Додати запис

«Дилетантська» відповідь депутату від мера

24 жовтня 2013 року я, як депутат Володимир-Волинської міської ради, направив на ім’я міського голови Петра Саганюка депутатське звернення з приводу якості робіт із реконструкції вулиці Шевченка. Як не дивно, але замість відповіді на цілком конкретні питання, по суті отримав від мера-«господарника» древнього княжого міста відповідь, яку інакше, як дешевою формальною відпискою, назвати важко.

Складається враження, ніби готував її не мер із багаторічним стажем управлінської роботи, який добре знає закони і вміє ними оперувати, а новообраний дилетант, який не має поваги ні до жителів свого міста, ні до депутатів.

Справа в тому, що до мене як депутата міської ради надходять звернення від жителів міста щодо горезвісної реконструкції вулиці Шевченка. І, мабуть, в місті не знайдеться жодної людини, яка б не бачила кричущих недоліків та наслідків неякісної роботи при вкладанні тротуарної плитки та бруківки. За винятком хіба, може, самого Петра Саганюка.

Господарник, який цінує кошти платників податків, на мій погляд, мав би вже давно бити на сполох і не допустити, щоб мільйони гривень були закопані разом із бруківкою, якою встелена одна з найстаріших вулиць міста. Але це ж – не особисті гроші мера, а наші з вами. А хто їх рахує? Бо ж влада у нашому місті, схоже, тільки й уміє дорікати – як не підприємцям, то депутатам-опозиціонерам.

Наведу лише одну «цитату-шедевр» із відповіді мера:

«А, взагалі, якщо є пропозиції – можна розглянути питання про можливість виділення певному суб’єкту господарювання (підприємству, організації) відрізку проїзної частини, де б було показано, як можна кваліфіковано якісними матеріалами із застосуванням спеціальної техніки та обладнання при укладанні тротуарної плитки та бруківки вести роботи».

Так видається, що для пана мера спеціальна техніка та обладнання – звичайнісіньке дерев’яне поліно, яке стало символом реконструкції вулиці Шевченка?

Цікаво, чи дав би таку дилетантську відповідь депутату міської ради мер будь-якого європейського міста?

А, може, це тривале багатострокове сидіння у теплому «мерському» кріслі отак разюче впливає на інтелектуальну роботу чиновника, обраного громадою?

Сергій Коба, голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міськраді
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
таречий маразм. Що з нього візьмеш?
Відповісти
А що ж йому ще залишилось відповісти? Наш Петро завжди прав!!!
Відповісти
а як на мене, то цілком вичерпна відповідь,дійти має навіть до дибіла....
Відповісти
Відповіть старого шедевр.Вони, шо з будуна її писали.
Відповісти
Виконавець робіт на горе- прошпекті підприємець Полянський це родич Володимирського мера , тому там усе в "шоколаді" . А у випадку чогось то старого мера прикриє такийже старий губернатор . " Доба старців триває ..."
Відповісти
В нашого петра один "аргумент"-а що ти зробив для міста? Те саме гавкають і його раби!
Відповісти
Я то зробила власними руками і руками дітей, а ви позабирали безсоромно і пороздаровували, наліво і напрво рушники, скатертини, картини та багато студ. робіт з берести. А потім Шоцький зумів висловитись: " Ох скільки ж рушників треба вишити на квартиру!" Що чекали що заплачу, за те що належить безоплатно? Не діждетесь. А причини вже знайду, постараюсь.
Відповісти
О так саганюк "зробив " багато - знищивши віру Володимирян у справедливість ,порядність , принципи демократії і законності .Зруйнував усі виробництва у місті ( Мамедов у цій справі -пєшка ). Місцевий орган влади перетворив у родинно-кланове корумповане кублонечисті і бридоти .....
Відповісти
Самооцінка і "зоряність" у папи давно зашкалююють.На песію давно пора...Тут і коню зрозуміло.
Відповісти
Пане Сергію, яка у вас освіта? Ви ж навіть в елементарних речах не розумієтеся. Соромно має бути депутату міської ради за те, що за рік так і не зрозумів (чи не запамятав?), хто є замовником робіт на Шевченка(самі придумали, що замовником робіт є Саганюк і щиро в це вірите). А мер не такий простенький, як здається, передбачав, що не втратите шансу покопирсатися, і гроші не взяв на міський бюджет. А відповідь класна!!! Дошкулила вам, Сергію? Чи ви так і не зрозуміли, що вам, як першокласнику пояснили, хто й що робить і за які гроші. А ваше "Баба Яга завжди проти" - це ваша принципова позиція. Молодець, так далі тримати!!! От тільки переживаю, аби в місті не перестали таки щось робити. Про що тоді гнівні оди писатимете? Чи знову ходитимете по будинках і пропонуватимете людям "бути проти" (дехто з них потім розповідає, що так і не поняли, проти кого і кого вони мають бути, але ж депутат попросив, то й підписали).
Відповісти