Додати запис

Гей-парад у Луцьку

Давайте пофантазуємо. Недалеке майбутнє. Україна — член Євросоюзу. Волинська область перша відчуває «благодать» євроінтеграції. Смугляві робітники-араби під пильним керівництвом німецьких прорабів кладуть асфальт та бруківку на вулицях Луцька. Чути голос мулли. На Театральному майдані із-за дерев видніється мінарет (місце Собору зайняла мечеть, бо це дуже недемократично мати багато православних храмів).

Сьогодні 17 травня, міжнародний День боротьби з гомофобією, українське державне свято (за рахунок скорочення тривалості святкування Великодня; Курбан-байрам святкується за рахунок свят Трійці та Різдва). В Луцьку масово проходить гей-парад в рамках Тижня одностатевого подружжя. Стоїть велика сцена, прикрашена райдужними кульками та прапорами. По місту розвішані державні стяги та прапори Євросоюзу, на яких теж висять райдужні гей-стрічки. Тепер їх в обов’язковому порядку вішають на День Перемоги і День незалежності поряд з жовто-блакитними та георгіївськими стрічкам, як пам’ять про геїв-борців за свободу України.

Починається урочистість. Учасники гей-параду від облдержадміністрації по проспекту Волі наближаються до Театрального майдану. Їх супроводжує та охороняє міліцію. Рух повністю перекритий. На сцені оркестр військових-геїв виконує гімн України, а потім — обробку однієї з пісень Елтона Джона.

На сцену піднімаються держслужбовці та керівники області і міста. Губернатор, шия якого обгорнута рожевим пухнастим шарфом, вітає жителів міста і говорить про величезні досягнення облдержадміністрації: втілення в дію закону про право одностатевих пар на усиновлення дітей, будівництво 40 нових мечетей по області, перемогу над «гомофобними» діячами, які підривають основи демократії та державності.

Наступним бере слово голова міської ради. За прикладом мера Рейк’явіка він виходить в жіночому платті в знак підтримки російського панк-гурту Pussy Riot, учасниці який цього року вийшли із в’язниці. Голова Луцької міської ради розповідає про нововведення в навчальних закладах міста, де в обов’язковому порядку дітки отримують сексуальне просвітництво, вчаться надягати презервативи на фалоімітатори та на уроках зарубіжної літератури вивчають історію німецького порнокінематографу.

Завершує виступ чиновників представник опозиції, який також є одним із заступників мера. Він говорить про досягнення консенсусу із владою, ставлячи в приклад двох депутатів-геїв Верховної ради з протилежних партій, які своїм одруженням поклали основу порозуміння. Проте, опозиціонер не забуває і поганити владу за надто сильну лояльність та терпимість до гомофобної Росії, що заважає повній євроінтеграції України. На завершення, заступник голови міської ради запропонував жителям міста боротися за зниження віку для вступу у статеві стосунки, щоб демократичні цінності були рівними як для дорослих, так і для дітей.

На сцені поряд із представниками влади також перебували представники відомих громадських організацій «Блакитна площина», «Гей-Переосмислення», «ЛГБТ-молодь з маніфестом», «Він+Він» та багато інших. Були і представники Ради Релігій (нова назва Ради Церков): настоятель Церкви безбожників Карл-Фрідріг та Архієпископ Церкви Вселенської преподобна Вікторія (перша жінка-священник, яка відмінила повністю безшлюбність духовенства і вийшла заміж за просту монахиню).

Після офіційної частини почалася розважальна програма за участю музикантів традиційної гомосексуальної орієнтації. Єдиний учасник, музикант-гетеросексуал, заспівав свій хіт із репером-геєм та пообіцяв до наступного дня боротьби з гомофобією представити всім не тільки свою подругу, а й знайти бойфренда.

Окрім виступів на сцені, також було багато розваг для дітей: надувні батути та гірки у вигляді геніталій, кульки із символікою свята, конкурс віршів та пісень про одностатеві сім’ї, дефіле хлопчиків у платтях тощо.

Порадували організатори учасників свята також встановленими в місті прозорими біо-туалетами та обладнаними місцями у всіх парках та скверах для зайнять сексом.

Загалом, День боротьби з гомофобією у Луцька вдався!

П.С.

Не судіть строго цей потік моєї фантазії. Я не хотів і не хочу когось образити. Просто я спроектував те, що існує поряд з нами, що намагаються нам припіднести у гарній кольоровій обкладинці. За основу взято реальні факти, які мають місце в Європі та багатьох інших «толерастних» країнах. Воно не лякає, коли десь далеко. Навпаки, часом виглядає навіть мило і симпатично. Ну то й що, що ці двоє небритих дядь з нафарбованими віями та губами запихають один одному язики в рот перед об’єктивами камер. Прикольно. Це ж не в нас. Хай воно собі існує.

А тепер спробуйте уявити, як це «миле» і «прикольне» живе поруч, інтегрувалося в наше суспільство та встановило свої правила. Спробуйте спроектувати на нашу владу, на своїх знайомих, на власних дітей, на себе. Виглядає інакше. Не мило й не прикольно. А гидко, недемократично, збочено. Я не хочу жити в такому світі. Я не хочу такого майбутнього для моїх дітей. Я буду боротися.

pravda-pro.blogspot.com
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 79
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у Європі подібна політика стосовно секс-меншин дійсно місцями доходить до абсурду. коли за футболку, на якій зображено традиційну сім'ю з батьком і матір'ю, просто посеред вулиці тебе можуть забрати копи. бо це, начебто, неповага до нетрадиціоналів (така ситуація була десь у Швеції, здається). тоді звиняйте - це вже крайнощі. хоча Україні, гадаю, таке не загрожує. враховуючи закорінілість в свідомості мирян християнських традицій. це ще не скоро пройде. але меншини помітно активізувались в Україні за останні роки.вже не соромляться виходити на паради, говорити про себе вголос.
Відповісти
http://zavtra.ru/content/view/chto-na-nas-dvizhetsya/
за цим посиланням пдтвердження даного коментаря.
Відповісти
Жесть якась. Чистої води наїзд і фобія! Так само можна писати про будь-що і будь-кого. Уявіть, якщо завтра Україну заполонять ненависні "кацапи", або ще краще - "жиди" - і встановлять тут свої правила! Що ж то буде, ой, леле?.. А що коли негри із ФК Волинь об'єднаються у касту і захочуть стати депутатами ЛМР?

Ми це бачили тисячі разів! Єдине, чого справді треба остерігатися - це людської ненависті, страху і неадекватності, яка в гострих соціальних обставинах переростає у фашизм, расизм, антисемітизм і будь-які інші форми моральної чи, не дай бог, фізичної інквізиції. Ніхто і ніколи не може бути переслідуваний (чи зачмирений у блогах) за жодною ознакою: національною, сексуальною, світоглядною, інтелектуальною, расовою, статевою...

Адже в центрі всього і попри все - цінність людського життя, її фізичного і психічного здоров'я і що головне - права бути тим, ким вона хоче, якщо це не посягає на цінність життя інших людей, навіть попри всю "гидкість, недемократичність, збоченість". Все інше - заангажованість.
Відповісти
Наїзд — так, фобія — ні. Я боюсь хіба що трохи висоти і коли собака ззаду тихо підбігає. А педерастів я не боюсь. Це не фобія. Ненависті в мене також немає до них. Лише претензії до виставлення на показ їхнього способу життя (закрема, сексуального). Помоніторте і побачите, як багато останніми днями з’явилося публікацій типу "ЗА". Я осмілююся сказати "ПРОТИ". Це моя позиція як християнина, батька, громадянина людини.

І є речі, які гірше ненависті. Наприклад, байдужість, "толерантність" до зла, егоїзм. Саме в такому ґрунті виростають Гітлери або Брейвіки.
Відповісти
Те, що ти тут понаписував, громадянин Шараєвський, не що їнше як гомофобія... тому тобі і кажуть, що ти обтяжений фобією... тобі не втямки, що дорослі люди мають право вибору. Можливо, мені не подобається твоє віросповідання, громадянин Шараєвський, але я поважаю твоє право бути членом тієї релігійної спільноти, яку ТИ вибрав... я не не буду тобі казати, що єдиноправильна віра - православна... це ТВІЙ вибір, я не буду називати тебе "штундою", тільки тому що я молюся Богу по-іншому... я не лізу тобі у душу... Так само я поважаю право дорослих людей любити без мого "потоку фантазії".
Відповісти
Дякую, лікаре Віталію, за поставлений мені діагноз :)

Так, всі мають право на вибір. Часто вибирають щось зле. Тому законодавство часами і обмежує такий вибір. Наприклад, вибір придбати собі наркотики або мати статеві стосунки з особами, які не досягли статевої зрілості. Це ж теж, ніби, не демократично і порушує волю людини. Конституція декларує, що шлюб, батьківство та материнство охороняються державою. Пропаганда одностатевих зв’язків — загроза для цих понять.

Як християнин я вважаю гомосексуалізм гріхом. Але людина має право вибрати також гріх і жити з цим. Бог їй суддя. Я не збираюся лізти в сім’ю чи особисте життя людини без запрошення. Але я проти виставляння гріха публічно. Я проти пропаганди (прямої чи непрямої) такого способу життя, проти того, щоб мої діти бачили на вулиці, як цілуються між собою "дяді" або "тьоті". Я проти того, щоб моїх дітей вчили про кохання двох принців.

Чому ж захисники гомосексуалістів такі слабкі, що бояться будь-якої критики? Коли щось написати на "Батьківщину" або "Партію регіонів", то це вираження політичної позиції. Якщо обливати брудом Церкву (не залежно від деномінації), то це вираження права на свободу віросповідання. А якщо хоч якесь "криве" слово сказати на гомосексуалістів — то відразу на тебе вішають "бірочки" та "діагнози". Шановні захисники геїв та лезбіянок, будьте сильні довести свою правоту логікою, а не звинуваченнями.

Відповісти
Чесно, навіть шкода свого часу, щоб "доводити правоту" всім шараєвським. Ще якихось 50 років тому в Америці темношкірі не могли переступити поріг університету, тому що вони "негри". Сьогодні пояснювати, що люди з іншою сексуальною оієнтацією мають тіж самі права, як і Шараєвський - це говорити, що інтелект Обами не нижчий, ніж у Януковича.

І не треба прикриватися дітьми. Ніде не вчать дітей про "кохання двох принців...", у цивілізованих країнах їх вчать терпимості, однак цього не зрозуміти печерним неандертальцям, навіть якщо ті і навчилися на клавіатурі відтарабанювати свій "потік фантазії".
Відповісти
Всім Шараєвським не треба, достатньо одному.

Ви плутаєте святе з грішним. Раса і національність — це природні поняття, вроджені. Так само, як стать. А "сексуальна орієнтація" — річ набута. Гомосексуалістами не народжуються. Не існує "гей-гена". Це все дешева пропаганда нав'язує такі погляди.

А про дітей зовсім не фантазія. Перегляньте сюжет каналу 1+1: http://tsn.ua/tsikavinki/u-nimeckih-shkolah-gomoseksualisti-navchayut-ditey-gey-kulturi.html

Зрештою, я теж не маю багато часу, щоб відповідати на безпідставні звинувачення та образи, особливо людям, які не мають елементарної вихованості. "Тикати" незнайомим людям не культурно. Та не мені Вас виховувати. Хай Вас, Віталію, Бог благословить і зробить мудрими.
Відповісти
слухайте, коли вже так часто згадуєте вашого бога, то й почитайте, що він вам заповів: "Не судіть"

Відповісти
якщо вони почнуть читати біблію то переважна більшість стане безбожниками, втім, якщо ні, то це ще раз підтвердить слова Ейнштейна: -"може існувати дві безкінечності. Безкінечність космосу і людської тупості. На рахунок космосу я не впевнений."
Відповісти
А на рах. твоєї тупості впевнені ВСІ,без винятку)))
Відповісти
саме так і повинно бути. "Всі" обрали яника, "всі" моляться богу,.. "всі" це більшість, і відповідно "маса". Так що якщо така більшість рахує мене так як ти написав то це тільки мені імпонує :))))
Приємно розуміти свою не приналежність більшості :))
Відповісти
Сергію, підтримую Вас на всі 100%. І думаю, що і 99,9% волинян згідні з вами. А вашим опонетам хочу відповісти на побутовому рівні: хтось любить печене м"ясо, а хтось смажене. М"ясо однакове ,а смак різний, і подається по різному.То чому ми маємо споживати ліверну ковбасу? Ммабуть, це - комусь смачно і довподоби.Але не мені. То їжте свою ліверку самі і тихенько, а мене не пригощайте!
Відповісти
Не потрібно бути вузьколобим стосовно віри. Якщо дивитись глобально, то християн у світі всього-навсього 2,2 мільярди. Це включно 1,2 млрд католиків, 300 млн православних і решти протестантів.
Значить у світі живе близько 4,8 мільярдів людей, що ще не пізнали Христа. Це за умови, що всі із 2,2 млрд. справжні християни, в чому великий сумнів. Багато конфесій воюють між собою за безглузді речі. Хтось вважає істинно вірною тільки свою релігію. Треба виліковувати християн і відновлювати ту справжню Церкву Христа, яка була в дні перших апостолів - без жодних доктрин, теологій, борід, ікон, ідолів, народних традицій і вигаданих людьми законів. А тоді іти до тих, хто ще не знає Христа.
Відповісти
Чесно, краще би ти мовчав. Ти не зможеш зупинити того, що йде повним ходом. Фашизм, расизм і антисемітизм - ось, що здатне врятувати Україну, а якщо цьому протистояти і розмовляти українською при цьому - гіршого зрадника й не знайдеш
Відповісти
ну и что плохого, простите, Вы написали???
ну, кроме упоминания представителей наших "владних структур", которых и пи...сами назвать неловко (перед пи...сами, конечно).
у нас уже девок жгут заживо под аккомпанемент всеобщего одобрения, что они себя неправильно ведут. Депутаны сошли с ума от безнаказанности, мэры не просыхают, людей бьют просто на улицах, Вас это действительно не напрягает???
кроме того, что люди делают с собственными гениталиями, действительно нет проблем в обществе?
ка кпо мне, лучше 20 гэй-парадов, только бы жить дали по-людски.
Відповісти
погоджуюся з кожним словом..., є багато чого додати і на рах. пациків, якщо всі жінки-це дєвкі, але сам зміст підтримую!
Відповісти
Підтримую. Якщо б це була основна проблема - то я згідний з нею миритись
Відповісти
гарна фантазія :)
Відповісти
і мене потішила-розважила))
Відповісти
Шановний Сергій. Перечитавши ваш допис роблю для себе висновок, що це повсякденнність в багатьох країна. Навіть на образу «секс-меншин» не тягне.

Погоджусь з твердженням, що байдужість — гірше ненависті.

Я маю дружину, дитину і бажаю зберегти цінності, які мені передали дідусь, бабуся та батьки. Я не проти геїв, я проти пропаганди їхнього життя. Я за цінність сім’ї, яка описана в Біблії. Я буду відстоювати ці принципи і знайду багато прихильників.
Відповісти
Ну-ну, Библия. Возьмите оттуда интересный свод о том, как правильно продавать свою дочь в рабство или подкладывать жен (именно жен, во множественном) под начальство.
почитали бы сначала сей свод ненависти и ксенофобии, а потом говорили о семенынйх ценностях. но ведь не читают ни фига, зато ссылаются.
ну и представьте заодно, что Ваш ребенок оказался не той ориентации (не надо тут про "я его мужиком воспитаю", это не воспитывается) и представьте, что его кто-то бьет или убивает за это.
и только потом беритесь писать нечто подобное.
Відповісти
ти того??? тут маразм вже повний...
Відповісти
а у вас хлопчик чи дівчинка? і чи почали вони вже мастурбувати? Адже ви повинні пояснити своїй дитині що за таке вона повинна відтяти собі руку як того вимагає біблія.

Від Матвія 5.28-30 .....
30 І як правиця твоя спокушає тебе, відітни її й кинь від себе: бо краще тобі, щоб загинув один із твоїх членів, аніж до геєнни все тіло твоє було вкинене.
Відповісти
Ти ідіот, от тобі їх пора точно відтяти, недоумку, всі пораділи б)))
Відповісти
ти ідіот :))))). Читай і вивчай біблію :))))
Відповісти
Підтримую автора публікації. Кому цікаво, можете в інтернеті знайти інфу, що лікарі давненько вже дослідили і довели, що гомосексуалізм - це психічна хвороба і залежність, схожа на алкогольну, чи тютюнову. Ця хвороба, на щастя, лікується.
Так, навіщо здоровим, мислячим людям - українцям заражатись психічними хворобами?
Гомосексуалізм і педарастія - це збочення, яке існувало ще в древній Греції, тому ця цивілізація згинула як непотріб історії. Гомосеки і люди, що злягаються з тваринами описані як збоченці і грішники ще в Старому Заповіті.
Відповісти
підтримую.Європа в моральному плані гниє конкретно.нема чого нам на них рівнятись.
Відповісти
ха :))) таких гнилих націй як українці одиниці, і всі вони переважно в Африці :)))
Відповісти
так то воно так.українці не ідеальні.але тут йде мова про гомосятину та аморальність в поведінці європейців.МИ НЕ ТАКІ!!!
Відповісти
мораль в кожного своя. Можливо для вас аморально займатися оральним сексом? давайте і проти цього боротися?
Відповісти
ні,мораль для всіх одинакова, психу. але таке самооправдання-це тільки ти можеш писати)
значить ти полюбляєш смастурбувати,бо впенвне,що жодна б норм. дівчина-жінка, тобі б точно не "дала", а краще б напісяла в рот, щоб ти захлибнувся, бо вже врен від тебе, позорисько.
Відповісти
огооо,, ото сернув :)))))
Мораль для всіх різна. Є хіба суспільна мораль, якщо ти маєш це на увазі. Тоді це ваша стадна мораль :)))
Я мастурбував як і 95 відсотків підлітків. але на разі такої потреби не має, бо є одружений на самій кращій дівчині :))))
В любому випадку з твого коментаря видно хто про що думає і хто є недоробленим. Не вважаю що твоя недоробленість є причиною твоєї латентної любові до пиття мочі, адже на "вкус і цвет все фломастери разние". Але все ж огляд лікаря, на мою думку, тобі не завадить :))))

Відповісти
бачу ти нормальний чоловік і дружину чудову маєш, але не хочеш визнавати реальності яка є...шкода, тому, що ці хлопці які кажуть, що вони такі створені, але чомусь не можуть народити і через ювенальну юстицію одного дня позбавлять тебе твоїх батьківських прав і заберуть твою кровинку щоб розбещувати і вчити знову ж такої самої норми...і саме головне, що зроблять тебе хворим бо ти будеш боротися за твою дитину, не дай Боже тобі це пережити...але це реальність яка насувається і байдужість найбільше зло...чому, коли чоловік каже що він марсіанін або Наполеон його лікують, а коли він каже, що жінка, захищають його права??? і нарешті, якщо це норма тоді чому не народять дітей самі, а хочуть всиновлювати чиїх? наших з тобою дітей!
Відповісти
Сергій, повністю з тобою згідний!!!!!! "Правда Про" рулить))) Так тримати!!! З нами ЖИВИЙ БОГ!!!
Відповісти
Люди,ще раз виставляю це посилання.прочитайте,який маразм відбувається в Норвегії.не допустимо такого в Україні!!!!
http://zavtra.ru/content/view/chto-na-nas-dvizhetsya/
Відповісти
Соглашусь с Сергеем в том, что если мы должны слышать голоса "ЗА", то и голос "ПРОТИВ" тоже должен быть услышан.

Качаемой самого текста: любая крайность - не есть хорошо. Вы в своей фантазии описали целую кучу крайностей, которые вряд ли когда-либо произойдут. При самом толерантном отношении к другим религиям я не верю в то, что в Украине сократили бы празднование Пасхи ради любого другого религиозного праздника. И радужные флаги на 9 мая тоже никто не стал бы вывешивать. Старайтесь быть объективнее :)
Відповісти
Це ж все-таки фантазія :) Але не без підстав. Для прикладу, в Норвегії лютеранська церква є державною. Але сказати, що гомосексуалізм — це гріх, там не можна.

Ще штрихи стосовно гомодиктатури. Один знайомий норвежець розповідав (на минулому тижні він був у Луцьку), що до його товариша, який мав ферму, прийшли молоді люди. Вони попросили в оренду приміщення, щоб проводити якісь свої заходи. Чоловік відмовив, бо не збирався нічого здавати. Вони пішли і пожалілися владі, що їх дискримінують і не дають оренду через їхню гомосексуальну орієнтацію. Чоловіка оштрафували. Історія неймовірна, на грані крайнощів, але правдива.

Сподіваюся, що такого в Україні ніколи не буде.
Відповісти
Та залиште геїв у спокої. То - хворі психічно і генетично люди. Нехай собі якось живуть, ну не будьте ви інквізиторами. Бог їм суддя.
Відповісти
Так то воно так, але ж вони не просто живуть і нікого не зачіпають. Вони примусово нав,язують цю заразу всім...
Відповісти
А кому нав"язують? Вам нав"язали? Співчуваю). Всім))
Відповісти
Нам поки що ні, подивиться на європу і все стане ясно.
Відповісти
так бог же їх геями і створив (по образу і подобію своєму). І хто такий Сергій щоб перечити волі бога?
Відповісти
Люди добрі, про що Ви пишете?
Відповісти
Нісенітниця. Автор поживіть трішки у Європі, а тоді робіть висновки. А то починаєте перекручувати факти. Так місцями у них перегини є, але розцінюю вашу статтю як антиєвропейську.
Якщо ви хочете бачити тільки погане, то будете його бачити. Тільки про рівень житя в енну кількість разів вищий як в Україні, ви чомусь не згадуєте і не фантазуєте.
Відповісти
"...але розцінюю вашу статтю як антиєвропейську"
Ценитель бля! Пожалуйся в ЭС.
Відповісти
а ти жив?чи на будові зранку до ночі вкалував.походити по вулиці,зайти в КАУФЛАНД чи ЛІДЛ зовсім не означає "жити" в Європі.це-заробіток грошей.
Рівень життя-одне.а НАСТУПАЛЬНО-НАВЯЗЛИВА ГОМОСЯТИНА ТА ЗБОЧЕННЯ-інше.
Підтримую автора на всі 100.І не привязуйте політику .
Відповісти
Є багато речей, які за гроші та комфорт не купиш, чи не так? Але в кожного своя "ціна"... Рівень життя, та рівень матеріального забезпечення це трохи різні поняття, і зрозуміло, що в Європі бабла більше... А жити і у нас не погано, хіба, що тільки жаба давить, що хтось чогось має більше...
Відповісти
Таке враження, що автор працює на комуняк або партію регів
Відповісти
Напиши донос в горком партии, а еще лутшше в КГБ.
Відповісти
Ти Сергію розумний чоловік. Спаси тебе Господи.
Відповісти
бред і фантазія в тебе больна)
Відповісти
Над Киевом уже звучит АЗАН-призыв правоверных к НАМАЗУ.
Вот Вам и фантазия.
Відповісти
В мене був шок коли неподалік від ст метро "Контрактова площа" я почув воплі мулли. Мечеть в Київі-православному місті!!! А людей -хмара.
Відповісти
а ми бачимо таких же хворих і на паску і на різдво. І мусимо це терпіти :((((
Відповісти
то не терпи, чого ти трепиш?
застрелься))), бо ти точно хворий
Відповісти
я не такий даун як ті хто кінчає з собою :))). На вас придурків звичайно руки чешуться, але все ж є закон, і я намагаюсь його не порушувати. :))) Принаймі все що я пишу я можу і в вічі сказати. А ти?
Відповісти
а за "воплі мулли" схлопочеш по хлебалу.
Відповісти
Зря смеетесь. Через какое-то время(не думаю, что долго) ис
ламизация Украины будет реальностью.
В Дании в городе Коккедале вспыхнул межрелигиозный конфликт: совет жильцов в районе Эгедальсвенг отказался выделить средства на покупку елок к празднованию Рождества. интересно, что до этого совет жильцов, где большинство представляют мусульмане выделил средства на празднование Ураза-байрама.
В школах Бельгии слова «Рождество», «Пасха», «День всех святых» и даже «карнавал» попали под тотальный запрет. Ничего, что ассоциируется с христианством отныне в школах Бельгии быть не должно.
Бельгия, где пока еще лишь ЧЕТВЕРТЬ населения исповедует ислам, последовательно отказывается от христианской идентичности, несмотря на то, что совсем недавно эта страна была исключительно католической
Відповісти
Таки так...тут важко не погодитись. І прогнози надалі не втішні. Корінне населення Європи зменшується, емігранти в основному сповідують іслам і фертильність населення країн що сповідують ісла вища. ТОму цілком прогнозовано в не зовсім далекому майбутньому тотальна перевага ісламу. :(
Відповісти
Опять латентные кричат о явных. Есть такое хорошее америкосовское кино "Красота по-американски"(American Beauty), там эта тема латентных защитников моральных устоев оччень хорошо раскрыта. Настоятельно рекомендую автору посмотреть на досуге. Там много сюжетных линий и острых тем, но эта доминирующая. Фильм отличный, пять Оскаров за просто так не дают.
Відповісти
ну і фантазія у вас, пане Сергію, але читати було дуже цікаво... нічого проти людей з іншою орієнтацією не маю, але хай собі десь там тишком-нишком роблять свої справи, аби тільки на люди не виносили, бо як на мене, то це вже занадто... все-таки потрібно берегти ті цінності, які нам передавалися з покоління у покоління і не страждати "європейською толерантністю"))
Відповісти
Згідний з тим. щоб не виставляи «свої збочення» на показ. Є країни де їх вже узаконили і нехай їдуть туди. Хай їх там «шпілять». Нема чого бруднити місто і країну.
Відповісти
Та скільки ж можна строчити про одне і теж. Не набридло ще? Чи, може, криза жанру? І не шкода вам свого часу на цю марну писанину? Одна моя знайома - психолог за освітою казала, що чим більше людина гомофобна, тим більше потім виникає у неї потаємного бажання. Так що Алєксєєви, Шараєвські і подібні їм явно небайдужі до цієї гомо-культури. Певно, бояться спокуситися.
Відповісти
підари збіглись як підараси на вафлю...
Відповісти
Народ, а яка різниця чи людина православна, католик, протистант, іудаїст, мусульманин, буддист і так далі...???

Я вірю в Господа, в Божу Матір, Ісуса Христа, в Ангола-Охоронця-це мої погляди, я віруюча людина, православана, але є безліч людей, які теж "вірять", але роблять все по-іншому в житті, а потім в церкву біжать на сповідь, коли конкретна проблема виникне, коли виходу в житті нема... А ніколи не задумувалися,що це кара??? Можливо, краще жити достойно, йти в церкву за покликом душі та сприймати всіх людей такими якими вони є..., але тоді не бігати дои церкви,бо це таке фаресейство, нажаль, таких більшість...Всі хочуть лише добра, грошей, радості собі, а про інших Ви не навчені думати, мало хто думає про ближнього свого!
Так ось: нехай собі ті меншинр існують, це їхнє самовираження, не нам їх судити, а Господу..., йому одному. Головне,щоб ЛЮДИНА ЗАЛИШАЛАСЬ ЛЮДИНОЮ З ГАРНИМИ ДУХОВНИМИ, МОРАЛЬНИМИ цінностями,а все інше-це таке, все інше це те,що нам нав'язується і не завжди воно є правильниим, тому краще будьте людьми самі, піклуйтеся про своїх ближніх, не ображайте, а потім вибачайтеся, краще зробіть так,щоб людина не мала жодної образи на вас, щоб цінувала та поважала Вас, тоді можна про щось говорити!А бачити кого-всі в нас так це люблять, так хочуть, так люблять обсудити, "обкакати"..., а не підтримати, затоптати, добити, посміятися, нажаль, щирості нема, чесноти, вірності, порядності...все це десь далеко! А ось гей меншин та того що не є в ЄС основним ми тьак висвітлюємо... Та кому це треба??? Головне не це все, а в який раз пишу, що головне сама людина...,а якого віросповідання чи які погляди-це не так важливо...,повірте!
Відповісти
Золоті слова!
Відповісти
дякую)
Відповісти
А тема гомосятини вас усіх цікавить надзвичайно! Скільки коментів. Злетілись як мухи на лайно. Дуже дивно, що є прихильники і навіть захисники цих психічних розладів. Наскільки я знаю, в Луцьку є достатньо прихованих збоченців, про яких тут пишуть. Не треба давати їм підстав думати, що в них є якісь особливі права збоченця.
Відповісти
гузь мріє провести гей-парад в Луцьку
Відповісти
Та с-ки їх є в Луцьку, це вже таке!!!
Не тобі їх судити!
Голвне,щоб нас не зачіпали та до дітей не лізли!
Все, а так хай собі живуть, це їхнє самовираження. значить їм так комфортно. голвоне,щоб були мудрі,виховані та порядні,а все інше...то наживне!
Відповісти
)))))))) жесть...

респект автору...

особенно порадовали "Учасники гей-параду від облдержадміністрації "
Відповісти
Автор - гомофоб кожною клітинкою свого тіла, це видно неозброєним оком. Гидко таке читати. Звідки у Вас стільки ненависті до секс-меншин? Я ненавиджу Вас за Ваші погляди.
Відповісти
почему в мире, где есть войны, голод, болезни, жестокость, изнасилования, кто-то беспокоится о том, что мы делаем в нашей личной жизни после 18 лет? люди, наберитесь ума, пока не поздно. Гомосексуалы такие же люди как и мы все, и которые тоже заслужывают право на счастье!!! а гей-парады - это не пропаганда. это способ заявить о себе, сказать всем, что мы есть среди вас, и будем, и парады проводяться для того что бы общество нормально к ним относилось.
а то что вы уважаемый автор говорите что гомосексуальность это "річ набута",вы глубоко ошибаетесь.гомосексуалами рождаються!только осознают со временем.даже среди животных наблюдаеться гомосексуальность. это природное отклонение а не психологическое!!!и даже в традицыонной семье которая благополучно воспитывает ребенка, он тоже может быть гомосексуалом.это не зависит кто его родители, натуралы или гомосексуалы.
И конечно же, большынство за то что бы дети росли в полноценных семьях, так как вы называете, ну папа мама что бы были..а не смущает ли вас что больше в таких семьях дети рождаються не планироваными, сколько мамаш выбрасывают детей на мусор,сколько семей расходяться и т.д. Я не говорю что все такие. но если брать за пример такую семью,так лучше уж ребенок растет в семье где мать пьет отец не известно кто, нижели его усыновят пара гомосексуалов,которые так хотят воспитать в любви и дать все ребенку.
а вы не задумывались про то что если бы у вас ваш друг, сестра,брат или кто-то еще был бы геем, лесбиянкой, как бы вы к этому относились бы?
Есть опыт, показывающий, что нужно разговаривать с детьми обо всем — о геях, о насильниках, о беременности, о браке, о всех элементах сексуальной жизни, которая у них будет. Нужно делать это в правильном возрасте – в 11-13 лет. Тогда дети вырастают более счастливыми, лучше подготовленными к жизни. Это лучше, чем рассказывать, что геи не существуют, или представлять их демонами.
а сколько геев, лесбиянок убивают за то что они такие, и никому до этого дела нет. а пытаеться за что убивать, за то что человек любит? хочет быть счастлив? хочет быть самим собой?
вы изначально думайте перед тем что вы говорите и кого вы осуждаете!
Відповісти
Free, повністю погоджуюсь.
Відповісти
жопа укре стаким отношением к семье
Відповісти