Додати запис

Доручення виборців: Клімчука геть з приміщення Волиньради!

Для усіх є цілком зрозуміло, що жорстокість та зажерливість Януковича тримається на насильстві та узурпації влади. При цьому така узурпація поширилась на усю країну. Здійснення авторитарного режиму неможливо без армії чиновників різного рангу.

На Волині головним слугою Януковича є голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Саме ця особа, будучи одночасно депутатом Волинської обласної ради, паралізувала роботу обласної ради.

Саме він є засновником депутатської групи „Рідна Волинь”, до якої вже встигла перебігти велика частина депутатів обраних від опозиційних партій.

Показовою є сесія Волиньради 25 листопада цього року. Завдяки впливу Клімчука до сесійної зали прибули лише 27 депутатів з 80. Сесія не відбулась через відсутність кворуму. За останні 3 роки Волиньрада відзначилась численними фактами порушень закону, кнопкодавства, сваволі. Безвольна позиція голови облради Володимира Войтовича дозволяє реалізувати будь-які маніпуляції з боку Клімчука та Партії регіонів.

Погляньте на наради Клімчука. Він поводить себе як „хазяїн”, як „Великий кормчий”, як „батько народів” – безапеляційно, зухвало, грубо. Частина його висловів, коли журналісти їх відтворюють дослівно, взагалі межує зі здоровим глуздом.

Найбільше ж дивує чому на нарадах губернатора присутні голови судових установ, прокурор, начальники органів юстиції, виконавчої служби та міліції. Це є прямим проявом порушення принципів стримування та противаг, а відтак ознакою узурпації влади.

Офіс Бориса Клімчука знаходиться на другому поверсі будівлі на Київському майдані, 9 у м. Луцьку. Ця будівля належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Волинської області. Це означає, що власниками будівлі є усі ми – народ Волині.

Зараз несправедливим є надання народної будівлі для потреб влади Януковича, для здійснення антидемократичних заходів губернатором Клімчуком, для розміщення обслуги авторитарного режиму.

Розпорядження адмінбудівлею на Київському майдані здійснюють депутати Волинської обласної ради та голова цієї ради. За Законом України „Про статус депутатів місцевих рад” громадяни мають право висловити депутатам обов’язкові для розгляду вказівки. Такі вказівки називаються доручення виборців.

Звертаюсь до Вас, дорогі волиняни, під час проведення мирних зібрань оформляйте доручення виборців до депутатів Волинської облради – припинити використання приміщення на Київському майдані, 9 у м. Луцьку головою Волинської обласної державної адміністрації Клімчуком Б.П. та провести видворення його з цієї будівлі.

Андрій Осіпов
учасник громадського руху „Сила людей”,
депутат Луцької міської ради
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай із собою забере тряпку-Войтовича.
Відповісти
Геть Осіпова! Крім скандалів ніякої роботи.
Відповісти
Це хто обізвався ворюга і рейдер оська верни 6.5 міліонів людських грошей смерть деяких вкладників банку тільки на твоїй совісті
Відповісти
Ніби й не дурна людина, юрист, а наївний, як лопата. Начитався забороненої літератури. Бондаруків краще повиховуй. Ці хлопці взагалі дикі і темні.
Відповісти
"Сила" БП не в ньому самому, а в зажерлевому, тупому, заздрісному натовпі. Стадо потебує пастуха. Сьогодні - це Клімчук, а завтра цей натовп буде лизати черевикі Вітіву, як колись облизував Француза і Бондаря.
Відповісти