Додати запис

Дешевий популізм і турбота про людей – не одне і те ж

Не стільки зробити, скільки розказати – хвиля дешевого популізму вражає. Як і те, що до таких піруетів вдаються патріоти-свободівці! Спочатку вони декларують, що комуністи їм не друзі, а потім дружно піаряться на проваленому голосуванні за комуністський законопроект. Прикро, що це прикривається маскою турботи про людей. Бо ж законопроект комуністів далеко не найкращий серед кількох зареєстрованих у Верховній Раді законопроектів про скасування пенсійної реформи. То ж варто підтримати не за популістський, а той, який допоможе знівелювати недоліки пенсійної реформи.

Ми підтримуємо скасування пенсійної реформи і наша мета – реальна турбота про людей, саме тому ми головуватимемо за законопроект Л. Денісової з фракції «Батьківщина».

Наша позиція чітка - якщо щось змінювати, то змінювати реально. Колега депутат Черняков встиг на всі боки прокричати про своє здивування, що я та інші депутати-мажоритарники не голосували за законопроект комуністів.

Мене ж дивує інше - свободівці купилися на популістські провокації комуністів і тепер використовують це задля дешевенького піару. В положеннях законопроекту Денісової передбачено встановлення пенсійного віку для жінок 55 років, встановлення страхового стажу для призначення пенсії по віку 5 років, страхового стажу, який дає право на отримання мінімальної пенсії по віку 20 років для жінок і 25 років для чоловіків, також передбачено повернення порядку визначення розміру пенсії по віку та зняття обмежень права пенсіонера на врахування при розрахунку пенсії заробітної плати за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу та права на перерахунок пенсії для працюючих пенсіонерів. Я займаюся не політикою, я готовий підтримувати реальні справи. Прикро, що замість працювати, горе-патріоти надають перевагу крику на барикадах.

Звісно прикро, адже ще жодна справа не вирішилась простим патяканням. Неготовність свободівців до співпраці також не на користь справі – бо хто ж погодиться співпрацювати з «друзями», котрі одну руку простягують, а у другій тримають камінь? Та й слово, не підтверджене діями цінується не високо…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже добре якщо пройде закопроект Л.Денісової. Проте жоден регіонал його не підтримає, маю сумнів і щодо комуніств. А тому через деякий час Ви та дехто з ваших колег скажуть : "Ми ж голосували за відміну пенсійної реформи". Проект комуністів мав більше шансів пройти свободівці це розуміють та й Ви теж.
Відповісти
зате Мартиняк вже продемонстрував готовність до співпраці, голосуючи за уряд Азарова та Рибака. дякуємо тобі Мартиняче, курячий олігарху за твою співпрацю з Партією регіонів. здається ти не обіцяв бути тушкою під час виборчої кампанії. а тепер просто кинув людей.
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Io7bWmwGpjs

Пан Мартиняк демонструє свій бурхливий антпопулістський запрал, беручи участь у парламентському путчі під керівництвом Партії регіонів.

Разом з ним і інші волинські "благодійники" - Івахів та Єремеєв
Відповісти
Сьогодні своєю присутністю на Банковій пан Мартиняк і К дав ще раз зрозуміти своїм виборцям ху із ху.
Відповісти
Нам Мартиняк обіцяв гроші на бандерштдт і не дав! Наї....в.
Де гроші???
Відповісти
цей бандерштат так треба на.бати, щоб з нього мокре місце залишилось.
Відповісти
Курам на сміх такі аргументи. Діями треба доводити свою користб народу. Якби вибори знову відбулися, то олігархам не було б так легко перемогти. Люди порозумнішали трохи, надіюся.
Відповісти
Що ти там Мартиняк оправдовуєшся, вже і твоїм виборцям ясно хто ти такий!!!!
Відповісти
Сєрьога,давай па-па,па-па.
Відповісти
Мені цікаво, хто це все пише...
Невже вороги Сергія,які нічого в свому житті не досягли!!!!!
Тільки, що можете,як наговорювати на людей,гнобити їх...краще ділом займіться!!!
Особисто,тим хто хоче Бандершат...він не зобов*язаний вам його оплачувати!!!!!
Кожен рік обходились без нього і цього року також обійдетесь!!!!
Хочете гроші?????!!!!Заробіть!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Булиб перевобори побачив би де був. Рости курячі сраки-це твій рівень.Комсомол!
Відповісти
на Банковій Мартиняк себе вже показав.Не зрозуміє цієї виходки тільки дурний.На цьому політична кар"єра пана Мартиняка луснула, ось така печальна історія, а як гарно все починалось.О ... пригадуєте "мусорніки" ха-ха-ха????????????7
Відповісти
Які ж ви все таки гнилі люди!!!!!!!!!!!!!
Горіти вам в пеклі!!!!!!
Я завжди за вас Сергій Васильович!!!!!!!!!!!!
Таких як я багато!!!!!!!!!!
Відповісти
Ой... ви ще його портрет на стіні повісьте і моліться кожного дня.
Бо розумним мислячим людям вже давно все зрозуміло...
Відповісти