Додати запис

Як волинські тушки-олігархи підносять патрони регіоналам-путчистам

Вже півроку як відгриміли вибори до парламенту. Зокрема і на Волині. Тут у більшості мажоритарних округів перемогли місцеві і не дуже "хлопці-олігархи" - Ігор Палиця, Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк.

Вибори закінчились, а з ними і обіцянки волинських олігархів на кшталт "У "Регіони" не піду".

І справді, у "регіони" ці суб'єкти формально не пішли. Але фактичними своїми діями у найпринциповіших питаннях вони стали вірними союзниками Партії регіонів. Можна згадати голосування за призначення Азарова прем'єром чи Соркіна головою Нацбанку.

У публічних заявах від цих "тушок-олігархушок" найбільші порції критики чомусь дістаються представникам опозиційних сил.

Таких нардепів в народі прийнято називати не інакше як "тушки".

І ось сьогодні, 4 квітня народні депутати Степан Івахів, Ігор Єремеєв та Сергій Мартиняк вкотре показали своє справжнє обличчя.

Вони дружно взяли участь у "путчі на Банковій" разом із Партією регіонів, комуністами та іншими позафракційними "тушками".

У Інтернеті є яскравий відеодоказ:



По центру зали, де зібралися провладні нардепи, сидять Мартиняк, Івахів та Єремеєв. Із трибуни лунає: "Хто не зареєструвався, будь ласка, підійдіть на реєстрацію. Ну є такі, що не розписалися". При цих словах "волинська трійця" слухняно встає зі своїх місць і йде до трибуни, щоб своїми підписами легітимізувати це збіговисько чи то пак путч.

Ось така дивна логіка у волинських олігархів: "У "Регіони" не піду, а з "Регіонами" - залюбки".

Події 4 квітня 2012 року дуже нагадують події початку 2000-го. Тоді пропрезидентська частина парламенту також зібралася для не в сесійній залі Верховної Ради, а у зовсім іншому приміщенні. Тільки замість приміщень комітетів парламенту на Банковій роль сесійної зали для сумнівної сесії виконував Український дім. Ці події їх очільник Віктор Медведчук назвав "оксамитовою революцією", хоча їм більше пасує визначення "оксамитове шахрайство".

Наслідком "оксамитового шахрайства" стала повна узурпація влади у Верховній Раді на користь тодішнього Президента Кучми.

Соратники Януковича і їх приспішники вирішили грати по такому ж сценарію?

P.S. Як зазначав свого часу один із лідерів Волинської обласної організації Партії регіонів, у нас є олігархи, олігарчики та олігархушечки. Цікаво, до якого типу "регіонали" відносять лояльних їм Івахіва, Мартиняка та Єремеєва?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на жаль багато селян в цих округах купилися на чергових олігархів, на вікна і двері, на компютери і 200 гривень. ну що, волиняни, чудесно вас розвели хлопці-олігархи? ви для них - відпрацьований матеріал, якого можна продавати, купувати чи викидати на смітник. олігархи знають, що холопи знову проголосують за своїх вельмож. хоче й далі бути холопами та плакатися на важке життя? то голосуйте за олігархів. холопи потрібні олігархам як основа їх хорошого життя.
Відповісти
Андрей, ты прекрасно знаешь пословицу "Деньги любят тишину"...
Они готовы служить хоть самому дьяволу, лишь бы приумножались их капиталы!
"Деньги не пахнут"!
Відповісти
це і так знає, ваш пап симоненко, та і ви...
Відповісти
А чого ще можна було чекати від тушок-олігархів якщо вони продались ще перед виборами! невже люди не знали за кого голосують
Відповісти
люди знали, проте, жадібність зіграла з ниму у рулетку, і джек пот дістався самі знаєте кому.
Відповісти
це так, тому що порядні та розумні тут нікому не потрібні (в цій країні)
Відповісти
Да и ваша Свабода прадажная организация!!Андрей не умничай!!
Відповісти
Ні, в них свої олігархи, національно свідомі.
Відповісти
Хі-хі, хто це тут порядний та рохумний? Калахан, свободівці? Вам самим не смішно?
Відповісти
Видно Башкаленмамедов грошики від серця відірвав щоб зібрати зондеркоманду типу-волинських риготролів,і сопляють тут тупими постами.
Правільним путьом ідьотє нєтоваріщі! Тяніть бабло з ригів, всерівно прокурите чи проп`єте.
Відповісти
а на передньому плані кінське обличчя,що жує жуйку,всі помітили?
Відповісти
Проаналізуйте за що голосують свободівці в Луцькій міській раді, і все буде ясно за що вони і за кого вони працюють. Медичну реформу підтримали якраз свободівці а зараз з нею борються . А під час виборів під носили патрони в Луцьку кому не Палиці олігарху і зокрема калахан знищував конкурентів олігарха під час сесії. ????
Відповісти
Якийсь аналіз в тебе цікавий, від слова анал напевно.Да і дивно що в тому місті ще і совість запхнув.
Відповісти
З виду круті перці, а по суті ригівські шістки. Вітаю волинян з "достойним вибором". Де ті 200-500 грн за які ви продались?
Відповісти
ті гроші вже давно пропили і проїли. а життя не покращилось а лише погіршилося. подякуйте хлопцям -олігархам.
Відповісти
так вам і треба селюки продажні.Продалися цій банді за копійки і ще не один раз продадуться, бо це бидло тільки так може продаватися, а тим олігархам тільки таких виборців і треба.ГАНЬБА..
Відповісти
Вітів вже давно отримує зарплату в Палиці. А недоїдки кидаї місцевим націоналістам. Не дуріть народ кажіть їм правду з якого стола ви доїдаєте недоїдки
Відповісти
Курочка щипана, яке ти маєш поняття про свободу?
Тролік висосаний з Пальця, в так добре обізнаний про недоїдки, твоє сумне буття.
Відповісти
http://zhitomir.info/news_120230.html#RHM2a1363179817
Відповісти
А за кого було голосувати? Мартинюк - нє, Бущик - нє. Вже і за цих нє? Якби проголосували за других, тут "великі політики", які правельно голосують знов були би недовольі.
Відповісти
Цілком підтримую Наталію.
За що голосували, те й маєте!!!!)
Відповісти