Додати запис

Нас розсудить Час і Суд – якщо не вітчизняний, то Європейський

Образливість – ознака слабкості. Разом із тим, прикро за державу, яка безпідставно одягає наручники «дитині війни», ветерану праці, професору.

Назавжди залишиться неприємний осадок в душі та відчуття металевого дотику наручників, накладених нібито від імені держави працівниками міліції.

Навіть не сподівався на таку кількість відгуків та коментарів до моїх публікацій «Кримінальна «подяка» професору – від влади» та «Роздуми професора медицини… в наручниках».

Хочу подякувати авторам щирих, добрих побажань – за підтримку у важкий період життя. Не маю образи й на авторів злісних, злобних та жовчних наклепів. Виправдовуватись чи будь-що доводити не збираюся. Нас розсудить Час і Суд – якщо не вітчизняний, то Європейський…

Відповіді на різнополярність коментарів дає народна мудрість: «Роби добро – і тобі буде добре». Ось і заслужив я добрі коментарі. «Не роби добра – не будеш мати зла» теж отримав.

У свій час я зробив чимало доброго сім’ї Гнатюків – Богдану Адамовичу і Наталії Євгенівні, а також їхній донці. Запросив на керівні посади до очолюваного мною приватного вузу, перед призначенням дав путівку на оздоровлення, сприяв Наталії Євгенівні у захисті дисертації. Дав зарплату – майже по 10 тисяч гривень кожному. Окреслив перспективу: будуть у майбутньому керівниками вузу.

Проте, на жаль, за своє добро отримав чорну невдячність. Як виявилось у судових засіданнях, Гнатюки використали у своїх цілях конфіденційну документацію і переконали спадкоємців покійного президента університету Юрія Бугая в тому, що у мене можна забрати близько десяти об’єктів нерухомості – в обмін на посаду ректора Луцького біотехнічного інституту та частки забраної нерухомості.

Молоді Бугаї найняли рейдерську юридичну групу, знайшли «спільну» мову з керівництвом правоохоронних та судових органів як у Києві, так і на Волині. І була дана команда «фас»!!!

Сфальсифікували кримінальну справу проти мене і моєї дружини, звільнили мене і мою дружину з роботи. Одягання наручників, обшуки тощо.

Слідчі натякали: віддай усе Бугаям – і з тебе знімуть «блокаду». Один із порядних юристів рейдерської групи навіть відверто зізнався: «Ти зрозумій, що будь-які судові рішення на твою користь будуть скасовані в Києві».

Згодом усе підтвердилося. Перше ж позитивне рішення Господарського суду Волинської області в мою користь у подальшому було скасоване, під пильним оком судді Вищого господарського суду Алли Демидової. Всі п’ять справ проти мене дивним чином опинилися в її руках. Хоча у Вищому господарському суді загалом працює аж 103 судді, а розподіл справ нібито проходить жорсткий автоматизований контроль. За теорією ймовірності, такий «збіг обставин» практично неможливий!

На жаль, при рейдерському «наїзді» на мене, аби заодно дискредитувати моє ім’я, закрили Володимир-Волинський медико-технічний коледж. Це означає, що тисячі сільських жителів при бузьких районів нашого краю залишаться молодого поповнення медпрацівниками, близько сотні осіб коледжу втратили постійні робочі місця.

Батьки та студенти коледжу написали Президенту України Віктору Януковичу клопотання, щоб зберегти цей коледж. Тим часом керівництво нашої області, мабуть, теж боїться рейдерів, бо фактично підтримало наміри закрити коледж. Мабуть, щоб не мати додаткових проблем, вирішити позбутися їх у такий спосіб.

Віддячив мені за добро і колишній голова колгоспу із села Баківці Луцького району Віталій Ткачук, якому я дав високооплачувану роботу в гуртожитку інституту і на базі відпочинку в селі Світязь. Проте йому, мабуть, цього здалося замало. І вони спільно з Богданом Гнатюком сфальсифікували угоду з метою заволодіння базою відпочинку в селі Світязь.

Мріє отримати «ласий шматок» після рейдерського розподілу нерухомості і колишній полковник Податкової міліції Андрій Свідерко, родич Гнатюків. На власному автомобілі, не жалкуючи бензину, він їздить із міліціонерами ледь не по всій Україні, щоби мене заарештувати, відслідковує кожен крок між судовими засіданнями тощо.

Але, що дивно, у мене немає образи на цих людей. Такими їх створив Бог. Я не бажаю їм зла, тому що зло – породжує зло. Я їм усе прощаю. Але чи зрозуміють їм мої ангели-охоронці там, на небесах, не знаю.

Все ж таки, я не втратив віри в добрих людей і залишаюсь переконаним у тому, що в цьому житті треба діяти за принципом «Роби добро – і тобі буде добре».

Щоправда, я вже остаточно зневірився у правовій та судовій системі нашої рідної держави. Але тішить неофіційні висновки кваліфікованих юристів із державних силових структур, які переконують: усе, що відбувається навколо мене та мого імені, – це типовий рейдерський «наїзд» із залученням високопосадовців «у верхах».

Експерти також підтвердили, що судами моєї держави порушені мої конституційні права: право на власність, право на справедливий судовий розгляд і принцип судової визначеності. Матеріали вже направлені до Європейського Суду, і я сподіваюся на його позитивне рішення. Сподіваюся, що покарання понесуть і ті, хто фабрикував справи, і ті, хто так судив.

Проте все сьогодні очевидно, що із закриттям коледжу проблема не зникла. Тільки тепер вона переходить на столичний рівень. Я поставив собі за мету достукатися до керівництва держави, Президента, аби донести до нього правду і показати, що такі дії людей, які сьогодні представляють інтереси держави, дискредитують його. А попереду – 2015-й рік, рік чергових президентських виборів…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай щастить Вам у Європейському Суді, пане професоре!
Відповісти
Гнатюки перейняли від вас пане професоре всі ті навички та розуміння ситуації, якими користувались самі та навчили своїх дітей Гнатюків. І вам і Гнатюкам не місце в цивілізованому суспільстві.
Відповісти
Так усе-таки: що зараз зі "стеценковою" базою відпочинку в селі Світязь?
Відповісти
Долв. . .би Стеценкі прос. . ли усе за своєї тваринної жадібності!!!Бази НЕМА, ні чого НЕМА!
Відповісти
Обережно Стеценкі!
Відповісти
Хто стукає, той достукується, тому й відкривають...
Відповісти
Хто стукає - той стукач.
Відповісти
А чого ж ви втікаєте,пане професоре,по всій Україні від міліції,якщо ви не винні?Чого ж ви ховалися від органів?Значить добре нашкодили!!!Вас в свій час поперли з ВДУ(Здихалися)Вас перли з усіх робіт,де ви працювали,бо ви крадун,брехун!наглєц і ще й до того всього падлєц!!!-зрадник свого ж друга-все вкрав після його смерті-це жах!!!не бачити і не чути таких людей!!! А всі ваші статті -це старчеський маразм!В дурдомі ваше місце!
Відповісти
Ну як,Стеценко,класно пишуться статті з пляшкою горілки за столиком в кафе"Брама" на Київському майдані??? У вас великі проблеми з головою.-ідіть до лікарів і лікуйтеся!!З вас сміються люди,а ті,хто спілкуються з вами,то тільки за те,що ви платите їм гроші.Задайте собі питання-чи хтось безоплатно вам допоміг?-Звісно-ні,бо у вас не має нікого,до вас навіть і діти не проиїжджають,бо з вашим маразмом і вони не витримують!!
Відповісти
СТЕЦЕНКО-плітична повія.думає що лизнувши Янику-врятується від покарання за аферизм і маразм псіхопадки-дружини..
Відповісти
ангелу (падшему): До якої тільки брехні не додумаються недруги, щоб очорнити професора! Я при зустрічах декілька разів пропонував Стеценку випити пива, але він навіть від пива відмовляється, не кажучи вже про пляшку горілки... Але правду кажуть: чим безглуздіша брехня, тим послідовніше її запускатимуть! Господь усе бачить: ще буде Суд і над отакими "ангелами"
Відповісти
І що ж то за такий знайомий,чи друг,який пише в 03 год ночі і напевно теж має 70 літ,як Стеценко? що безсоння?-так це син Стеценка-Семен Стеценко.що,вже не дає батько гроші на лохотрони(грати в автомати?))) і сон не іде і лаве скінчилося???
Відповісти
Ви пишете, що порушено ваше право на власність, але забули додати - НА ЧУЖУ ВЛАСНІСТЬ! На кожному святкуванні в колі колег ви неодноразово підкреслювали, що "починали з однієї кімнатки" і говорили, що мали "одну пару взуття". А в даній статті читаємо про "ДЕСЯТЬ ОБ'ЄКТІВ НЕРУХОМОСТІ!?!?!" Де ж так заробляють чесним шляхом?
Як кажуть, no coment...
Відповісти
Стеценко-це такий халявщик,що на дурняк буде пити і мох і болото! А пиво він п'є,як кінь-,бо дуже любить.А суд таки буде Божий-і постане він перед судом Божим-буде горіти в аду!-за брехню,за наклепи на всіх людей,за знущання над дітьми і їх батьками,за зраднийтво своїх же друзів,за його сволочність,за підлість,за мошеннічество...
Відповісти
Що ви так накинулись на професора? Він не тільки вчений, а й чудовий організатор. Адже саме Він з нуля зробив цей інститут, добудував, прибудував, розширив, налагодив навчальний процес. А зараз Що? Скільки на 1-й курс поступило? Аж 28 юнаків! Двигуна немає і машина незабаром заглохне. Гна-Тюки не можуть тягнути воза, бо ні сили, ні духу в них немає, як і самої душі. Зрадити свого Вчителя і наставника - це зрадити Батька. А за це - кара прийде Господня і світська...
Відповісти
Який це був батько?-Стеценко-сволота.яких мало! Що він створив?-НІЧОГО!-він-вчитель?-не ображайте будь ласка вчителів!!! Так "Добре" як було при Стеценках-вже не буде ніде!!!Так,як він "працював" з людьми-не дай Господь нікому!!! А ПИСАРЮ БАЖАЮ ЩОБ ЙОГО ДІТИ МАЛИ ТАКИХ МАМУ І ТАТА ЯК ВЕЛИКИЙ МАХІНАТОР-стеценко гриць!!!
Відповісти
Наталія Євгеніївна не нервуйтесь.
Відповісти
Гріх великий тому, хто отак лихословить, щтае й при цьому прикривається "ангелом". Якщо не покається, то після Суду Божого потрапить прямісінько в пекло
Відповісти
Великий патріот Стеценко терся під час виборів з Тимошенко.Коли "проффесор" став президентом-у фойє володимир- волинського,тобто свого медколеджу поряд з державною символікою вивісив портрет зека!...Такої ганьби у Володимирі ще не було!А гроші за навчанні там не проплачувалися ,а витягувалися. страховочки.тощо...А знання7 х....!Хто там викладав7
Відповісти
СТЕЦЕНКі
Відповісти
Що ж це ви, Григорію Семеновичу,ніби й ні на кого зла не тримаєте, а чужий бензин рахуєте? І скільки ж у вас Ангелів-охоронців (бо у всіх людей він один єдиний)?
Щось зовсім не сходиться. Ви оприділіться!
Відповісти
Поважаю Вас, Григорію Семеновичу, за стійкість! Ви обов'язково переможете!
Відповісти
13.09.2013 відбудеться суд над автором статті!-кримінальний суд!(до речі!),усіх,хто підтримує професора Пі-стеценка г просимо прийти і послухати,що наробив цей так званий вчений!!а люди,які коли-небудь з ним мали справи-не розслабляйтесь-він і про вас згадає і буде всюди писати про вас свої казки.. ОБЕРЕЖНО-СТЕЦЕНКИ!!!
Відповісти
сТЕЦЕНКУ гРіші прокурор запросив 8 літ позбавлення волі! ХОЧЕТЬСЯ ВІРИТИ,ЩО сТЕЦЕНКО ОТРИМАЄ ПО ЗАСЛУГАМ!!!!
Відповісти
Стеценко не посадят. Всё будет ОК!!!
Відповісти
добре,що стеценко лаве роздасть людям-всім хочеться жити(особливо його друзям комуністам!!!))
Відповісти
Гнатюків перевіряє прокуратура!
Відповісти
Не дамо Гнатюків ображати, ганьба Стеценкам!
Відповісти
Думок багато, а істина - одна. Чия вона?
Відповісти
А істина одна-вирок по Стецену ВІДБУДЕТЬСЯ В П'ЯТНИЦЮ 13 !!! 13.09.2013.-СУД ПО ЗЛОДЮЗІ СТЕЦЕНКУ. КАТЮЗІ-ПО ЗАСЛУЗІ!!!
Відповісти
Кілька фактів, за які біотезнічний при Стеценку (та й зараз) ніколи не був для мене в повазі:
1. Копання картоплі ректорші викладачами.
2. Розгрузка викладачами цегли на великій перерві.
3. Кілька знайомих звільнилися з скандалом через те, що адміністрація постійно хотіла від них роботу, яка не передбачена трудовою угодою
Список можна скласти значно більший
Відповісти
Історія повна легендами... Це все дійсно відбувалося, але, слава Богу, закінчилося. Чим краще була вдягнута викладачка і чим вищі були у неї каблучки, - тим більше шансів у неї було потрапити в цей день на так звану "екологічну лабораторію" в село Гаразджу (а зрозумілою мовою кажучи - на прополку городу до Стеценко Н.Д.) Цікаво, а хто Надюші зараз бульбу копає, грядки прополює, вікна миє, консервацію закриває????
Відповісти
Стеценко "захворів"-і якраз на той час,коли засідання суду!(а в інший час він спокійнесенько попиває в барі і в прекрасній формі!))ще і не один,а з молоденькими жіночками!Ото має здоров'я цей кінь-Стеценко!
Відповісти
Стеценко дійсно в чудовій формі! Яка дозволить йому зрештою стати переможцем у цій війні
Відповісти
Це точно,Стеценко дійсно в чудовій формі-позавчора бачив його у барі " "Максим" з другом пили водяру! Спивається,бідолаха,"професор"!!! Давайте,друзі,по чарочці за перемогу!!! Набирайте,шанований "проффессорре" свою чудову форму!
Відповісти
Шановні дописувачі та читачі Волиньпосту! Сьгодні у Стеценка Г.С. по одному з паспортів день народження. Тож не забудьте привітати незлим тихим словом так званого професора. А у кого є бажання - і конвертик напакуйте (як в старі недобрі часи). Аж не віриться, що біотех сьогодні не ріже бутерброди, не складає бабло в конверти (В ДВА КОНВЕРТИ!!!), а проводить пари і спокійно працює.
Відповісти