Додати запис

«Защітнікі» совєцьких вулиць у Ківерцях самі не знають, яку організацію представляють

У місті Ківерці на Волині триває судова епопея із перейменування вулиць, що носять імперсько-совєцькі назви.

"Защітнікі" окупаційних топонімів намагаються в судовому порядку скасувати рішення Ківерцівської міськради про перейменування назв 6 вулиць районного центру, які замість символів окупаційного минулого тепер названо на честь українських героїв та пам'ятних дат української історії.

Утім, як з'ясувалося в суді, позивачі, які назвали себе "ківерцівськими комуністами", насправді навіть не знають, яку організацію вони представляють: першим позивачем до Ківерцівської міської ради про скасування рішення щодо перейменування вулиць міста є обласний комітет Комуністичної партії України – юридична особа, яка, однак, належним чином не зареєстрована.

Також у суді не були підтверджені повноваження громадянина Петра Бущика, який підписав позов як перший секретар обкому КПУ – ні підтвердження статусу юридичної особи як позивача, ні повноваження Петра Бущика представником позивача суду не були надані.

Ще одним позивачем у справі виступає районна рада громадської організації "Ветерани України", легітимність існування якої теж викликала сумніви. Після того, як депутата Ківерцівської міської ради свободівця Олександра Вронського суд залучив до процесу як третю особу на стороні відповідача, він заявив клопотання про недопущення їх до судового процесу. Націоналіст мотивував це клопотання тим, що позивачі не підтвердили статусу юридичної особи, до того ж печатки на позовній заяві є нелегітимними.

Позивачі не знайшли достатніх аргументів для виправдання своєї позиції. Представник т.зв. "ветеранської організації", який водночас представляв у суді й КПУ, зрештою визнав, що ця громадська організація дійсно не зареєстрована. Зрештою суд вирішив не допускати їх до процесу як позивачів.

Невже позивачі розраховували, що хтось не помітить того, що вони навіть не долучили до позовної заяви документів, що підтверджують особу?

Незрозуміло також, які саме права КПУ порушила Ківерцівська міськрада при ухваленні згаданого рішення. Цікаво також, що саме місто Ківерці стало для "защітніків" совєцьких вулиць своєрідним тренувальним майданчиком, адже часткові перейменування вулиць пройшли практично по всій Волині.

Масових позовних заяв із цього приводу в жодному населеному пункті не спостерігалося. Мабуть, ківерцівським комуністам тяжко визнати, що їхній час пройшов і вони опинилися на смітнику історії – там, де їм і місце.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не ківерцівські комуністи,а залишки "партизанського руху".
Відповісти
Бла-бла-бла...
"пане" Вронський скажіть, якшо ви впевнений у своїй перемозі, то чого ви їздете по помешканням позивачів і обіцяєте їм провести воду і газ тощо, аби вони забрали свій позов?
Ви, як депутат повинні і воду проводити і газ і все інше безкорисно, а не як хабар за відмову від справедливого позову.
Чекайте прокурорської перевірки"пан - піп" Вронський.
Відповісти
1. Вирішення справ шляхом укладення мирової - досить пиширена правктика;
2. Дуже хочеться судитись з політичними опонентами, а не з обманутими бабусями;
3. Цікаво, а чому ж так просто процес покинули комуністи й ветерани?
Відповісти
В цілому світі комуністична ідеологія визнана такою як і фашистська.В Європі пропаганда комуністичних ідей заборонена на рівні з нацистською. То чого ще в нас цяцькаються з тими вижившими з розуму комуняками, які колись були при владі. З ними треба поступати так як вони поступали з інакомислячими, коли були при владі.
Відповісти
КАКАнович,твої висери по відношенню до націоналіста Вронського є безпідставними,беззмістовними,врешті не зрозумілими,що ти тут своїм поносом хотів не по темі викакати.Разом із старим маразматиком Бущаком обкакались і в суді,як недоноски комуністичної,несповненої мрії.Так і тримайте дальше,до повної і безповоротньої загибелі.
Відповісти
Ба-бу-би....
До чого тут газ на воді, якщо йдеться про природне невігластво комуністів у вигляді позивачів. Рєбята! Ви погано відробляєте гроші. Вам дають, щоб ви імітували, а не видурювались. А то пожалуюсь і вам не даватимуть. А на что жити будете???
Відповісти
Розкажи Кононовіч яку ти організацію представляєш? Ти й сам незнаєш.
Відповісти
Це ж мертвий тягне живого...
Вони ще відригують ту комуністичну мерзоту, яку весь світ засудив і забувся. А у нас ліберальна влада від Кравчука до Федоровіча заграє з ними, як з останнім резервом своїх політичних інтриг.
Відповісти
Вронський і Ко суд програє!
А Кононович до помилок юристів ні до чого.
І головне: Суд комуністи виграють, от тоді і посміються над юродивими.
Відповісти
Комуністи виграти суд не можуть, вони перестали бути позивачами ще 26 вересня і того ж 26 вересня їх позов залишено без розгляду! Будуть рипатись - із залу засідань виженуть!
Відповісти
Ви не суд виграете,а козу на перелазі
Відповісти