Додати запис

Як луцький слон міняв кольори

В Луцьку біля Пума є фігурка, яка вже давно стала популярною серед місцевої молоді. Старожили нашого містечка розповідають, що його збудували ще десь в шістдесяті. Це була відома тоді композиція «Слон і Моська». Я народився і прожив в тому районі. Ми в дитинстві багато там проводили часу. Колись в тому місці було трохи краще, зараз стало гірше. З’являються багато пляшок, вандали часто обмальовують слоника матюками.

І от, про обмальовування!) Ще десь років 10 тому, якщо не помиляюся, нашого рідного слоника почали малювати різними кольорами. Наскільки пригадую, перший колір – рожевий! :) Тоді всі так і і говорили – ідемо до Рожевого слоника. Так як я сам не фоткаю, ну хіба шо на камері телефона, то я вирішив зібрати фотографії з інтернету. Ці всі фото ілюструють, які кольори мав колись наш рідний слоник.

Остання акція – слоника обв’язали кольоровими намотками. Минулого року я подібне бачив у Дрездені. А потім якось прогулювався біля Пуму і тут бац – наш слоник такий! Це було дуже прикольно)) Дякую ініціаторам. А також тим, хто періодично надає кольори слонику, щоб він не був такий же сірий, як наші будні.

п.с. фото не мої, а чиї – не знаю)) бо лінивий те все пробивати. Частина фот – з сайту "Луцьк Неформатний". Любімо наше місто! :)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
луцький слоник - дійсно особливий!
Відповісти
як до нього ще молодята квіти не возять? :-)
Відповісти
Для Гогі - до речі запатентуй ідею. Ба зараз реально в Луцьку нікуди крім фонтанів у центрі і входу в парк не їздять ;)
Відповісти
вітьок романтик його вперше розмалював.
Відповісти