Додати запис

МЕНІ ШКОДА... (Плач за ФК «Волинь»)

За мотивами вчорашнього матчу луцької "Волині" проти маріупольського "Іллічівця", який програли впевнено і без питань. За мотивами прес-конференції Анатолія Демяненка, під час якої він трьома словами змалював ситуацію в клубі.


МЕНІ ШКОДА справжніх вболівальників команди. Може, їх кілька сотень, а, може, тисяча, але це не важливо.

Важливо те, що в Луцьку і на Волині є люди, які частину свого життя віддають "хрестоносцям", які кожного матчу сидять на газеті чи під газетою і переживають всю гру, і відчувають смуток після пропущеного гола, і радість після забитого.

Коротше, це люди, які розуміли сум і сльози Ванче Шикова після півфіналу Кубка України-2012 з "Шахтарем".



МЕНІ ШКОДА гравців "Волині": і своїх, і легіонерів. Хай свої звикли і знають про те, який дурдом в українському футболі, але НЕ МОЖЕ ТАК бути.

Не може в цивілізованій європейській державі роботодавець затримувати працівникам чотири місяці зарплати. І при цьому годувати їх пустими обіцянками, замість того, щоб сказати правду. Це не нормально! І пора вже всім до цього звикнути, і я буду на боці футболістів, коли вони не вийдуть на поле під час чергового матчу.

МЕНІ ШКОДА Анатолія Демяненка. Це велична і легендарна особистість. Він любить футбол не менше за більшість людей планети і більше ніж 99% лучан. Він живе футболом і житиме ним завжди.

Можливо, він не такий вже й хороший тренер, щоб вправитися з нашою "Волинню", але чому тренер має відповідати на запитання про зарплату, чому він мусить тренуватися з гравцями в городі, чому він має пояснювати, чого команда їхала в Луганськ поїздом.

Зрозуміло, що він багато разів брехав, кажучи, що проблем в клубі немає, що зарплата буде через тиждень, але я його розумію.

МЕНІ ШКОДА Василя Столяра, якого вирішили зробити "цапом-відбувайлом".

Я розумію, що ця людина - не подарунок, але цього разу мені його емоції зрозумілі. Вони з Кварцяним вклали купу часу і зусиль в цей клуб і сподівалися, що нові власники змінять все в позитивний бік, але хто ж знав...

Я не можу залізти в голову Коломойському (це - олігарх, який через свого помічника Палицю І.П. контролює "Волинь" і власне дає гроші, якщо ще хтось не знає) і не знаю, може, в нього дійсно фінансові проблеми, може, він так хоче поекономити гроші до якогось там часу, відомого лише йому, а, може, й справді йдеться лише про те, щоб зіштовхнути Столяра з президентства.

Але хіба можна так поводитися з людьми? Чи всі вищеперераховані особи - це всього лиш гої для власника "Волині?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коломоськомму, Палиці etc на людей плювати, головне, щоб їхній капітал був у схоронності десь у Швейцарії, куди, по словам Бєні)))( чи як там його називають) за ним ніхто не приїде, тут питання у іншому, скільки політики і держава будуть продаватися і дозволяти таке витворяти?
Відповісти
Ну нарешті...ато тільки й поливають брудов всіх і вся! Дякую за цю публікацію, цілком підтримую.
Відповісти
Якщо Палиця мае краплину сумлiння, то вiн ЗОБОВ`ЯЗАНИЙ дати iнформацiю про стратегiю розвитку клубу.

Нiхто не буде проти реальних планiв про подальший перехiд в 1 лiгу. Реальних.

Відповісти
Палицi перепав БЕСКОШТОВНО чималий кусень власностi - мiський стадiон,
це ЯКiР для будь-якого iнвестора.
Відповісти