Додати запис

«Віддай мені свій бізнес, бо я так хочу»

Після того, як я почув від експертів, що між мною і народним депутатом Ігорем Палицею «похолоднішали стосунки» і почалася «інформаційна перепалка», мало не розсміявся. Ні, ясно, мене трохи тішить, що вагу мого впливу порівнюють з вагою впливу правої руки одного з найбільших олігархів України… Але…

Ну яка «інформаційна перепалка»? Мої записи у Колонці автора? Так, один з них я повністю присвятив Ігорю Палиці. Бо він - не звичайний трудяга «з народу» і навіть не рантьє зі Швейцарії. Будь він таким, не було б до нього питань. Але він депутат МОГО округу, який протягом довгого часу переконував мене, моїх друзів, колег, знайомих і сусідів проголосувати за нього. І обіцяв сумлінно працювати. Чи повинен я писати про його діяльність, якщо маю що, де і (сподіваюся) кому сказати? Я думаю що так.

Мені здається, хто-хто, а експерти-політологи мали б принаймні оцінити якщо не рівень, то сам факт моїх претензій до Палиці. А не просто казати про них як про елемент «інформаційної перепалки». Бо щось мені підказує, що вони не надто часто мають змогу читати критику діяльної Ігоря Палиці у місцевій пресі…

Але я без претензій: зрештою, експерти принаймні відважилися відверто сказати про свою версію подій: «спроба «переконати» Пащенка продати веб-сайт ВолиньPost подешевше».

І от тут мені б дуже хотілося, щоб експерти побачили за такою безневинною «спробою» дуже небезпечні, загрозливі тенденції…

Можливо, я допоможу зрозуміти ці тенденції, коли розповім трохи більше про таку «спробу»?

…На початку червня мені зателефонувала відома у Луцьку людина, і запропонувала зустрілися. Я погодився. Під час зустрічі ця людина мені сказала, що вона представляє інтереси одного з народних депутатів, і що той уповноважив його …забрати інтернет-видання, яке, за їх інформацією, належить мені.

Аргументи при цьому називалися, …скажімо так типові для бізнес 90-х. Звідкісь узявся багатотисячний борг, які мені люб’язно пообіцяли простити, якщо «я віддам ресурс».

Ясно що така розмова не могла закінчитися рукостисканням. Мені дали час «подумати».

І тільки після цієї розмови я зрозумів, що розмови про «загрозу повернення гарячих 90-х» перестають бути просто розмовами. Пропозиція, про яку я розповів вище, це стопроцентне підтвердження цьому.

Які public relations? Які цивілізовані методи ділових стосунків і політичної діяльності? Є потреба «заткнути рота»? Окей, значить треба забрати собі того, у кого рот ще не заткнутий.

Де межа? Коли такі люди можуть зупинитися? Сьогодні вони захотіли інтернет-видання, завтра – вашу перукарню, бо у неї вигідне приміщення, післязавтра – вашу хату, бо вона стоїть на привабливій землі.

Шановні, це не «інформаційна перепалка»! Це не «похолоднішання стосунків». Це, якщо хочете, простистояння двох світоглядів.

P.S.

Я розумію, що замовні публікації проти мене і моєї родини – це лише початок. Люди, які у публікаціях обливали брудом мого покійного тестя, не зупиняться і перед іншим. Про таких кажуть просто але правильно: «нічого святого не лишилося».

Але повірте: ресурс, до якого я маю безпосередній стосунок, і далі лишатиметься майданчиком, відкритим для усіх точок зору і будь-яких цивілізованих і відвертих дискусій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець, Пащенко, тримайся! Жиди хочуть забрати усе, щоб їх хвалили. Немає за що хвалити. Не вдастя, я я вірю!
Відповісти
А ви хто такий? Забагато честі собі робите порівнювати з Палицею. Ви хоч щось лучанам корисного зробили? Тільки й вмієте, що сайтами торгувати і бізнес розвивати. Ще Романюку радите яке Вам місце виділити за безцінь. Отака від вас користь лучанам
Відповісти
Володя, ты удивил! Неожиданно смело и достойно! Держись!
Відповісти
Пащенко незаперечно молодець. От тільки реалізував себе не за покликанням. Який там теніс, яка міська рада, яке інтернет видання. Йому б книжки писати- ото був би письменник фантаст. Став би багатшим Палиці і заздрити не треба було б.
Відповісти
віддай-бо все згорить як цум!
Відповісти
Володимире, дякую за блог. Тепер деякі моменти стали більш зрозумілі нам.
Особисто я прихильник того щоб білше ЗМІ були якщо не незалежні, то хоча б у руках різних власників - тоді є можливість вибирати та співставляти.
Відповісти
Повеселили, а Вы только через страницы ВП общаетесь? Что "Тепер деякі моменти стали більш зрозумілі нам"? ))))))
Відповісти
Пане Володимир. Сподіваюся побачити найближчим часом онлайн-конференцію з вашою участю у ролі гостя. Саме там я думаю буде найкраще поставити всі крапки над "і" давши відповіді на питання охочих.
Відповісти
Блін як я не люблю оці безфактажні звинувачення. Мене теж вчора перестрів мудак якийсь і сказав іменем Януковича віддай гаманець і телефон. Тепер значить президент позарився на мій гаманець? Говори відкрито хто підійшов, де докази розмови. А то зназу повідомлення типу за родину боюся. Тепер як в жінки грип нападе, то люди Палиці вирішили наслати грип, що розібратися з моєю родиною?
Відповісти
Твій нік Ігор з Швейцарії
Відповісти
Ви вже подуріли зі своїми Швейцаріями. Бридко читати, коли до людини з іменем кожен хоче примазатися, щоб сомі імя зробити.
Це те саме, що я буду кричати кругом, що кожен день мене Азаров обкрадає. Кожен день у мене 100 гривень краде, бо реально моя зарплата більша.
Відповісти
Твій Палиця рейдер ще той а ти його сраколиз
Відповісти
Писарі Палкіна проснулись і вийшли на роботу ;))
Відповісти
Значит все-таки предложение о передаче(или продаже) было? "А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла. Люда"(с)ЛП )))))))))))
Відповісти
Володя... зауважал!!!!!!!
Відповісти
володя то поки що воює з Палкіним, але прислуговує групі континіуму та курячому феодалау. от такі цікаві справи...
правда я пригадую коли Пащенко писав хвалебну статтю про Ігоря Палицю. не розумію чому вам воювати ?
Відповісти
хоче гроші на рівному місці заробити. Палиця ж дає на всі проекти цікаві, то чого б не нажитися. А тут Палиця ігнорує чоловягу, то треба на сполох бити
Відповісти
Так ігнорує Палиця Пащенка, як Кучма Гонгадзе;))
Відповісти
Якби так було, то Пащенка вже давно не було б. Нікому він не треба. А так на собі увагу акцентує.
А іменами Гонгадзе в даному випадку недоречно кидатися. Ладно до Палиці живого вирішив якось придертися, але навіщо ви тут покійників згадуєте.
Єдине, що скажу. Пащенко добився свого, бо кілька сотень людей про це поговорять. А як далі він ще увагу до себе привертати збирається. Серйозніші кроки буде робить?
Відповісти
А яку хвалєбну статтю писав у лютому про його праву руку - Шуру Лазорка!!! Що, після програшу Лазорка Палиця за неї не заплатив?!
Відповісти
отож бо й воно. Пащенко, якби ти був послідовним, то честь тобі і шана. а так віри тобі немає особливої. я ж памятаю як ти агітував голосувати за Палицю та Лазорка. То ти визначився б чи як?
Відповісти
Так він жид чи гой?
Відповісти
Модератора на мило
Відповісти