Додати запис

Безпека людей під пильним наглядом громадського сектору

На початку року, до мене, як керівника громадської ініціативи, надійшло декілька звернень жителів міста Ковеля, які стосувалися одного й того ж питання. Предметом неспокою громадян була незаконна діяльність крадіїв, що орудують на територіях садівничих масивів довкола міста.

Більше того, випадки розкрадання майна із дачних господарств досягли такого рівня, що людям, за їх словами, не залишилося нічого іншого як піднімати цю тему в ЗМІ та сподіватись на допомогу громадських організацій.

Беручи до уваги відповідні звернення та системні факти крадіжок на територіях дачних масивів, про що неодноразово писали місцеві ЗМІ, мною був направлений офіційний лист на ім’я керівника Ковельського міського відділу УМВС України у Волинській області Івана Коростенського із закликом вжити невідкладних заходів щодо організації цілодобового чергування нарядів патрульної служби на території садівничих масивів довкола міста та проведення профілактично-роз’яснювальної роботи із працівниками пунктів прийому кольорових металів, які найчастіше здійснюють прийом викраденого майна.

Як наслідок, інформую, що за результатом розгляду мого звернення було видано розпорядження начальника Ковельського міського відділу УМВС України у Волинській області Івана Коростенського про створення робочої групи по відпрацюванню садових масивів «Калина», «Урожай», «Білий налив», «Дружба» та «Світанок». Саме на їх території, в період з 15.00 по 22.00, працівниками міліції проводиться щоденне чергування. Крім того, як ідеться в офіційній відповіді Ковельського міського відділу УМВС України у Волинській області, правоохоронці здійснюють профілактично-роз’яснювальну роботу із працівниками пунктів прийому кольорових металів м. Ковеля та Ковельського району щодо інформування Ковельського МВ в разі здачі невідомими особами предметів та речей, які могли б бути викрадені із садових масивів.

Маю сподівання, що професійні дії Ковельських правоохоронців та пильність громадян стануть невідворотними факторами на шляху протидії злочинців на території садових масивів довкола міста Ковеля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"незаконна діяльність крадіїв"

а шо буває законна діяльність крадіїв?
Відповісти
Загляньте до стін парламенту і побачите прояви законної діяльності крадіїв
Відповісти