Додати запис

5 причин їхати на «Бандерштат-2013»

Цьогорічний "Бандерштат" відбудеться 3-4 серпня вже в традиційній для себе місцині на території луцького іподрому, який знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Хедлайнери фесту - "Скрябін" та "Тартак".

1. Це гарантований дводенний комфортний відпочинок у компанії однодумців. Плюс мінімум цигаркового диму, який не забиває ваші дихальні шляхи в натовпі на більшості інших фестивалів. (З алкоголем - інше питання. Організатори борються, але свідомих людей в цій частині не дуже й багато)

2. Якісна музика від, можливо, й ненайвідоміших гуртів України, але це формації, які подарують вам україномовну музику різних стилів, аби задовольнити смаки, якщо не всіх, то більшості слухачів.

3. Інтелектуальне збагачення. Не дивуйтеся. Гутірки з відомими українцями стали тією рисою фесту, яка його чітко вирізняє на тлі інших "рухів". Кожен, хто любить поговорити про цікаве і почути щось нове обов'язково поїхати на "Бандерштат-2013".

4. Для нелучан. Попри розмови, що Луцьк - провінційне місто, його таки варто розглянути ближче. Мабуть, людина, яка поїздила Європами-Америками-Азіями, і не побачить міріадів цікавинок, які є в нашому місті. Але достатньо знайти достойного гіда, який покаже Луцьк з того боку, з якого його не спостерігали й половина лучан.

5. Обов'язково вас чимось здивують організатори. Вони завжди вигадують сюрприз для глядачів. Деякі з них стають частинкою програми, як реконструкція бою, інші - "фішкою", для прикладу, флешмоб з складанням слова "Бандера".

Тому ставте у своїх блокнотах біля 3 і 4 серпня позначку "Бандерштат" та готуйтеся.

Більше інформації про фесту на сайті www.bandershtat.org.ua


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.