии.."
Відповісти
Ігоре, а що ти думаєш на рахунок Н. Королевської. Теж проект ПР?
Відповісти
З цією пані значно складніше... Думаю за трохи все стане на свої місця. Перш за все, свою позицію по Королевській має висловити депутатська фракція "БЮТ-Батьківщина" у Верховній раді.
Відповісти
Так в чому служба? :-) Гузь, тобі для чого політологію на істфаці викладали? Вчи матчастину.
Відповісти
Ти дурню, написано ж, що Ляшко висунув свою діваху спеціально аби відтягнути голоси виборців від кандидата, що представляє опозиційні сили.
Відповісти
Якщо так, то виходить, що якщо хтось раптом не позиціонує себе прибічником або не є учасником КОДу (той самий Гриценко, наприклад), то, відповідно та людина на службі у Яна? А чи не забагато КОД на себе бере, вважаючи себе мало чи не монополістом на опозиційність? Я не в захваті від Ляшка і не в курсі, хто є така та пані-кандидат, проте наявність хоч і такої, але альтернативи у кандидатах вважаю позитивом. Інша справа, чому партія Ляшка опинилась за бортом так званої опозиції. Адже ті записи допитів про Борю злили не просто так. Це є насліжок, а не причина вигнанності Ляшка звідусіль.

Так що, панове, не поспішайте когось називати дурнями. Хто зна, що станеться з тим КОДом після жовтня 2012 року. Особисто в мене є великі сумніви щодо його життєздатності. І хто зна, ким та чим стане той самий Ляшко у майбутньому. Історія має безліч прикладів несподіваних поворотів...
Відповісти