Додати запис

«Батьківщина» переходить до Кличка й Ахметова

Сумно, коли в одній пісочниці діти починають кидатися піском один в одного. Ще сумніше, коли вони починають один одного бити, і реально страшно, коли калічаться. Це - сьогоднішня опозиція.

Зараз із Арсенія Яценюка старанно ліплять образ «вселенського зла». Не будучи знайомий з ним особисто, скажу лише, що традиції зради і стукацтва у вищому ешелоні глибоко вкорінені і не Арсеній Петрович став їх зачинателем.

Не хотілося виносити це на світ божий, але раз вже розмова пішла відверта, то треба подивитися і на тих, хто закликає до очищення і покаяння. Чи мають на це право панове Одарченко, Чорноволенко, Гриценко, Кириленко і ще кілька людей?

Існує така мила організація під назвою «Батьківщина молода», яка є молодіжним крилом Об'єднаної опозиції З самого моменту створення «Батьківщиною молодою» (БМ) керував наймолодший (на той момент) мер України та народний депутат Євген Суслов. Його заступником і помічником (як народного депутата) був Олег Куявський. Потрібно відзначити, що Суслов був дуже близький з Олександром Турчиновим і Юрієм Одарченко, свідченням чому є постійна присутність на заходах БМ когось з них двох.

Потім Суслов разом з Наталією Королевською, з якою товаришував, очолив УСДП, таким чином, зрадивши своїй багаторічній співпраці з «Батьківщиною». І навіть після цього один з її лідерів і «права рука» Юлії Тимошенко Олександр Турчинов був присутній при відставці лідера БМ взимку 2012 року, запевняючи, що вони ще попрацюють на благо України. Чим це закінчилося - відомо всім.

Наступним керівниками БМ стали Іван Крулько, Олег Куявський та Сергій Митрофанський. Саме ці троє «молодих» людей прикували самі себе в січні 2013 року наручниками до Адміністрації Президента і добу провели там. Рівно через два місяці саме ці троє осіб були обрані керівниками БМ. Крулько став головою організації, Куявський і Митрофанський - першим заступником і заступником відповідно. До цього в лютому Митрофанського обрали головою київської БМ, яку до цього очолювала донька нардепа Одарченка Катерина.

Тобто, через місяць після доби біля Адміністрації Президента один отримав «в годування» київську організацію, а двоє інших через два місяці - всеукраїнську. Чи була та акція піар-ходом і фарсом заради посад - розсудить історія.

Олег Куявський з усієї команди - довгожитель. Він прийшов з Євгеном Сусловим, довгі роки фактично керував організацією замість нього, проте працював у тісному тандемі зі своїм другом і керівником, будучи його помічником. Куявський не міг не бути утаємничений в його плани з Королевською. Таким чином, нинішній перший заступник глави БМ є фактично представником міністра соцполітики в опозиційній молодіжної організації.

Іван Крулько, лідер БМ - особистість воістину видатна. Пан Крулько з 2007 року був головою Молодого Народного Руху, помічником Бориса Тарасюка, потім працював на блок НУНС, потім був призначений заступником екс-міністра молоді Павленко. Після відставки став помічником Бориса Тарасюка, який потім разом з Юрієм Одарченком пролобіював його призначення до керівних органів «Батьківщини», а потім і БМ. Крулько, до слова, досі є помічником колишнього міністра закордонних справ.

До обрання на посаду глави БМ Іван Крулько встиг покерувати виконавчим секретаріатом «Батьківщини», в партійній ієрархії займаючи одне із вищих місць. У всьому цьому його підтримували панове Турчинов, Одарченко, Чорноволенко та інші.

Але найцікавішим є не факт активних інтриг Бориса Тарасюка та його команди, а те, що чинний глава БМ і один з керівників партії «Батьківщина» є ... чинним депутатом Київради від партії УДАР Віталія Кличка.

Дійсно, на сайті Київради Іван Крулько офіційно є членом депутатської фракції УДАР, при цьому очолюючи молодіжну організацію іншої партії, яка є партнером, але аж ніяк не тотожною УДАРу. Обирали Крулька на посаду глави БМ вже коли він був депутатом від УДАРу. І Тарасюк з Одарченком не могли цього не знати.

Можна припустити, що Крулько і його товариші відмовилися від інших посад і регалій, вступивши в «Батьківщині», але ні. Вже після свого обрання (1 квітня 2013), Крулько, як представник УДАРу давав коментарі.



Що тут говорити про «тушки» у Верховній Раді, якщо нинішній глава БМ - УДАРівець, а його перший заступник - багаторічний соратник Суслова, правої руки Королевської? Тому, коли Юрій Одарченко, Олександр Чорноволенко, Анатолій Гриценко чи Славко Кириленко та деякі інші депутати вимагають вигнання «тушок» з фракції або очищення партійних рядів, їм потрібно подивитися на тих, кого вони самі привели в опозицію.

Фото і пруфлінки - тут http://blogs.lb.ua/anton_dmitriev/204635_starie_yulintsi_pereshli_klichko.html
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
опозиція, яка пронизана корупцією, кумівством, нічим не краща ПР. навіщо міняти Яника коли потім прийдуть ті хто ще більше спаплюжить українську ідею? від пр і так запит невеликий. всім відомо що це за сила. а от ті, хто претендує на його місце дуже часто експлуатують патріотизм. але насправді його лише очорнюють своїми брудними руками, які погрязли у крадіжках та корупції.
Відповісти
В наших реаліях будь яка опозиція буде кращою ніж провладна ПР. Варто лише позбавити влади регіоналів, як цей карточний домик рухне і гниль польється набагато більша.
Відповісти
Звісна річ,стаття замовлена. В котрий раз хочуть очернити опозицію.
Відповісти
вірно підмічено
Відповісти
Рахую,щоб було меньше "тушок" необнідно на виконавчому з"ізді об"єднати всі молодіжні рухи та організаціі в єдину опозиційну партію-тоді і управляти краще і ефекту буде більше.
Відповісти
Ого, почалось... Тепер уже і за молодіжну організацію взялись... а що ж далі буде? Давайте краще за собою дивитись, панове!!!
Відповісти
доля правди в написаному є, але не треба змішувати фарби і вихваляти в коментарях нинішню владу, бо при ній, в будь-якому разі, не живеться і не житиметься краще, окрім близького оточення президента, тому зараз стоїть завдання - змінити теперішню владу, президента і повірте, гірше, ніж вже є, не буде, будь-яке оновлення дає свіжий ковток і зміни, бо жити так далі не можна! звичайно, якщо людина змінила декілька партій, то з нею треба прощатися, бо, хто зрадив раз - зрадить і вдруге... добре, що є опозиція, щоб ви про неї не думали, було б вже не смішно, якби її зовсім не було і вона не діяла...
Відповісти
"Батьківщина молода" -молодіжна громадська організація, а не партія і бути її членом може кожна молода людина, яка виконує Статут організації,підтримує євроінтеграцію, яка за розвиток країни без дерибану, за приватну власнісьть без рейдерського захвату, за мітинги без провокацій, і є патріотом своєї Батьківщини.А членом якої партії він є - це вже друге питання. До речі: де тепер Суслов?
Відповісти
Однозначно замовна стаття,"Батькіщина молода" громадська організація,а тушки завжди будуть-наприклад Іуда.Хочу сказати ,що молодь це майбутне України і її потрібно патріотично виховувати з нею тісно співпрацювати,без неї люба партія згасне.
Відповісти
Опозиційні сили лякають? Краще дивіться за своїми справами.
Відповісти
Дана стаття - чергова спроба очорнити опозицію в період об'єднавчого процесу демократичних партій.
Відповісти
Але нас багато і нас не подолати
Відповісти
О боже як уже осточортіли ці усі новоспечені депутати і політикани, які повилазили з совкових смітників і собі уявляють що вони такі розумні. В усіх в голові одні гроші, і коли ви скоти ними подавитеся.
Відповісти