Додати запис

Кримінальна «подяка» професору – від влади

Після серії сфабрикованих скандалів та подій, які відбуваються навколо мого імені ось уже більше року, змушений звернутися до Голови комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Кожемякіна А.А. та Голови комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя Ківалова С.В. – зі зверненням «Про сфабрикування кримінальних справ, корупційні дії Прокурора Волинської області Параки А.А. та судді Вищого Господарського суду України Демидової А.М. на користь президента приватного Міжнародного науково-технічного університету (МНТУ) Бугая В.Ю. з метою захоплення власності ТОВ «Освіта-Плюс» і моєї особистої власності».

Нижче викладаю текст даного звернення. Вважаю, що громадськість Волині та й усієї України має знати, що влада веде проти мене системну кампанію переслідування та компрометації – як доктора медичних наук, професора, людини, яка без жодної бюджетної копійки створила належну матеріально-технічну базу Луцького біотехнічного інституту, що сплатив до бюджету мільйонні суми й дав роботу та перспективу сотням волинян.

* * *

Відповідно до Закону України «Про комітети Верховної Ради України» та постанови Верховної Ради України № 11-VII від 25.12.2012р. «Про комітети Верховної Ради України сьомого скликання», прошу організувати перевірку дій прокуратури Волинської області, яку очолює Парака А.А.

Суть справи:

З 1996 року до 2012 року я був ректором Приватного Луцького біотехнічного інституту ЛМТУ, директором співзасновником ТОВ «ЛБІ МНТУ», директором засновником ТОВ «Освіта-Плюс».

У 2006 року я зробив правочин купівлі-продажу приміщень у місті Луцьку, посвідчений нотаріально нотаріусом Троц Ю.Б.

У 2012 році Бугай В.Ю. (через 7 років нашої співпраці), заручившись корупційними зв’язками прокурора Параки А. А., Демидової А. М., розробили схему рейдерського захоплення куплених приміщень і всієї власності.

Щоб морально, матеріально і фізично знищити мене і мою сім’ю, Парака А.А. фабрикує кримінальну справу проти мене, спочатку за ч. 5 ст. 191 КК України, а потім, дочекавшись рішень незаконних суддів під керівництвом Демидової А.М., порушує кримінальну справу за ст. 365 ч. 3 КК України.

Проти мене порушується ще 5 кримінальних справ, які дозовано заплановано подавати до суду. Слідчі натякають, що доки я не віддам власність Бугаю В.Ю., то судові справи будуть продовжуватися. Їх не цікавить кінцеві рішення судів, головне – судовими тяганинами «добити» нас.

У кабінеті без мого відома зробили обшук і вилучили оригінали документів без опису. Зникли оригінали важливих документів, необхідних для судового процесу.

На мене привселюдно надягають наручники, в лікарні пристебують наручники до ліжка, сподіваючись, що в 70 років я отримаю інфаркт чи інсульт. Таким чином їм легко буде заволодіти моєю власністю.

Через три дні мене силоміць вивозять до суду з лікарні з діагнозом: Ішемічна хвороба серця, гіпертонічний криз, незважаючи на те, що з таким діагнозом стаціонарне лікування має бути не менше 20 днів.

Сюжет, коли я був у лікарні в наручниках по Інтернету бачили навіть мої знайомі з Америки. Так представники влади в особі Параки А.А. знущаються над професором, доктором медичних наук (автор трьох патентів на винаходи, трьох монографій, біля ста наукових праць), ветераном праці, дитиною війни. Так мені влада «дякує» за те, що я без жодної копійки із бюджету побудував сім приміщень для навчання студентів, побудував першу у Західному регіоні України серед навчальних закладів православну церкву, зекономив для держави більше 70 млн. грн., підготувавши більше 2000 фахівців, сплатив до бюджету біля 10 млн. грн., дав постійну роботу більше 100 особам. Ось так державні чиновники підривають авторитет України і особисто Президента!

Прокурор Парака А.А. не реагує, що мене звільняють з посади ректора і переводять на посаду двірника: такого ганебного ставлення до вченого немає в жодній країні світу.

Слідчим Лизуном А. шляхом залякування і шантажу студентів та викладачів порушується кримінальна справа проти моєї дружини-пенсіонерки (спонсорство, яке передбачено Статутом, перекваліфіковано на хабар). Чотири рази прокуратура намагається взяти дружину під варту, незважаючи на те, що вона доглядає 90-річну паралізовану матір. Заблоковані всі рахунки нашого бізнесу, в тому числі і пенсійні. Практично майже рік сім’я не має коштів для свого існування.

Під контролем судді Демидової А.М. організовані незаконні рішення суддів нижчої інстанції, а сама суддя так організувала автоматизований розподіл справ у ВГС України, що із 103 суддів ВГСУ всі шість справ проти мене попадають саме до судді Демидової А.М. Сподіваюсь, що Європейський Суд дасть належну оцінку діям судді Демидової А.М.

Справи продовжуються із 28 травня 2012 року по теперішній час. Я звертався неодноразово у всі правоохоронні та судові органи, але отримував лише відписки.

Мої скарги (більше двадцяти – починаючу від Генеральної прокуратури України) направлялись до відомства, на яке я скаржився – прокуратуру Волинської області, яку очолює Парака А.А.

Прошу організувати комісію для перевірки моєї заяви. Я беру на себе відповідальність за факти, які не відповідають дійсності у відповіді прокуратури Волинської області (лист-відповідь №04/2/4-1455-12 прокуратури Волинської області додається).

Прокуратура відписує що: Стеценко Н.Д. була проректором Луцького біотехнічного інституту, хоча фактично з 1 лютого 2011 року вона є пенсіонеркою і не працювала на вказаній посаді. Прокуратура стверджує, що Стеценко Н.Д. вимагала та одержувала хабарі від студентів за успішне складання іспитів – в дійсності як дружина ректора приватного вузу вона приймала участь в організації отримання спонсорської допомоги від студентів та їх батьків, яка передбачена статутом і проводилась з початку заснування інституту. Студенти, які надавали спонсорську допомогу і які її не надавали - здали успішно екзамени.

Прокуратура відписує, що я використав службове положення для купівлі-продажу приміщень, хоча фактично я використав своє статутне право і право, узгоджене протоколом із співзасновником, яке, підтверджене нотаріусом протоколом. Але оригінал протоколу знищений при самовільному захваті мого кабінету представниками МНТУ з дозволу правоохоронних і судових органів.

Прокуратура нічим не підтверджує, що я своїми діями спричинив тяжкі наслідки для ТОВ «ЛБІ МНТУ». Прокуратура не пред’явила звинувачень до нотаріуса Троц Л.Б. у заключені мого правочину (хоча Міністерство юстиції визнало дії нотаріуса законними). Чому прокурор Парака А.А. не звернув уваги на термін давності звертання Бугаю В.Ю. (через 7 років) про відстоювання своїх прав. Прокуратура запевняє, що «будь-яких даних в ході розслідування кримінальної справи не встановлено» - не відомо хто перевіряв дії працівників прокуратури Волинської області із вищестоящих органів, немає посилання на таку перевірку.

Я до кінця буду захищати свою честь і гідність у своїй державі, і якщо не отримаю розуміння я буду змушений звернутись до Європейського суду та інших міжнародних організацій по захисту прав людини.

Прошу надати письмову відповідь, що передбачена чинним законодавством про звернення громадян.

З повагою,
Григорій Стеценко,
доктор медичних наук, професор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 72
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вас, гражданин Стеценко и вашу супругу погубила алчность и жадность.
Нужно решать проблему в меру поступления и не жадничать. На вексель вам никто помогать не будет.
Выворачивать карманы уже поздно Гриша... ты всё просрал!
Відповісти
Замовний характер кримінальних справ - очевидний. Хто не в курсі, нотаріус Л.Б.Троц - близька родичка Клімчука. Якби договір, який вона посвідчила, справді був неправомірний, бо до відповідальності в першу чергу мали би притягати її. Але нотаріуса й пальцем не чіпають. Як гадаєте, чому?
Відповісти
дружина першого заступника прокурора області, дочка Клімчука
Відповісти
"Сім'я" Яника й тут вирішила накласти лапу. Справжнього професора тепер замінять служаки "проФФесора"...
Відповісти
Л.Б.Троц ріднесенька дочка Б.П.Клімчука. Він же Цар Борис, він же губернатор Волині, він же головний "демокарат", він же вірний слуга государя.
Відповісти
А чоловік пані Троц, він же - зять Клімчука, - 1-й заступник прокурора Волинської області!! Як ви думаєте, чому по прокуратурах не тягають пані Троц?!
Відповісти
Просто ужосссс, волосся дибки встає
Відповісти
Стеценкі-це брехуни, хабарники та аферисти. Так їи і треба, за свої злочини треба відповідати покидьки!
Відповісти
А за злочини стосовно злочинців відповаідасти тренба?
Відповісти
Стеценко - класний менеджер. Свого часу Юля запропонувала йому бути довіреною особою як кандидата в Президенти. Тепер йому це отак згадують. Юля - в тюрмі, Гріша - в наручниках...
Відповісти
Жаль діда-професора, який показав всім, як треба з нічого зробити щось, отримати дохід собі і державі. Без нього іститут повільно затухне і зникне.Уже в цьому році не було кому читати лекції. Це приватний ВУЗ і дружина ректора брала те,що хотіла з бездар, які не можуть самостійно вчитися. то нехай платять, як дебіли і ледарі.
Відповісти
Справи "шиті білими нитками". Маємо справу з черговим цинічним і брутальним рейдерством від Партії регіонів, яке чиниться під прикриттям та за сприяння органів прокуратури. Хіба це не злочинна влада?
Відповісти
Да... жалко Стеценків. Пригадую, якою 15 років назад була будівля на Сагайдачного, 6. Нікому не потрібний колишній дитячий садок. Стеценки викупили її, добудували 2 поверхи, спортзал, їдальню. А на готове завджи знайдуться бажаючі відібрати. Але "зверху все бачать", дістанеться і кривдникам. Тримайтеся!
Відповісти
Стеценко був голий і босий(як він сам пише)то ж за які гроші він міг щось купити?Купив київський хазяїн,а стецько після його смерті все собі грязними лапами присвоїв...паразит!!винищувати таких треба!!!зверху йому дістанеться...
Відповісти
Погоджуюсь з Реалістом. Я живу поряд на Сагайдачного, все це відбувалось на моїх очах. Стеценки ж Церкву побудували на території Інституту. Хоча б за це їм треба дякувати та бажати виплутатись із цієї історії.
Відповісти
стеценки церкву не будували,а церква побудована за гроші викладачів і студентів інституту! а ця хвора сімейка з церкви кожен місяць здирала половину коштів! і це вони вважають,що Бог їм допоможе? катюзі по заслузі!
Відповісти
Тяжело сейчас Григорию Семеновичу и Надежде Демьяновне!
Но есть ощущение, что все у них будет хорошо. Раз не удалось власти сразу упечь их, значит что-то там "не клеится". В 20 организаций писали письма - может где-то сработало. Не все же продажные, кто-то понимает, что когда-то придется отвечать за противоправные деяния.
Відповісти
Дійсно,не всіх можна купити,правда, стеценко?? ти звик все купувати і бабло під подушку ховати і думав,гад,що за свої злі дії ти всіх купиш!! писав в 20 інстанцій,придурок-ось хто ти і твоя "вірна" дружина.. вас,ідіотів знають певно вже всі,і на вінничині думається злодюг і швирялових не чекають!!!
Відповісти
Дійсно, відповідати прийдеться тим, хто зараз чинить "беспредел". Інформація для таких "беспредельщиков": зараз Ви дієте разом, у Вас влада, а ось відповідати прийдеться індивідуально. Не забувайте про це. Стеценкам бажаю удачі!
Відповісти
Дещо про "гауляйтерів" Гнатюків, як їх назвали у попередньому повідмленні: якщо вітер подме в іншу сторону, то їх не буде, це 100 %. Вони ж як ніхто зацікавлені в тому, щоб у Стеценків були проблеми. Бо якщо ці проблеми закінчаться, то вони почнуться у самих Гнатюків. Сволоти вони рідкісні, зараз оббирають студентів як липок. Але все колись занінчується.
Відповісти
Студентів Гнатюки обирають - це одне, так вони ж і з батьків гроші беруть, а приводи якісь надумані: то на те, то на інше. При Стеценках було зрозумлііше: здаєш благодійний внесок, ніхто не заставляє, проте потім реально бачиш, куди твої гроші пішли: столова, спортзал, нові парти в класах та обладнання. Ні, при Стеценках однозначно в ЛБІ було краще.
Відповісти
Надумані приводи у Гнатюків при викачуванні грошей? Надумані - це коли щось придумуєш хоча б. А у нинішнього так званого керівництва ЛБІ (Гнатюк Б,А. та особливо Гнатюк Н.Є.) і думати не хочуть: кажуть, щоб просто несли гроші. Такі зараз порядки. А Стеценкам бажаю свободи. Щиро!
Відповісти
У меня вызывают чувства гнева и возмущения неправомерные действия коррумпированной власти! Со СТЕЦЕНКО ГРИГОРИЕМ СЕМЁНОВИЧЕМ я работала 5 лет в Изяславском районе Хмельницкой области, где он работал главным врачом центральной районной больницы. Инициативный, умный, тактичный человек, прекрасный организатор, наконец-то одолевший "долгострой" и построивший главный корпус ЦРБ, который и сейчас функционирует.Все изяславчане его до сих пор вспоминают с большой благодарностью и глубоким уважением и добрыми словами. Всё, чего он достиг -результат его колоссального труда.Кристальной чистоты челевек, умевший только щедро отдавать, ничего не требуя взамен, он ни копейки не взял ни у государства, ни у кого-либо. ПОЗОР ТЕМ, КТО КЛЕЙМИТ ЕГО ЧЕСТНОЕ ИМЯ.МЫ ВСЕГДА С ВАМИ, УВАЖАЕМЫЙ ГРИГОРИЙ СЕМЁНОВИЧ!МЫ ГОРДИМСЯ ВАМИ! ПО ПОРУЧЕНИЮ КОЛЛЕГ, РАБОТАВШИХ СО СТЕЦЕНКО ГРИГОРИЕМ СЕМЁНОВИЧЕМ, Гросарчук Валентина Ивановна.
Відповісти
а вы знакомы с женой Стеценка-надеждой?Видимо нет-такой алчной сучары(извините,это ее любимое обращение к преподавателям!!!)свет не видел...поначалу,когда стеценко что-то делал без нее(она говорят сидела в тюрьме,а потом лечилась от алкоголизма!)то жить еще можно было,но потом эта семья ничего хорошего не сделала--издевалась над детьми и преподавателями...а он сидел и делал вид,что не слышит ее матов в коридорах..а потом вместе смеялись,как же они хорошо разыграли сценарий!!!сволочные "люди"..не даром они всегда говорили,что на их могилу никто цветка не принесет...видимо иногда прорывало...
Відповісти
Хочу поддержать доктора медицинских наук, профессора Cтеценка Григория Семеновича, который поднял биотехнологический институт, помог защитить дисертацию Гнатюк Н.в Виннице.Эта особа "отблагодарила" возбуждением криминального дела и что особенно унизительно, переводом Стеценка на дложность дворника института... По принципу действия обратной связи Гнатюки обязательно уйдут с арены....их сменит ХАЗЯИН, организовавший этот чудовищный фарс
Сергей
Відповісти
Влада знищила і Володимир-Волинський медичко-технічний коледж, який заснували Стеценки. Єдиний у цьому місті та окрузі навчальний заклад такого профілю. Матеріальна база цьогоь коледжук була однією з на
Відповісти
Матеріальна база Володимирського медико-технічного була найкращою серед медичних коледжів області. Батьки та студенти написали Президенту лист із проханням зберегти коледж. Це прохання підтримав і мер міста Петро Саганюк, і керівництво районної лікарні, й громадські організації. Але обласна влада так зманіпулювала ситуацією, що Клімчук не знайшов кращого виходу, як закрити коледж. Нема коледжу - нема проблем! Ось так Клімчук цінує людей-керівників, які не канючать в нього грошей, а шукають можливості зробити власними силами...
Відповісти
Очень жаль, что разваливается хороший ВУЗ. При Стеценко даже обмен студентами с иностранными ВУЗами был. А кто по-настоящему алчный и жадный, так это Гнатюки и Бугаи.
Відповісти
да,у меня сволочи-стеценки за то,чтобы дите поехало за бугор квартиру забрали-сказали плати,а у меня денег нет,тогда эти аферюги обвели меня вокруг пальца-я заложила квартиру-в итоге дите не поехало,и квартира осталась у стеценков!!! сволочнее "людей" не бывает... в тюрьме их место...они привыкли красть,но никогда не отдавать!!! подонки..
Відповісти
Этот прокурор «прославился» своей страстью к деньгам, ещё работая в Киеве. Там он «доил», налоговиков. А будучи ошибочно назначенным в Луцк, обложил данью всех районных подчинённых, а также всю милицию и налоговую области. Их, как структуры, от него зависимые, он привлекает к участию во всех заказняках и рейдерских захватах. Причём, будучи человеком по природе слабоумным и безвольным, он чётко усвоил основное правило чиновника «чего изволите». И, позиционируя себя как очень лояльного к власти, он же её и компрометирует, поскольку при каждом вымогательстве подчёркивает, что работал в непосредственном подчинении Генерального и знаком с ним лично, а «ресурсы» требует не для себя, а для него.
Гнать таких надо в шею. Они компрометируют не только правоохранительные органы, но и их руководство.
Відповісти
Ці бугаї вже задовбали. Вони своїми рейдерськими захопленнями уже не вперше наїжджають на нормальні підприємства, установи та організації, підкуповують суддів, прокурорів, захоплюють усе, що погано лежить. Їх коронна фраза «У нас усе у Вищому господарському суді та у прокуратурі області схвачено». Навіщо їм стільки майна? Чи є у державі нормальні сили, які б поклали край цьому свавіллю та «бєзпрєдєлу»? Адже вони самі вкрали свій ВУЗ у держави в особі КІБЦЕНТРУ!!!!!
Відповісти
Прикро спостерігати за зухвалим наїздом на славних представників освіти Волині. Завдяки керованим ними закладам я здобула чудову якісну освіту спочатку в коледжі, а потім і в інституті, і тепер маю прекрасну високооплачувану роботу. Грішно щось намовляти на цих шанованих людей. І навчальний процес під їх керівництвом був організований якісно, і яких не будь протиправних дій з їх боку щодо нас студентів, ніколи не було. А усі претензії до них – від лукавого. Це просто чиєсь бажання через продажні прокуратуру та суди розвалити освіту на Волині, усунути конкурентів, захопити майно навчальних закладів та «косити» на волинських теренах «бабло». ЛЮДИ!!! СХАМЕНІТЬСЯ!!! МАЙТЕ Ж СОВІСТЬ!!! Знущання над поважними науковцями і педагогами не принесе Вам омріяного щастя! Справедливість усе рівно настане!
Адже є іще Вищий Суд!!!
Відповісти
Антибугай - крута назва. Я би і тут у Луцьку щось на зразок "Атигнатюк" створив. Щоб цим Гнатюкам неповадно було. Мало того, що обидва сімї порозвалювали - і Богдан Адамович і Наталя Євгенівна обидва у другому шлюбі, так вони ще і ВУЗ хочуть захопити. Думають, що все вийшло - помиляються. Ми - за Стеценків!
Відповісти
Добре, що хоть ці Гнатюки до коледжу Володимир-Волинського не добрались. Хоча є відчуття, що це вони разом із Бугями київськими замовили закриття коледжу.
Відповісти
Сто пудів знаю, що із Києва "заказік" підігнали на коледж. А Гнатюки на місці "подсобили". Скоти та і все!
Відповісти
Прокуратура - це ж як колесо: сьогодні воно крутиться в одну сторону (Стеценків пресують), завтра - в іншу (Бугаї, Гнатюки, Параки - остерігайтесь)!
Відповісти
Молодец Стеценко! Не побоялся открыто выступить, а это говорит о многом. Прежде всего - о том, что он не заинтересован в замалчивании. А значит, правда на его стороне.
Відповісти
Погоджуюсь із Галиною, зазвичай мовчать ті, кому є що ховати, які бояться, щоб люди знали правду. А Стеценку Григорію Семеновичу хочу побажати добра та сил у боротьбі із проблемами.
Відповісти
а я тобі бажаю,щоб і у тебе нагло забрали батьківське майно-так як зробили аферисти-стеценки! стеценко-майстер по написанню статєйок-він диктує,а за грошики йому набирають і виправляють(думаю добре поржуть начитавшись брєд) в Луцьку цього придурка всі знають-і нормальні люди тільки поржуть з нього... час брехні стеценка закінчився...сидів би краще внуків глядів..
Відповісти
Кстати, а почему так активно о Гнатюках пишут, ведь о них фактически в письме Г.С. Стеценко ничего нету?
Відповісти
Та тому что сволоти ці Гнатюки! І значна кількість проблем Стеценків - саме через них. А чому в листі нічого про них немає? Мабуть Григорій Семенович просто не захотів опускатись до рівня Гнатюків, бо цей рівень - "нижче плінтуса". У всіх відношеннях.
Відповісти
Хочу Вам сказати, що Стеценко переможе. Вже видніються передумови. Чи то Кожемякін спрацює, чи то Ківалов. Бездумні дії прокурорів на місцях дискредитують владу. А їй це теж не потрібно.
Відповісти
"Побачим, сказав сліпий"...
Відповісти
Але ж є ще: "очі не бачать, а руки роблять". Будемо надіятись на краще. Стеценки цього заслуговують
Відповісти
Люди добрые!
До каких пор эти бандюки и рейдеры, а также их правоохранительные и судебные преспешники будут измываться над семьёй високопорядочных учёных, разрушать медико-образовательную систему Волыни? Пора уже дать таким захватчикам по рукам и остановить произвол!
Давайте не оставаться равнодушными к чужой беде, иначе такой беспредел может коснуться кажного из нас! ВЫСКАЖЕМ СВОЙ ГОЛОС ПРОТИВ БЕЛОВОРОТНИЧКОВЫХ ГОПНИКОВ! ЗАЩИТИМ СЕМЬЮ СТЕЦЕНКО ОТ БЕСПАРДОННОГО БЕЗЗАКОНИЯ!
Відповісти
цю сімейку в тюрму і надовго.щоб не псували життя іншим і дали нашим дітям жити вільно...
Відповісти
Пыдтримуэ двома руками те, що каже народ. Особливо гарно звучить про БЕЛОВОРОТНИЧКОВЫХ ГОПНИКОВ.
Відповісти
І ще одне. Думаю, таких гопників, як Бугаї, Гнатюки та інші герої листа Григорія Стеценка, ми можемо бачити навколо нас. Придивляйтеся, люди добрі, пильнуйте.
Відповісти
Думаю,що у Стеценка буде все добре. Владi проблеми зверху i збоку не потрiбнi. Все буде по закону. Бо багато людей вже знають суть. Iстина вийде i кожний буде мати свою частку- хто добре iм'я i зароблене, а хто- ганьбу i сплату збиткiв.

Відповісти
дійсно,надіємось,що буде справді по закону-його жінку посадять реально на років 7 ,і його за махінаціїї теж!!! ми-за справедливість...так дерти з дітей як це робила демьяновна-це сволота(не щадила навіт сиріт,катюга)а він-залицяльник до студенток(хай радіє,що діти не звернулися в прокуратуру за наглюче приставання цього "професора"-хай отримає по заслугам-вкрав в друга майно-сволота,хай сидить!!!а те що йому 70,то це під знаком питанням-у нього купа підробних паспортів-люди про що ми говоримо??може треба його документики-паспорти перевірити?чи знову викрутиться???
Відповісти
Я думаю,что Бугаи уже как минимум пожалели,что связались с гнатюками.Ведь до гнатюков у Стеценко с Бугаями были хорошие отношения.Институт развивался, а что сейчас- разруха.Уже того ЛБИ нет и не будет.В лучшем случае доучат студентов,набора новых не будет,ведь какой нормальный человек захочет теперь учиться.Стеценко справятся с этими проблемами,они сильные люди. гнатюки-моральные уроды, не даром на них завели уголовное дело,это аферисты и воры, для которых нет ничего святого,только выгода.Это из-за них пострадало множество людей.
Відповісти
Таких, як Стеценко, не можна недооцінювати. Ті, хто оголосив йому війну, ганебно програють. А Стеценко залишиться для волинян стійким і сильним - ПЕРЕМОЖЦЕМ !
Відповісти
ДЛЯ ВОЛИНІ СТЕЦЕНКО-ТУПИЙ ПРОФЕСОР(ДО РЕЧІ ВІН ТАК СЕБЕ ЗАВЖДИ ПЕРЕД КОЛЕКТИВОМ НАЗИВАВ!),ЙОГО МОЖНА НЕ ДООЦІНЮВАТИ ЛИШЕ В МАСОВОСТІ НАПИСАНИХ МАРАЗМАТИЧНИХ ЛИСТІВ...ПРИЧОМУ ВСЕ КЕРІВНИЦТВО ВОЛИНІ ДЛЯ ЦІЄЇ СІМ Ї-ПОГАНЕ,А ВОНИ" БІДНІ І ЗНЕДОЛНЕІ."СТЕЦЕНКО!НЕ ДАВИ НА ЖАЛІСТЬ-НІХТО НЕ ВИПУСТИТЬ СЛЬОЗИ...ТИ-ДІЙСНО ТУПИЙ,І КОЖЕН,ПРОЧИТАВШИ ЦЮ ДЕБІЛУВАТУ СТАТТЮ ЛИШЕ МОЖЕ ПОШКОДУВАТИ,ЯК ХВОРУ СТАРУ І ОПУЩЕНУ ЛЮДИНУ...А ТВОЮ ЖІНОЧКУ ТРЕБА ВЖЕ В ТЮРМУ(А ТАМ Є ТІ,КОГО ВОНА ТУТ ДОЇЛА І ПРИНИЖУВАЛА-А ЗА ТАКІ РЕЧІ ТАМ ЇЙ РОЗКАЖУТЬ....
Відповісти
У цій ситуації Бугаям краще вибачитися перед Стеценками за надмірну жадібність, і попросити знову очолити медичну освіту в області, оскільки більш талановитих вчених і педагогів не знайти! А тих недолюдків гнатюків слід виперти подалі, щоб не торкалися своїми брудними загребущими руками таких шляхетних освітніх установ!
Відповісти
Бугаям вибачитись? Хотілось би побачити. Є такий вид стягнення, здається, публічне вибачення перед потерпілим. От народу небайдужого збереться. Я би із задоволенням подивився б
Відповісти
Стеценко - справжній професор, відміний організатор, ерудит і патріот, чуйний і кмітливий, лояльний і принциповий. Але -у нього є дружина Демянівна, як її називають, яка одноосібно правила інститутом. Спершу треба було домовитись з НЕЮ, а тоді йти до ректора Стеценка. А вона, як та бабця із "Золотої рибки". Тому і підставила свого мужа і сама опинилася біля розбитого корита.
Та саме гірше нам, студентам. Тепер ми між небом і землею, і не знаємо, що завтра буде, чи видадуть диплом і хто нас візьме на роботу з такою рекламою?..
Відповісти
Я з цими покидьками Стеценками мав справу, крім проблем та обману не мав ні чого. Проклинаю той день, як з цими аферистами зв'язався. ЛЮДИ БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ СТЕЦЕНКИ ЗЛОДІЇ ТА АФЕРЮГІ!!!
Відповісти
Стеценки віддайте гроші за навчання ні хто з вашим сра. . . м дипломом на роботу не бере!!!
Відповісти
Ось і тварі озвалися ! Таки пече, видно, їх ця стаття !!!
Відповісти
Шановні Григорію Семеновичу та Надіє Дем'янівно!
За Вами правда! Ви переможете!
Ісус Христос теж піддавався різного роду гонінням та переслідуванням, за результатами першого в світі референдуму його теж розпинали! Однак Він виграв цю битву!
І Ви виграєте!!!
Силе Вам, наснаги і терпіння!!!
Перемога буде за Вами!!!
Вас підтримує вся Волинь і весь український народ!!!
Відповісти
Увесь Волинський край низько схиляє голову над подружжям Стеценків, які привнесли у нашу аграрну депресивну місцевість таку високотехнологічну якісну сучасну освіту, організували для нас навчальні заклади, випускники яких розбираються роботодавцями нарозхват, користуються надзвичайним попитом на ринку праці!!!
Ці ввічливі, чуйні, добрі і висококультурні люди заслуговують на всенародну шану і повагу!!!
А всі незгоди і проблеми нехай відійдуть у історію та більше ніколи не повертаються!!!
Мешканці Волинського краю.
Відповісти
Спасибі Вам, шановні Григорію Семеновичу та Надіє Дем'янівно!за те, що ви вкладали всю душу у наш розвиток, і подарували кожному із нас частинку своїх сердець!
Ми завжди будемо Вас цінувати і поважати, і ніякі нісенітниці та неприємності не зіб'ють нас із цього переконання!
Сили Вам!!!
Ми з Вами!!!
Відповісти
Слово спасибі від студентів стеценки ніколи не почують,бо гарно одягнені студенти під шалений крик нарваної і хворої демьянівни(жінки автора)красили і носили кляті доски,а вона тащилася цим дійством-бо ж приємно,коли нова одежа не своїх же дітей,грязниться і марнується...а коли випав хлопець з вікна(красив дах) і забився на смерть,то ця навіжена втекла і ховалася від вбитої горем матері і міліції...а цей автор теж утік-лікар всраний...
Відповісти
Григорію Семеновичу і НадіЇ Дем'янівні!
І на своїй святій землі
Врага не буде супостата,
І буде син, і буде мати,
І будуть люди...
(За Т.Г. Шевченком).
Спасибі Вам за ваші старання інеймовірні зусилля у підготовку із нас, студентів, висококваліфікованих спеціалістів та Людей із великої букви!!!
Терпіння Вам, наснаги та перемоги!!!
Відповісти
шо,хіровенько???_не спиться??? сидить сєня і думку гадає:"і де ж на мою голову взялися мої батьки.які наробили мені проблеми..." семене,не робіть винними всіх,у всьому винні лише ваші тато і иаиа..
Відповісти
Нормальлні люди Стеценки, хочу Вам сказати. Декілька разів мав нагоду з ними мати спільні справи. Адекватні, обєктивні, порядні. А їхнім опонентам - всяким там Гнатюкам, Бугаям, Паракам та іншим хочу сказати - не завжди буде так, як зараз, коли Ви можете творити свої темні справи.
Відповісти
а синочок Стеценків-Семен стеценко "працював" і отримував грошики в інституті довгенькі роки,а ніколи і не з являвся в інституті!що ви на це скажете,пане професоре?тоді ж чому синочка поперли з генеральної прокуратури? і між іншим,пишете,що ваша друга половинка доглядає свою 90 річну матір...яке кощунство-вона померла ще в січні!!!ідіть до лікаря-у вас повна амнезія і маразм!!
Відповісти
А чому так тихо? Чому Гріша і Надя не коментують? Не хочуть розворушувати тему? А тема цікавенька та актуальненька. Дійсно, надто багато людей знає попередньо описаний факт. І думаю в бухгалтерських документах відобразилася зарплата Сєні. От тільки тогочасні студенти нічого не знають, бо такого викладача в очі не бачили і слухом не чули. Семен,певно, чарівник. Вмів знаходитися в кількох місцях одночасно. Зрозуміло, що за такі надприродні здібності треба платити. Коперфільд відпочиває! От біотех і розкошелювався, як не нагородити такого обдарованого і талановитого вченого?!
Відповісти
складно жити людині в суспільстві комуністичного світогляду. не багатство наше землі та ліси, найбільше багатство - люди. зробити їх розумними спеціалістами - ось основна ціль європейців. збирати з людей гроші, аби зробити навчальний заклад найкращим, вкладати душу і створювати базу для навчання без підтримки держави - це прекрасно. Всі хто вчилися у Стеценків все життя будуть їм дякувати, а це головне
Відповісти
Вчилась у Стеценків.
Ворогу не побажаю!!!!
Ви хочете сказати, що особа яка криє трьохповерховим матом вагітну студентку з села, вимагає в кишеню хабар - це людина високих моральних принципів, це професор!????!!!!
Психічно хвора дура. Ніколи цього не забуду!
А тим хто каже: молодці Стеценки бажаю відчути це на собі або на своій вагітній дочці!
Удачі!
Відповісти
молодці стеценки
Відповісти
Пані Марія певно фанатка цих хапуг!
Відповісти