Додати запис

Як Камінь-Каширська районна влада за бюджетні кошти рекламує Партію регіонів


За роки правління режиму Януковича офіційний сайт Камінь-Каширської РДА повністю перетворився на рупор Партії Регіонів. До того ж, віднедавна, це робиться особливо безсоромно і цинічно.

Звичайно, частково ще можна зрозуміти, коли офіційний медіа-ресурс влади співає дифирамби президенту Януковичу, прем'єр-міністру Азарову, очільнику області Борису Клімчуку і, традиційно, голові Камінь-Каширської РДА Івану Вовку. Це, якби, і не виходить за межі пристойності. Ну - посадові особи, ну - висвітлюється іх діяльність.

Щоправда, рівень висвітлення цієї діяльності попахує гнилим душком підлабузництва і лакейства. Однак, цим місцева влада не обмежується. Вона вирішила зробити офіційний сайт райдержадміністрації пропагандистською веб-сторінкою Партії регіонів.

Отже, читаємо на офіційному сайті Камінь-Каширської РДА новину «Будуємо нову Волинь, розбудовуємо державу» від 20 вересня 2013 року: «... перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко. Обласний керівник разом з головою райдержадміністрації Іваном Вовком взяли участь у відкритті після капітального ремонту приміщення Хотешівської тублікарні.

Слід зауважити, що ремонт цього медичного закладу був включений в передвиборчу програму обласної організації Партії регіонів, як одне із невідкладних завдань, які бере ця політична сила під свій контроль.
За останніх три роки в районі заново збудовано, або відкрито після капітального ремонту понад десять об’єктів соціально-культурного значення, які також були включені в передвиборчу програму Партії регіонів.


Перший заступник голови облдержадміністрації, голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко в розмові із учасниками зустрічі був, як завжди, не багатослівний. Як людина ділова, у відповідь на подяку сельчан за допомогу, сказав коротко: «Обіцяли – виконали. Розбудовуємо інфраструктуру населених пунктів, будуємо нову Волинь. Інакше і бути не може».

Читаючи такі дифірамби на сайті Камінь-Каширської РДА не полишає відчуття, ніби взяв до рук стару компартійну газету. Комуністичний холопський дух продовжує панувати у місцевій владі. Якщо з тексту новини забрати «Партію регіонів» і замінити її компартією, то цей «шедевр» можна було сміливо друкувати на шпальтах газет, які друкувалися за часів СРСР.

Однак, послуговуючись інформацією сайту Камінь-Каширської РДА, ми можемо дізнатися, який справжній «внесок» зробила Партія Регіонів у ремонт Хотешівської тублікарні:

«... За останні роки був проведений капітальний ремонт приміщення медичного закладу. 2012 року за державний кошт в лікарні було замінено покрівлю, поставлено 84 енергозберігаючих вікна, замінено і старі двері.
Цього року проведено зовнішнє утеплення стін. Роботи виконано за кошти обласного бюджету загальною вартістю 980 тис. грн. На виконання державної програми «Питна вода» завершено будівництво артезіанської свердловини (глибина 185 м, якість води відповідає ГОСТу)...».

При чому ж тут Партія Регіонів? Використовувати, дорвавшись до влади, бюджетні кошти, виконувати свої безпосередні обов'язки , і на цьому робити собі піар? З таким успіхом ми повинні дякувати ПР за те, що діти ходять в школу, в магазинах хліб, безхмарне небо над головами і поки що безкоштовне повітря…

Ось ще кілька прикладів словесних перлів, опублікованих на сайті Камінь-Каширської РДА.

«Дощова погода не стала на заваді хорошому настрою людей, які прийшли на урочисту подію. Жвава розмова стосувалася інтенсивного розвитку сіл, які не хочуть відставати від міст. Обговорювалось питання ходу реформ в Україні, не оминули і недавнього візиту на Волинь Глави держави» ...

«… Іван Вовк наголосив: ”За розвитком інфраструктури навіть одного села я бачу практичну реалізацію соціальних ініціатив Глави держави. Ще раз переконуюсь в глибокому змісті слів Віктора Федоровича: «Будуємо державу для людей».

«... Іван Вовк подякував Президенту України та обласній владі за інвестиції для району».


Як там раніше говорили: «Спасіба таваріщу Сталіну за наше щаслівоє дєтство!»

Електронна адреса офіційного сайту Камінь-Каширської РДА, : http://www.kamadm.gov.ua/

Богдан Козік
Депутат Камінь-Каширської районної ради
голова Камінь-Каширської районної організації
ВО «Свобода»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,що там збудували регіони в Камені-нову Волинь зі старими латками(в магазинах є хліб.діти ходять до школи - могли б виділити автобус).
Відповісти
Цікаво-що там нового зробили у Камені? Зараз основним видом ремонту є заміна вікон на пластикові .
Відповісти