Додати запис

Продовжуватиму боротися

4 липня вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ розглянув касаційну скаргу адвоката на вирок у моїй справі.

Назву суду навмисно пишу з малої букви, оскільки іншого він не заслуговує, як і, зрештою, не повертається язик звертатись до цих «служителів Феміди» словами «Ваша честь».

Я не мав великих сподівань і ілюзій щодо рішення цього суду. Адже, як запевнив мене, для прикладу один із захисників Юлії Тимошенко, з яким я консультувався у Фейсбуці:

- НАШ суд не виправдовує... Правило таке - без спецінтересу касаційний нічого не змінює.....

Крім того, я поцікавився особистістю головуючого судді:

- вже прийшла ухвала. прізвище - Кравченко Станіслав Іванович. до 2011 був суддею київського апеляційного. можете зорієнтувати?

Відповідь була наступною:

- дуже корумпований, дуже любить гроші... За оплату може зробити найнеймовірніше рішення...

Як стало мені відомо з власних джерел, Генеральна прокуратура вплинула на те, щоб вищий спецсуд нічого не змінив. Тобто, так само, як і її підрозділи на місцях впливали на місцеві суди з метою «посадити» мене будь-якою ціною!

Проте, всі ці особливості вітчизняного кривосуддя давно відомі. Америку тут ніхто не відкрив…

Проте, я продовжуватиму боротись і далі. Оскаржуватиму ухвалу спецсуду до Верховного суду України, а також одночасно до Європейського суду з прав людини.

Крім того, планую надалі опублікувати детальний аналіз «доказів» по моїй справі, навести факти її фальсифікації і організації виконання цього процесу правопорушними органами (УДСБЕЗ та прокуратурою) на виконання політичного замовлення голови Волинської ОДА Б. Клімчука, а також економічних мотивів порушення кримінальної справи для усунення мене від керівництва підприємством ділками ритуального бізнесу та їх покровителів у вищезазначених силових органах.

Переконаний, що зі зміною режиму султанату Януковича усі причетні до фальсифікації цієї справи понесуть кримінальну відповідальність.

Разом з тим, вже ніщо не перешкоджає мені повідомити громадськості про різноманітні пропозиції представників силових відомств, які надходили до мене в обмін на нібито «позитивне» вирішення моєї справи.

Одна з них стосувалась надання органам прокуратури наявного у мене партійного архіву та документів Волинського обласного та міського виборчого штабу БЮТ, які стосуються фінансування виборчої кампанії до Верховної Ради України та місцевих рад у 2006 році, а також печатки Луцької міської організації партії «ВО «Батьківщина».

Звичайно, мене не посвячували у нюанси, не говорили навіщо ці документи. Але з того, що озвучувалось стало зрозумілим, що на той момент прокуратура розробляла можливе пред’явлення Ю. Тимошенко ще одного обвинувачення – в незаконному фінансуванні виборчих кампаній – і збирала відповідні докази.

Мені одразу все стало зрозумілим. Зокрема, цих людей цікавили усі фінансові документи штабу, розписки про отримання заробітних плат, а також заяви працівників штабів про те, що вони просять прийняти їх на відповідну посаду у штабі на громадських засадах, відповідні відомості про отримання зарплат, розписки про отримання коштів членами виборчих комісій, спостерігачами і т.д., будь-які документи про виготовлення, друк агітаційної продукції, розписки про отримання відповідних коштів виконавцями замовлень, які нібито не проходили через виборчий фонд, прізвища співробітників, які могли би дати відповідні свідчення та багато іншого.

Тобто пропонувалось таке-собі співробітництво в обмін на «полегшення» моєї долі. Деякі деталі розповім пізніше.

До речі, про таку зацікавленість генпрокуратури щодо законності фінансування БЮТом своїх виборчих кампаній неодноразово повідомляли всеукраїнські ЗМІ. Я так розумію, що відповідні «докази» збираються і на місцевому рівні.

Звичайно, на всі ці пропозиції я тоді не погодився.

Щоправда, я щось не бачу у ЗМІ продовження цієї «компанєйщіни» генпрокуратури. Мабуть напередодні підписання «Асоціації» Янукович дав «відмашку».

Але, можна бути впевненим, що матеріали про всяк випадок накопичуються. Ніколи ж не знаєш, коли і кого владі знадобиться посадити…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100%підтримуємо!
Відповісти
він пише, що буде "опубліковувати докази своєї невиновності"...А коли до нього ОБОЗ ломився і він доллари жер... чого не напише???
Відповісти
Читаю - співчуваю, гляну на пику -"не верю"....
Відповісти
Чому попередній коментар прибраний?Получається,що афганці 100%підтримують корупціонера Вікторова.
Відповісти
тому, що вІКТОРОВ аДМІНІМ заплатив... грошима за які продавав місця на кладовищах...
Відповісти
Безсовісний гнилий тип.......ще має нахабство писати про свою невинуватість...та вся область знає, як брав з людей останнє за місця на кладовищі....
Відповісти
Безсовісний гнилий тип.......ще має нахабство писати про свою невинуватість...та вся область знає, як брав з людей останнє за місця на кладовищі....
Відповісти
треба було віддати документи БЮТу по виборам в 2006 році.
ох і цікаво би було, якби їх оприлюднили і народ побачив все кидалово, хто скільки вкрав, хто скільки платив за місце.
Відповісти
Штаб давав гроші на оплату не виборців, а за роботу активістам. Однак, спритні штабісти майже все забирали собі. Вони встигли купити квартири, меблі, машини. Ще й потім хвалилися один перед іншим, хто скільки зумів сперти. А роботяги-фанати бігали, їздили агітували, свято вірили в Юліну перемогу і рвали сорочку за Неї. В той час, коли партійні функціонери наживалися. Тому й програла Принцеса майдану. Отже, "кадри вирішують ВСЕ!"
Відповісти
і це було на всіх виборах. ще одне треба додати - штабісти на місцях просто проводили по бумагам використання коштів, а обласне керівництво ці бумаги везло в київ і звітувало, скільки своїх грошей "потратило на вибори". потім ділилися. ну а результат відомий.
Відповісти
Як про автора "дуже корумпований, дуже любить гроші...За оплату може зробити найнеймовірніше рішення."
Що місця на кладовищі не продавав?
Відповісти
100% підтримуємо!
Відповісти
Пирожика на нари-раз цей втік!
Відповісти
На нари -сволотівців! Всіх!!
Відповісти
Цікаво про "Юлін" партійний архів та документи Волинського обласного та міського виборчого штабу БЮТ. Почім штука?
Відповісти
Да, интерестный архивчик. Что собой на самом деле представляют сегодняшние руководители БЮТ (Пустовит и Григоренко)?
Відповісти
Кабан блефует!
Відповісти
Тримайся Сашко!
Не спалися . Ми за тебе вболіваємо. Як здоров'я ?
Відповісти
А якого х...ра у цього Кабана архів Бюту??? я думаю він цей архів повинен був віддати міській організації батьківщини.

А то він як йшов з партії то ще й прихватив з собою архів
Відповісти
Саша, пий зеленку...
Відповісти
Вікторов хитро хоче відвести розмови від власного хабарництва і перевести на БЮТ. Яке він має відношення до БЮТу? І кого сьогодні може цікавити 2006 рік. Хай краще розкаже скільки коштувало місце на кладовищі. Скільки вбитих горем людей змушені були поповнювати його кишеню.
Відповісти
нехай розкаже скільки коштувало йому місце в Вітіва у обласній раді.
Відповісти
Місце коштувало 5 000 вічнозелених американських доларів, бо Вітів гривнями не бере, хоча трошки дивно чого націоналісти з таким презирством ставляться до національної валюти)
Відповісти
Вони люблять Україну не до глибини душі, а до глибини своєї кишені. Ідея їм для піару, а гроші - для розгулу.
Відповісти
Зовсім волинян за дурнів маєш, жирний ти злодюго?
Відповісти
От геть хлопці знахабніли один місця на кладовищі продавав і ВКРАВ партійний архів БЮТу а другий торгував місцями у списку, а тепер вони про чесність розказують
Відповісти
Борися, Півнику...
Відповісти
зараз тут всіх тролів клімчуково-ригіанальних ЗАДАВЛЮ ! Самі ж ригіанальні злодії репетують "Тримай злодія"
Відповісти
От розгавкались , моськи клімчукові ! 100 % Вікторов написав правду , бо на брехню такого гавкоту не було би .
Відповісти
Шкода Сашка. Боротися з системою - справа дуже невдячна і немилосердна. Хоча в справі справді багато порушень, у т.ч - процесуальних, тож варто подавати в Європейський суд - він точно візьме її до розгляду
Відповісти