Додати запис

«Ритуальні танці» нардепа Ігоря Єремєєва

27 травня в Камені-Каширському відбулась зустріч з Ігорем Єремєєвим -- депутатом Верховної Ради від 23 округу (до якого, окрім Любешівського , Маневицького та Ківерцівського, входить і Камінь-Каширський район). Зустріч відбувалась в актовому залі районної ради.
Як завжди , на подібних заходах, роль масовки відігравали «запрошені» в примусовому порядку держслужбовці райдержадміністрації , освітяни, медики та тому подібні.
Для початку -- трохи історії.
Ігор Єремєєв двічі балотувався від нашого округу ( хоча не підряд , а через одне скликання). Вперше він обирався (а не обрали) ще у 2002 році від провладного конгломерату "За Єдину Україну" (скорочено ЗаЄду, хоча деякі жартівники замість букви "д" вписували "б") . Тоді його одіозне обрання запам'яталось нашому району прихватизацією камінь-каширського маслозаводу , який виробляв молоко і один з найкращих в Україні масло. Після виборів маслозавод, звичайно, закрили , людей -- на вулицю… На останніх виборах він, оскільки і його «вождь» Литвин і політсила, до якої Єремеєв належав – Народна партія, стали незручним баластом, «шановний» Ігор Миронович балотувався вже як «незалежний» і «неполітичний» самовисуванець…
Але повернемося до зустрічі.
Отож , у своєму енергійному виступі старий-новий обранець---представник нашого району і округу повідав про перипетії парламентського життя і "нелегкі" будні його особистої депутатської діяльності .Розкритикував Ігор Миронович Об'єднану опозицію (Яценюка), мовляв., остання -- майже "беззуба" і пасивна. Кличко, зі слів Єремеєва, мером бути не хоче , лише створює вигляд , Яценюк від опозиції кандидатуру на прем'єра насправді теж подавати не хоче , бо "не пройде" . "Я казав Яценюку : чому ви критикуєте владу , що -- Азаров поганий прем'єр? Подайте свого прем'єра ! будемо голосувати . Але Яценюк не хоче подавати , каже , що не пройде… Раз так – який сенс? Буде не Азаров -- так Чечетов або Табачник" -- "мудро" резюмує Єремєєв . "А взагалі , все це можна назвати "ритуальними танцями" -- підсумовує пан депутат. Щоправда, своїм виборцям сказав він, мабуть, вважаючи нас невігласами( які тільки й уміють за копійки корів пасти і здавати на його підприємства молоко) далеко не усю правду. А вона, правда, полягає в тому, що згідно регламенту Верховної Ради кандидатуру на прем'єр-міністра може вносити тільки провладна парламентська більшість , а не опозиція…
Не забував нардеп наголошувати про свій парламентський конструктивізм , мовляв, блокування трибуни опозицією та Свободою зокрема -- це марна трата часу . Обзивання один одного "фашистами" в Раді -- просто невихованість . Колєснічєнко -- провокатор , якого в раді він серйозно не сприймає ...
Врешті-решт, красномовство Єремєєва виснажилось і він запропонував ставити запитання. Зважаючи на якість аудиторії, не дивно, що в залі повисла тривожна мовчанка (які там питання – коли керівництво з трибуни очима блимає), яку довелось порушити мені . Я нагадав Єремєєву про обіцяну , але так і недобудовану школу в с. Осівці і висловив побажання , що так звані "ритуальні танці " Ігоря Мироновича навколо цього непочатого будівництва він постарається закінчити вже в цій його каденції. Нагадав я нардепу і про подібні "ритуальні танці" (його передвиборчі обіцянки у письмовій формі) навколо питання будівництва каналізації одного з будинків Каменя-Каширського. Анітрохи не знічуючись, колишній кандидат, а, нині -- депутат відповів, що, мовляв, такі передвиборчі обіцянки, справді, мали місце, але… в якийсь там його власний план внесені НЕ БУЛИ , тому звиняйте , треба почекати...
Друге моє запитання (при пасивності великої кількості присутніх ) теж стосувалось тієї ж теми "ритуальних танців" . Я спитав , на якій підставі депутат Єремєєв був присутній на нелегітимному так званому "виїзному засіданні " Верховної Ради, що проводилось не в парламенті , а на вулиці Банковій (в Адміністрації Президента?). З його досить неоднозначної відповіді я зрозумів лише те , що він там був для того, щоб не проголосувати за якийсь закон про закриття медзакладів .
Згадав Єремєєв і про проблему доріг, вірніше -- про їх повну відсутність . Повідав , як з цим питанням ходить до Азарова , Рибака та інших .. Провів історичні паралелі ,в цьому питанні поставивши в приклад .. Гітлера . Мовляв ви знаєте , що після приходу до влади Гітлер побудував по всій Німеччині високоякісні дороги. А нам , в Україні що для цього не вистачає? Хтось з присутніх, тихцем «закинув» -- "Гітлера!" , та Єремєєв відразу ж заперечив :"Ні, ні, не Гітлера, та ви що…" . І швиденько перевів тему на інгше.
Цікаво , якби щось подібне перед людьми сказав хтось із лідерів ВО "Свобода"?
Тоді б не лише місцева газета "Полісся" гнівно затаврувала його ганьбою , назвавши "фашістом", а роздули б усі інші українські провладні ЗМІ!
Багато ще розповідав цікавого Єремеєв про власну "кипучу" діяльність, однак присутніх цим зацікавити так і не зумів. Ті кілька запитань, які ще виникли в людей, стосувалися… Одне слово , зводилися до такого – ви обіцяли допомогти в тому-то й тому, казали, що зробите і те і інше, а коли це буде, нарешті?
Відповідь люди отримали також однотипну.
Буде, колись все буде, чекайте…
А що ще залишається?

Богдан Козік
депутат Камінь-Каширської районної ради
ВО "Свобода"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 51
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви забули написати, що він не сам став депутатом, а його вибрали.
Саме з цього треба було почати.
А я додам, що його певно і ще раз виберуть депутатом.
Відповісти
ну то що хтось з ПР під ніком 800 сумнівів не має, бо так завжди з регіоналів підписуєтся) але відповідь тобі дам таку, те що чи виберутьскоріше всього 50 на 50, тому що за пів року в парламенті...він уже показав що працює і з ПР і після такої спів праці він почав державні тендери вигравати..а до цього геть туго боло з продажою нафтової продукції.. а перед виборами казав Єрємєєв та ні я не буду працювати з провладною партією регіонів..але працює..значить уже не дотримався обіцянки яку давав виборцям....порою гроші не все вирішують і всіх засипати грошима не вийде в наступний раз..
Відповісти
Нормальний мужик Ігор Миронович. По більше таких депутатів і лад буде у державі.
Відповісти
ну да побільше таких яки дурять людей, закривають заводи а потім знову відкривають..і дурять народ, заробляють на вас, а потім ту крихту кинуть заробленого а Ви і радієте...босота
Відповісти
Дід Панас 31 травня, 15:31
Еремеев, Игорь Миронович
Родился 3 апреля 1968 года в селе Острожец Млиновского района Ровенской области.
1992 - Окончил Ровенский государственный технический университет инженеров водного хозяйства (инженер-строитель).
1989 - Лаборант Украинского института инженеров водного хозяйства.
1992 - Директор МПП Континиум.
1995 - Генеральный директор ООО Континиум (Луцк).
04.2002 - Народный депутат Верховной Рады Украины IV созыва (по Маневицкому избирательному округу №23, выдвинут блоком «За єдину Україну!»). Член Комитета Верховной Рады Украины по вопросам топливно-энергетического комплекса, ядерной политики и ядерной безопасности. Член фракций Единая Украина, затем - Аграрники Украины, Аграрной партии Украины, Народной аграрной партии Украины, Народной партии.
11.2012 - Народный депутат Верховной Рады Украины VII созыва (самовыдвижение по избирательному округу №23, Волынская область). Заместитель главы комитета Верховной Рады по вопросам налоговой и таможенной политики. Беспартийный, внефракционный.
Брат Евгений Миронович - управляет СП Западная нефтяная группа, ООО КОМО-экспорт. Бизнес-партнер.
Отец Мирон Иванович - Председатель НС Ковельмолоко, владеет акциями 10,959%.
Близкие связи
Олег Бахматюк - олигарх, «яичный король». Бизнес-партнер.
Владимир Литвин - спикер ВРУ. Глава одноименного политического блока. Политическое прикрытие бизнесмена. После 2002-2006 годов в политике Еремеев не участвует.
Петр Дыминский - совладелец ФК Карпаты. Спонсор ВО Свобода. Бизнес-партнер.
Степан Ивахив - львовский бизнесмен. Соучредитель Континиума. Бизнес-партнер.
Юрий Ложкин - львовский бизнесмен. Бизнес-партнер.
Сергей Лагур - львовский бизнесмен. Бизнес-партнер. С Еремеевым и Дымиским владел НПФ Галычина и финансировал с ними в 2006 году партию «Новая генерация». Соучредитель ФК Карпаты и имел 33,7% банка Надра.
Андрей Король - западноукраинский бизнесмен. Бизнес-партнер.
Сергей Слабенко - волынский политик. Приятель Еремеева и Ивахива.
Леонид Нетудыхата - политик волынского масштаба. Приятель.
В 2001 году председатель Комитета ВР по вопросам борьбы с коррупцией и оргпреступностью Юрий Кармазин обвинил руководство НПК «Галичина», в частности Дыминского, в уклонении от уплаты налогов. По информации Кармазина, за первое полугодие 2001 года предприятие задолжало более 300 млн. грн. акциза, более 14 млн. грн. налога на прибыль и незаконно возместило около 50 млн. грн. НДС. На завод посыпались проверки налоговой инспекции. В 2003 году ГНА Львовской области возбудила уголовное дело против должностных лиц НПЗ по подозрению в уклонении от уплаты налогов на сумму 421,650 млн. грн. Проверки и разбирательства тянулись до 2004 года. Предприятию предъявляли многомиллионные претензии, правоохранители объявляли в розыск генерального директора и бухгалтера завода, блокировали работу комбината.
В 2006-2007 году вместе с Олегом Бахматюком держал в своих руках акции 6 облгазов, которые позже ему продал. Речь идет о продаже 60,03% акций "Закарпатгаза", 56,72% акций "Черновцыгаза", 52,4% акций "Черниговгаза", 55,58% акций "Волыньгаза", 40,75% акций "Ивано-Франковскгаза" и 42,6% акций "Львовгаза". По данным собеседника Ъ, речь идет о пакетах, ранее принадлежавших группе "Континиум", подконтрольной бизнесмену и бывшему депутату Верховной рады Игорю Еремееву.
В 2010 году купил сеть АЗС «Рось» (11 штук).
С Дыминским был совладельцем НПК Галычина, продав 41% его в 2006-м Коломойскому.
Фокус оценил капиталы Еремеева в 2011-м - в 379 миллионов долларов.
Форбс-2011 оценил активы в 220 миллионов долларов.
Владеет газетой Волынские ведомости.
Відповісти

0 комо 31 травня, 16:02
Ох , та скільки тут орально-ритуальних танців навколо Єремєєва!
А чого ж в цій довідці не згадано , як воно з лябаранта стало Директором МПП Континиум? Бо ж не напишеш , що одружився він(Єремєєв)на дочці першого секретаря Рівенського обкому КПРС . От йому і поперло з того часу))
Відповісти

0 хатуль мадан 31 травня, 17:32
і є ще легенда про ешелон бензину, який йому помилково прислали з прибалтики в період паливної кризи)))
Відповісти

0 Cовість Волині 31 травня, 17:35
На таких невестах не женятся, за таких замуж выходят!
Відповісти

0 Вся рать.. Сьогодні, 21:59
А В БІЯГРАФІЇ ТО - вся воровская рать..
Відповісти
Ритуальні писульки та ритуальні заяви "свободівців". Остогидло вже!!! Займіться нарешті якимось конструктивом.
Відповісти
білорусь!за свиноматок та корів!хай крадуть аби не били!
Відповісти
Козіка просто жаба давить, що він далі районної ради не може продвинутись.
Відповісти
А звідкиль ти, жаба , вилізла7? І за що ти його давиш???
Відповісти
Коли я тут писав , що він "обирався" , не "обрали" , то мав на увазі спосіб ведення його виборчої кампанії . У 2002 році , наприклад , на його боці був владний адмінресурс . також тоді він застосував так звані "каруселі" чи виборчий туризм , коли автобуси з працівниками його молокопідприємтсва "Комо" їздили по району та голосували на всіх дільницях з відкріпними талонами .У 2012 році в хід пішов прямий ти непрямий підкуп виборців . Прямий -- таємний , коли тупо по селах роздавали по 200 грн .всім, хто бажав , але по наперед складеному списку . А непрямий -- це всілякі шоу , концерти , вікна в школи та дитячі садки.
А жаба мене не давить , ні . Депутатство у ВР для мене не є самоціллю . Просто не люблю , коли з людей роблять йолопів чи бидло
Відповісти
якщо хтось продався за 50-100 грн, або за гречку з олією, то він сам з себе зробив бидло, а єремєєв в цьому випадку просто зайнявся бізнесом - він потім бабки відіб'є.
також ви пропустили те, що батьківщина той округ просто злила (і не тільки той, а ще три).
то приділіть увагу тому, чому грицюка поперли з батьківщини - без цього ваша стаття про єремєєва буде неповна.
Відповісти
по 200 було.тулковий!полішуки молодці.вірять.діти війни.
Відповісти
Стаття ні про що...
Відповісти
Стаття про соплі Козика! Справами в районі займіться !
Відповісти
Богдане, та змиріться вже з тим, що селян не цікавлять ваші безкінечні "мудрі" заяви, та чорно-біла макулатура, що ви її називаєте газетою! Селяни хочуть в депутати людину, яка б реально вирішувала їхні проблеми, а не проголошувала чергові заяви та протести, як це робите ви - свободівці.
Відповісти
Як казав колись вже екс-спікер Литвин "Воплі і соплі" нардепа Єрємєєва)))) Ну шо ж тут зробиш, дорвалися дядьо до корита з державними грішми,і правлять "ритуальні танці" де вже там про свої передвиборці обіцянки думати...тіштеся людоньки тим шо живі...А Козік, маладца, правду-матку в очі валить і не боїться, шо за дупу схоплять...не те що тут деякі, кинуть комочок гімна з-під лавки....
Відповісти
Козлику не бреши . Був повний зал людей, і Єремеєв казав зовсім інші речі. Правильно він сказав, що опозиції менше треба язиком ляскати, а боротися за владу. А ви дійсно,як ті сіруни, лише здатні двері ламати чи регіоналів по мітингах ганяти! А щоб головою подумати і владу забрати-у вас тями не вистачить. Ганьба! Я голосував за Своюоду і був проти Єремеева! А тепер бачу що дарма! Він -мужик слова і області допомагає як ніхто, ви в голові зі своїм Вітівим- ТРЕНДУНИ!
Відповісти
камінь за канструктівну аппазіцію!за дорогі,школи детсадки...нада дружити з владою то проложать на рік хвате..а там пановой!треба тркудитись всім в забой хто не взапої!вастановим сирану сруін!крепкі хазяйствєнікі азарича попросять він дасть капусти..со своєй грядкі..всі за лопати!поліщуки вірте він не зря всам камінь приїзжав!за тулкових!
Відповісти
Ти тупе неграмотне мурло , навіть не вмієш слова відміняти .
Офігеть які правільні слова казав Єремєєв--- хвалився , який він дяльний і коструктивний у Верховній Раді . В тебе питання не виникало , звідки в нього грошики на такі соціальні програми? Чому йому риги ці держбюджетні гроші дають і звідки вони їх беруть? Таке враження , що він там як один з "основних")) А ще дуууже правільними були його слова про створення депутатської групи , яку він нібито збирається очолити )) . Та ще й погрожував , що теж будуть блокувати трибуну ВР! От тобі й конструктивізм!
Відповісти
Єремеєв -- мужик слова? Поїдь в Маневичі і розкажи. Там з 2002-го чекають газопровід, який цей "мужик слова" обіцяв прокласти як тільки в ВР потрапить: "Моє першочергове завдання - газифікувати маневиччину" (таким писклявим фальцетом)
Відповісти
Скільки оплачених жополизів у дрібного спекулянта...Завались... А кращий у області маслозавод у Камені ради свого комо завалив за 70 тис грн. і вивіз нержавійки відти на 700 тис....Про це ви забули?? Певно самі грузили.. Плаче за такими НКВД..
Відповісти
Козік - штопаний презерватив разом зі своєю "сволотою". Українці вже наїлись свободи і націоналізму досхочу, то ж може досить. В Камінь-Каширську ще не всіх з колодязів дістали з дротяною заркуткою на шиї. Він знову прагне до цього. Єремеєв багато зробив для Волині і ще зробить, а Козлик ходить і хуйом груші окалачує.
Відповісти
Так багато зробив, шо аж народ не бідує..., де тіки бюджетні бапки, там його шакали у черзі стоять із взятками... Шо ви розказуєте?? Чи не працював я у його кампанії???
Відповісти
Яку роботу в районі виконує Козік? Хто він, крім як депутат?
Відповісти
Шльондро він . У нас в Каміні всі його знають саме з цього боку
Відповісти
Козік - Він не шльондо. Він Іуда! У нас в Камені він очолював осередок БЮТу. А потім як йому сказали що нічого він з тої кормушки не матиме- поліз до Свободи. і як Іудо поливає брудом Юлю Тимошенко. ось http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/011290/
Будь ти проклятий ,якщо таке про Юлю по написав!!!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Козік -- політична шльондра номер один Камінь-Каширського масштабу. Та він ще й у Регіони пхався, але зрозумівши, що там йому ніц не світить(вакантне місце зайняте було), пішов у Свободу.
Відповісти
А він і раніше пооливав Юлю і всіх,коли нагнали з "Батьківщини",а потім погнався в Луцьк,щоб поставили керувати Партією регіонів замість Михаліка,але його культурно відшили і що ж бідному залишалось - проситись в "Свободу" замість Пташника,з якого зробили повного дурня Козік і йому подібні.Йому на всіх наплювати,головне по головах добратись до влади.Він від "СВОБОДИ" в ДВК просунув секретарем знайому Надію Безлєпкіну,яка попутно збирала підписи тих,хто за гроші згодиться голосувати на виборах за Єремеєва,та й себе і всю свою родину не забула в той список внести.КОРОТШЕ КАЖУЧИ СЛУГА ДВОХ ПАНІВ.Що ж за гроші не зробиш? Можна й клятву порушити.
Відповісти
А ти з ним спало , село-мурло?
Відповісти
Чи мо, як в Луцьку петеушник Вітів?
Відповісти
Козік не ПТУшник,а вчитель фізики в одній зі шкіл Камінь-Каширська, інтелігентний чоловік,сіє розумне, добре, вічне в голови майбутніх колгоспників, банкірів, і можливо чиновників... навідміну від деяких таварісчєй, які сидячи тут, не упустять можливості вилити відро з помиями один одному на голови. Не красиво хлопчики, ой як не красиво..
Відповісти
А що він доброго і корисного зробив?? Тільки брудом і вміє всіх поливати. Брудне словоблудство -- його улюблене діло
Відповісти
як засичали приспішники олігарха. напевно заділо таки. Єремеєв краще скажи чому ти тендери виграєш за завищеними цінами?
Відповісти
Козіку- ну надо ж так пропал жити свою політичну силу? ти ж Свободі арт рейтинг накручуєш :) Правда написали про тебе - Козлік ти і є Козліку :))))))))
Відповісти
Ха ха! А те що був собі такий Йосиф Козик - жид, тато його, СВОБОДІВЦІ знають???? Жидовія
Відповісти
Не потрібно міняти першу букву в ніку..
Відповісти
Правду кажуть -- нема що заперечити по статті , то лізуть на особистості . Вже й батька зачепили , запроданці єремєєвські , вже й клясти почали . Чим більше подібного гавкання на особисту адресу Богдана Козіка , тим більше в мене поваги до цього чоловіка .Видать , правду написав про Єремєєва..))
Єремєєвські собаки гавкають -- караван то йде!!))
Відповісти
в даному випадку караван єремєєва йде, за собак думаю догадаєтесь самі, якщо звичайно не позаливалки сливки в барі біля штабу свободи.
Відповісти
Отож. собака Козік гавкає, а караван Єремеева йде. Вгомонись, син Иосифа
Відповісти
Скільки коменнтів перенасичених жовчю?! Як це так, якийсь вчитель-свободівець дозволив собі цілого Ігора Мироновича критикувати? Та правий Козік, тисячу раз правий! І те як викриває нереалізовані обіцянки нардепа, і те (чому тут так багато коментів з негативом на автора) як помічники Мироновича без адмін-примусу не змогли зібрати аудиторію. А поціновувам п. Єремеєва раджу поцікавитись іисновками держфінінспекції за 2009-2010 роки, коли його підприємства (які вже збанкрутували) по документах на одне з держпідприємств Луцька згідно документів поставило в 110 разів більше пального ніж це ДП могло спожити - приблизно в такий спосіб заробляються кошти для сьгоднішніх справ благодійних!
Відповісти
Шановні дописувачі, майте совість! Ви ж мені вже дірку зализали, я в туалет сходити не можу!!!
Відповісти
Шановні дописувачі!Дуже вам вдячний за таку шалену увагу і піар для моєї статті. Це говорить лише про те, що стаття правильна і ви її дуже боїтесь)) .Бо інакше б не переходили на особисті образи, ба , навіть прокльони... ))Поросто смішно читати ці ниці потуги , щоб спровокувати мене на відповідну реакцію . Скажу цим анонімам , що в більшості мене й не знають особисто , що якою мірою ви міряєте , такою ж і вам буде відміряно ..
Батько мій не був , а є і дай Боже йому здоров'я ! Але звуть його не Йосиф , а Йосип . І ніякий він не жид , а українець , що пройшов жахіття сталінських таборів в Казахстані лише за те , що був знайомий з тими хлопцями із Камінь-Каширського педучилища , які ще в 1947 році на Великдень таємно вивісили на педучилищі синьо-жовтий український прапор! Отримав він 8 років за те , що не "продав" цих хлопців! А страшилки на кталт "в Камінь-Каширську ще не всіх з колодязів дістали з дротяною заркуткою на шиї" розказуйте далі канановічам чи симоненкам .
Відповісти
Точно жид! :)))) якщо так заціпило :)))) партійцям своїм будеш потім оправдовуватися по свою чесну родню і українське походження:)))))
Відповісти
Ти краще розкажи про національне походження свого патрона єремєєва, якому так щиро відробляєш свої 30 тетрадрахм . Мати Ігоря Міроновіча(Іцхака Мойсеєвіча)-- жидівка Елєонора Лазарівна Шац . Жидівство по мамочкє передаїться .
Відповісти
Еремеев, Игорь Миронович
Родился 3 апреля 1968 года в селе Острожец Млиновского района Ровенской области.
1992 - Окончил Ровенский государственный технический университет инженеров водного хозяйства (инженер-строитель).
1989 - Лаборант Украинского института инженеров водного хозяйства.
1992 - Директор МПП Континиум.
1995 - Генеральный директор ООО Континиум (Луцк).
04.2002 - Народный депутат Верховной Рады Украины IV созыва (по Маневицкому избирательному округу №23, выдвинут блоком «За єдину Україну!»). Член Комитета Верховной Рады Украины по вопросам топливно-энергетического комплекса, ядерной политики и ядерной безопасности. Член фракций Единая Украина, затем - Аграрники Украины, Аграрной партии Украины, Народной аграрной партии Украины, Народной партии.
11.2012 - Народный депутат Верховной Рады Украины VII созыва (самовыдвижение по избирательному округу №23, Волынская область). Заместитель главы комитета Верховной Рады по вопросам налоговой и таможенной политики. Беспартийный, внефракционный.
Брат Евгений Миронович - управляет СП Западная нефтяная группа, ООО КОМО-экспорт. Бизнес-партнер.
Отец Мирон Иванович - Председатель НС Ковельмолоко, владеет акциями 10,959%.
Близкие связи
Олег Бахматюк - олигарх, «яичный король». Бизнес-партнер.
Владимир Литвин - спикер ВРУ. Глава одноименного политического блока. Политическое прикрытие бизнесмена. После 2002-2006 годов в политике Еремеев не участвует.
Петр Дыминский - совладелец ФК Карпаты. Спонсор ВО Свобода. Бизнес-партнер.
Степан Ивахив - львовский бизнесмен. Соучредитель Континиума. Бизнес-партнер.
Юрий Ложкин - львовский бизнесмен. Бизнес-партнер.
Сергей Лагур - львовский бизнесмен. Бизнес-партнер. С Еремеевым и Дымиским владел НПФ Галычина и финансировал с ними в 2006 году партию «Новая генерация». Соучредитель ФК Карпаты и имел 33,7% банка Надра.
Андрей Король - западноукраинский бизнесмен. Бизнес-партнер.
Сергей Слабенко - волынский политик. Приятель Еремеева и Ивахива.
Леонид Нетудыхата - политик волынского масштаба. Приятель.
В 2001 году председатель Комитета ВР по вопросам борьбы с коррупцией и оргпреступностью Юрий Кармазин обвинил руководство НПК «Галичина», в частности Дыминского, в уклонении от уплаты налогов. По информации Кармазина, за первое полугодие 2001 года предприятие задолжало более 300 млн. грн. акциза, более 14 млн. грн. налога на прибыль и незаконно возместило около 50 млн. грн. НДС. На завод посыпались проверки налоговой инспекции. В 2003 году ГНА Львовской области возбудила уголовное дело против должностных лиц НПЗ по подозрению в уклонении от уплаты налогов на сумму 421,650 млн. грн. Проверки и разбирательства тянулись до 2004 года. Предприятию предъявляли многомиллионные претензии, правоохранители объявляли в розыск генерального директора и бухгалтера завода, блокировали работу комбината.
В 2006-2007 году вместе с Олегом Бахматюком держал в своих руках акции 6 облгазов, которые позже ему продал. Речь идет о продаже 60,03% акций "Закарпатгаза", 56,72% акций "Черновцыгаза", 52,4% акций "Черниговгаза", 55,58% акций "Волыньгаза", 40,75% акций "Ивано-Франковскгаза" и 42,6% акций "Львовгаза". По данным собеседника Ъ, речь идет о пакетах, ранее принадлежавших группе "Континиум", подконтрольной бизнесмену и бывшему депутату Верховной рады Игорю Еремееву.
В 2010 году купил сеть АЗС «Рось» (11 штук).
С Дыминским был совладельцем НПК Галычина, продав 41% его в 2006-м Коломойскому.
Фокус оценил капиталы Еремеева в 2011-м - в 379 миллионов долларов.
Форбс-2011 оценил активы в 220 миллионов долларов.
Владеет газетой Волынские ведомости.
Відповісти
Ох , та скільки тут орально-ритуальних танців навколо Єремєєва!
А чого ж в цій довідці не згадано , як воно з лябаранта стало Директором МПП Континиум? Бо ж не напишеш , що одружився він(Єремєєв)на дочці першого секретаря Рівенського обкому КПРС . От йому і поперло з того часу))
Відповісти
і є ще легенда про ешелон бензину, який йому помилково прислали з прибалтики в період паливної кризи)))
Відповісти
На таких невестах не женятся, за таких замуж выходят!
Відповісти
А В БІЯГРАФІЇ ТО - вся воровская рать..
Відповісти
А де ж тут про маман ?Чи може Єремєєва батько "народив" від іншого мужика?))
Відповісти
А чого ж Богдан забув сказати,що представники "Свободи" в комісіях відкрито агітували за Єремеєва?
Відповісти