Додати запис

Іногда усєрдіє прєвозмогаєт і рассудок. Козьма Прутков.

Звістка про чергове протаранення огорожі луцького ДНЗ № 25 для ВолиньPost - вже не новина. Але наполегливість луцьких автомобілістів вражає.



Дійсно, яка є різниця, що я власною персоною буквально за півгодини до того, як з-за вікна знову жахнуло, йшла цією вулицею з двома дітьми цим самим тротуаром? а щоб знала. Нема чого бабі сунутися суботнім вечором по вулицях, та ще дітей тягати. Якщо б що - то сама винна, еге ж (тут сарказЬм, єслі шо).

Але мене дивує - невже треба, що тут заліг чийсь - ттт - труп, щоб дорожники чи ще хтось нарешті заворушились?

Панове автомобілісти! Невже тут такий складний поворот, що треба обов"язково з неабиякою регулярністю (за 5 місяців втретє) збивати огорожу та бетонний стовп?

Можливо, для цього і не потрібна висока швидкість, але ж снігу вже нема, на чому ж цього разу авто поїхало? А трапилось це у вихідний вечір. Усю неділю 18 березня повалена електроопора мірно пролежала поперек дороги, яка до того ж і не освітлена через цю ДТП. Як хочете, так і пересувайтеся.

Вимагаю (наївна), щоб винуватців усіх трьох останніх зносів огорожі перевірили на вміння керувати авто. Є підозра, що тут щось не так. Розумію, що у світлі останньої трагедії з бельгійськими дітьми можна припускати об"єктивні причини того, що відбулось. Але ж у Бельгії стовідсотково немає ідіотів, які купують водійські права в інших ідіотів.

Як компроміс прошу розмістити у Мережі дані про тих, кто так круто їздить. Бажано з патрєтами.

Якщо коні не винні, то зробіть щось з дорогою.

Від редакції:

Нагадаємо. у кінці січня на вулиці Чехова у Луцьку двоє чоловіків на легковому авто протаранили паркан дитячого садка і знесли бетонну електроопору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.