Додати запис

Опозиція спекулює на настроях людей

Сьогодні навіть найбільші скептики не можуть перечити, що Партія регіонів і її парламентська фракція не дотримується стратегічного курсу Президента на євроінтеграцію. Бо впродовж двох років партія підтвердила свої наміри, ухваливши 10 із 12 євроінтеграційних законів. Це – факт і його неможливо спростувати!

Як і те, що у 2010 році з ініціативи Президента України у новій редакції був ухвалений Закон України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики», де чітко виписана стратегічна лінія української держави на євроінтеграцію.

Тому сьогодні дивує позиція новітніх «євроінтеграторів-опозиціонерів», які так гучно переконують волинян на майданах, що, виявляється, саме вони є ініціаторами євроінтеграції.

А що ж насправді? Коли потрібно було активно займатися важливою законотворчістю, опозиційне тріо постійно наказувало своїм «багнетам» не голосувати за євроінтеграційні законопроекти, прописані у «списку Фюле».

То де ж правда? А правда в тому, що виключно президентською більшістю були ухвалені необхідні для виконання європейських критеріїв законопроекти, зокрема: про адаптацію законодавства вимогам Кримінально-процесуального кодексу України, про внесення змін до Податкового кодексу, про проведення повторних виборів у п’яти «проблемних» округах, про зміни виборчого законодавства…

Більше того, опозиція відмовилася голосувати і за законопроект «Про посилення гарантій незалежності судової влади», що викликало щире здивування Джоані Букіккіо –президента Венеціанської комісії, якою був схвалений вказаний законопроект.

Нині ж, після тривалого протистояння євроінтеграційним процесам, опозиційні політики миттю скористалися ситуацією, коли люди вийшли на вулиці виказати власну громадянську позицію. Вчорашні «любі друзі» намагаються вичавити з подій на майданах максимальну вигоду заради власних політичних інтересів.

Опозиція спекулює на настроях людей. Цинізм, позування та нестримна жага президентської булави кожного з опозиційних вождів просто вражає. А що вже казати про лукавість, неоднозначність ідеологічних переконань, коли питання євроінтеграції для опозиції раптом стало панацеєю у вирішенні всіх без винятку проблем суспільства!

Обурює, що, заради підвищення рейтингу, опозиціонери використовують технологію хаосу, закликаючи людей на майданах до антиконституційних дій – блокування органів влади. Відтак, очевидним є те, що заради своїх амбіцій вони готові загнати країну в глухий кут, розколоти суспільство, похитнути громадянські мир і злагоду.

Переконаний, що люди розберуться в «щирості» опозиції. Треба лише трохи часу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода мені вас Олександре! Що вам тільки доводиться писати і казати на догоду своєму керівництву. Ви ж неглупа людина, а до такого примітиву опустились!
Відповісти
Вам повинно бути соромно за те, що ви глаголите все це переступаючи через власну гідність. Я не можу запропонувати Вам мати честь офіцера, а пораджу краще мовчати , ніж опускати самому себе в очах громадян нижче плінтуса. З такими Україна ніколи не буде незалежною.
Відповісти
ноль гідності
Відповісти
підтримую! Молоток.
Відповісти
Недалекий хлопець з глухого полісся з примітивними поглядами політичного сектанта знову підніс читачам свою "концепцію" як премудрість в останній інстанції. Зраджує своїм землякам, кривить душею і в кожному слові підкреслює подвійні стандарти. Злякався за корито. Країна вже давно в глухому куту, а чиновничок хоче зберегти хорошу міну при поганій грі. Але варто пам‘ятати, що для коней і закоханих сіно пахне по-різному. Так і свобода: курилюки її розуміють по-своєму, а ті молоді люди, які сьогодні мерзнуть на майданах України, по-своєму. Курилюк – це не особистість, це сіра посередність в чиновницькій когорті, це вирок Україні.
Відповісти
Сашко, Ви холуй і плебей. І цим усе сказано.
Відповісти
ну ти і Василь...
Відповісти
"Переконаний, що люди розберуться в «щирості» опозиції. Треба лише трохи часу." Правильні слова Олександре Івановичу,хочеться вам побажати лише терпіння при керуванні бо лицемірству деяких категорій людей залишається лише позаздрити.
Відповісти
Бачите, яких Єрмаків місцевого розливу, яких курчат висиджує курка під брендовою назвою «партія регіонів»? Кілька рядків чиновника Курилюка цікаві тим, як виглядає сучасний світ очима людини феодальної свідомості. Такі моменти розкривають людину, дозволяють побачити її тоді, коли вона сама себе не вельми контролює, сама з себе зриває маску. Порожня риторика пана маргінала зайвий раз доводить те, що треба жити в якомусь паралельному світі, аби нести таку ахінею. Сентенція Лєніна про «лайно нації» цілком відноситься до автора опусу. Для нього життя - спектакль: так і буде виконувати чужі ролі, не маючи власного світогляду.
Відповісти
Ну що ж! Тепер гаспадін Башкалєнка просто зобов"язанийвисунути його на національну премію "Золоте корито.За вірність Хазяїну".
Відповісти
"Переконаний, що люди розберуться в «щирості» опозиції. Треба лише трохи часу."

Не переживайте.
Ще тиждень тому нiхто й не думав про Майдан-2, як i в 2004-му.
Буде вам i люстрацiя, буде вам i "полiтична" емiграцiя.
ХАМ вас усiх з собою на Байкал не забере.
Відповісти
А навіщо їх на Байкал, засирати озеро, там москалі і без них обійдуться. У нас є шахти та копаки - там їм місце, а зоною їхнього поселення має стати Чорнобиль. Суки довели країну до ручки, навіть за помаранчевих такого безладу не було, як за тих прохфесіоналів.
Відповісти
іди це в очі скажи))))
Відповісти
Коли вас Iнтерпол ловитиме, то в очi не заглядатиме.
Відповісти
"Переконаний, що люди розберуться в «щирості» опозиції. Треба лише трохи часу."
В "десятку". Треба лише трохи часу, і курилюків може вітром здути з кабінетів, як у 2004-му здуло Француза, тільки з далеко гіршими для них наслідками.
Відповісти
Лицемірство, "гарна" якість опозиції, авторське право яке належить лише їй. Дивує одне, чому люди не вміють керуватись власним розумом, не сприймають реальних речей, які творяться навколо них. Привикли все робити криком, якимись пустими гаслами. Чому ж Кролик Сєня не скаже перед народом лише одну фразу - я не голосував у Верховній Раді за євроінтеграцію, але всім кажу що проголосував.
Відповісти
Читаю тексти Курилюка. Сумне видовище. Раджу Ричуку запустити новий електронний портал "без дурнів. ua" і колекціонувати в ньому найбільш яскраві чиновників, які пищать, як щеня, коли їм наступити на хвіст. Курилюк достойно очолить цей портал. Він з тих часів, коли "політиків нового типу" робили наспіх, з того лайна, що було під рукою. Таких маленьких курилюків в державі - десятки тисяч. Вони вїхали в політику на горбі маргінальної партії, як блоха на собаці. Вони бачили арабську весну і знають, чим це може завершитись, але і надалі будуть вивертатись, тому що в іншій системі їм немає місця.
Відповісти
А чому ж цей "євроінтегратор" сьогодні не спустив свою дупу з другого поверху на перший в сесійну залу? Це не спекуляція на настроях абсолютної більшості людей? Чи догода купці прихвостнів? Хамелеон, блазень, слизняк, лицемір! Бідний словник, щоб заклеймити цього "інтегратора". Каїнова печать на ньому.
Відповісти
Можна по різному ставитися до влади, опозиції, курилюків, гузів, але ображати людей, як мінімум не виховано. Людина з власною позицією викликає поваги. а якщо ця позиція не відповідає Вашій, то згадайте, що ми живемо в демократичній країні чи боремось за демократію. Тому маєте бути толерантними і поважати інших, якщо Ви щирі у своїх прагненнях до європейських цінностей
Відповісти