Додати запис

Чим солодкий кінець тижня для телеведучої Наталі Войтович?

Наприкінці минулого тижня в ефірі «Волинського телебачення» відбулась прем’єра нового телепроекту «Солодкий Вікенд». Автор та ведуча – тележурналіст Наталка Войтович.

…Як на мене, у назві втілились власні бажання авторки програми, її мрії-переконання, що той-таки «week-end» обов'язково має бути солодким, та в міру «гламурним», і щоб це був саме «вікенд», а не «кінець тижня», чи банально «п’ятниця-субота».

В ролику анонсі промайнули одразу декілька представників місцевого культурно-бомондного середовища, гості (в особі Карла Фрієрсона, учасника минулорічної осінньої джазової імпрези).

Голос за кадром говорив текст, замішаний на словах «розкіш», «елегантність», «вишуканість», «відпочинок». Більшість персонажів - з бокалами, хтось – замріяний, а хтось – із традиційним радісним набіганням на об’єктив. Для переконливості оператор не забув крупним планом показати годинники з шкіряними ремінцями на зап’ястках невідомих нам героїв. Сама Наталя, гарно посміхаючись в кадр, пообіцяла глядачам розширити обрії місцевого світського життя.

До щирої моєї радості, сама програма, якій передував згаданий анонс, виявилась вдалою - і з репортерської, і з режисерської, та й з технічної точки зору. Все досить живо, динамічно, в стилі «репортажу з місця подій».

Деяких неговірких, і розпливчастих у висловах опонентів ведуча «рятувала» влучними запитаннями, а тих, кому «завжди є що сказати людям» - такими ж влучними запитаннями спонукала до предметної цікавої співбесіди.

Інтерв’ю вдались, монтаж – не затягнутий, ще й фрагменти музичних номерів вдало доповнили картину. Однаково впевнено (тут ведуча явно «в своїй тарілці» чи то – «як риба у воді») Наталя поспілкувалась з організаторами «джазових колядок», особисто з польським консулом, і з публікою в драмтеатрі, яка прийшла на «Коляду з Т. Ціхоцькою», далі - з нестаріючим українським романтичним рокером Олегом Лапоноговим («Табула Раса»).

Наприкінці ми стали свідками світських дамських посиденьок за чаєм. Наталя Войтович і Галина Конах. Ведуча - і співачка. «Гламур» і... «Гламур».

Що ж, попри все прагнення до «гламуру» Наталя Войтович, здається, навпаки, повернулась до класики телевізійного жанру. Тобто – логічного поєднання різножанрових учасників, різнопланових репортажів, такого от свого роду «культурного калейдоскопу», до того ж зробленого виключно на місцевому матеріалі.

Для когось одного сюжету з програми Войтович вистачило б, аби «розвести» тему на цілу окрему передачу. Але, вочевидь, у авторів «Солодкого вікенду» переміг-таки раціональний підхід до справи. І ось – результат на екранах наших з вами телевізорів. Успіхів телевізійним діячам. До наступних «СВ»-зустрічей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розхвалили, аж терпко!
І, до речі, Олег... Олег Лапоногов
Відповісти
Не зовсім розумію причини такого захоплення. Автор схоже, хотів виглядати об"єктивним критиком, але...

"Інтерв"ю вдалися". Це ви про дуже "різноманітні" питання? Як святкували новий рік і що подарували?..

"фрагменти музичних номерів вдало доповнили картину". Це ви про ті вставки виступу Лапоногова, з жахлививм звуком (бо "професійно" знято "на пушку")?

А невідповідність анонсу і самої передачі (на що ви правильно звернули увагу) - це по-вашому теж "професійно"?

Якщо ви спеціаліст (а ваші згадування про "технічну сторону", "вдалий монтаж" тощо мають вказувати на якраз таку претензію) - то не могли не побачити недоліків. Але чомусь про них не сказали...

Чесно, мені передача - з усіма побаченими там недоліками - сподобалася набагато більше ніж ця "рецензія" на неї.
Відповісти
Дмитро! Ти непогана людина і дуже непоганий фахівець своєї справи,але цей матеріал ну вже дуже не твоє і нагадує звичайне "лизоблюдство"(рос).
Відповісти
Дивився. Бездарно навіть для волинського телебачення. Пародія на передачу. Рука тягнеться до пульта.
Відповісти
А мені як людині, яка причетна до журналістики, моментами було соромно за примітивність, ведуча явно хоче косити під, наприклад, Осадчу, але в силу "великих" подій,яких бракує на Волині їй це мало вдається. Це не життя волинської еліти, це життя пересічних волинян. багато галасу з нічого
Відповісти
Ірині. "...але в силу "великих" подій,яких бракує на Волині..". Не лише в силу цього, а й в "силу" відсутності таланту і смаку до того, за що взявся. Войтович Наталка - це ще один "наглядний посібник", який стверджує, що журналістами не можуть бути всі - це не масова професія, як професії водія, тракториста, муляра чи маляра. На журналіста навчитися, як не швею, неможливо. Вести якусь передачу - це не робочі рукавиці шити. Треба зробити самого себе. Формула: талант + важка праця = успіх. А тут виходить, що "талановита", тому що дочка впливового чиновничка. Син вовка є вовк, а сином професора може бути баран.
Відповісти
ахаха...свецкіє месние львіци.....бгггг


малишка!! ти є? читала? я ржу і плачу аднаврімєнна....капец...войтович-осадча....а конах-мадонна...ггггг...ну...нуце ни капец....звьозді шоубізнеса
Відповісти
Сільський гламур рулить!
Відповісти
Як можна погодитись бути ведучим такої пазорної передачі. Це ж як себе треба не поважати :)
Відповісти
чуєш...малишка...давай снімем серіал про наш офіс....можна даже нє мантіровать а просто вебкі поставити в кабінєтах...то хоч поржати м
Відповісти
може не таке воно сільське, тіко не "гламур" йому назва. якісь там "двіжухі" ніхто не показував - тільки колгоспні вісті були. Тут НА! Гламур!..і усі одразу такі поробились самі Осадчі з Малаховим . Наталія, от шо треба для наступного випуску: який розмір штанів в Степана Гіги, чи любить вареники з вишнями соліст гурту "Чорні черешні", чи можна купити ноти для міліцейського свистка в музичному магазині. і на останок - за шо тримають ляльок лялководи під час вистави ("погляд зза ширми")!
Відповісти
Шановні, а де бомонд? Хто його представляє? Картьожник Чорнуха, селюк Грицюк, наймит Войтович? Де вищий світ? Може ті полішуки, яких позвозив в Луцьк Клімчук, чи голодна професура місцевих узів, яка бігає від вузу до вузу, щоб заробити копійчину? Чи Пронь з Башкаленком? Де той світ? Кого показувати? Кота в мішку!7 А ви вчепились до Войтович. З чого вона щось зробить? Можна спекти пироги зі снігу?
Відповісти
то нащо взагалі було починати? немає кого показувати, нема про що говорити
Відповісти
А мені було цікаво, навіть та ж Войтович - нічогенька. Для ВТ - це прогрес. Велосипед не придумано, але такого тут ще не було. Ми не винні, що живемо в провінції... Тут, шановні, не стрибнеш вище голови. Цікаво, що буде у наступному випуску... А гіга, це було б СТЬОБНО!
Відповісти
Hаталка, вперед!!! Мы с тобой!!!
Відповісти
та всьо воно не те.Нє, ну і похваліть іноді когось треба.треба! а що -не старались може?не скажеш, що бестолкова НВ зі своїм СВ.Народ! папроще! самі колись щось почніть нове. як сидіти "вкунтактах" и бовкотіти по телефону в маршрутці, реготати - то всі можуть. а тьотя - на екрані! Галю тілько більше з плечем навинос не показуйте!
Відповісти
АХАХАХА +1000
Відповісти
"СВ"-сільські вісті ))
На мою думку краще не робити "з гавна канфєтку" ..
Відповісти
Програму не бачив, але уявити з рецензії Дмитра та з коментарів зміг. :-):-):-) Наталка дівчина хороша, і талановита. З однієї сторони молодець, що ризикнула. З іншої, припускаю, овчінка видєлкі нє стоіт. Хоча, треба з'ясувати, що таке є гламур, і чи може він бути волинським.
Ю
Відповісти
Я взагалі не розумію, що тут обговорювати: не подобається - не дивіться! На тому і все! І взагалі нема чого той телевізор дивитися!
Відповісти
Не розумію,навіщо перебивати конкуренцію програмі "МузТон"?!? Вважаю, що Михайло Кузьмич має повне право сказати колезі, щоб не перехоплювала у нього артистів для інтерв'ю.
Якщо на телебаченні є одна Катя Осадча, то навіщо нам місцевий її аналог? Будь-яка копія не може бути кращою за оригінал.
Відповісти
Читаю я і думаю....Як жаба давить тих людей, що тут розпинаються і пишуть всяку грязь. Це факт!!!!!!А самі і так не змогли б.
Відповісти
Войтович молодець, на рівень волині взагалі нармально. Хоч щось цікаво глянути, і дівчина семпатична і талановита. Приємно дивитись! А ви далі заздріть....що вам остається робити.
Відповісти