Додати запис

Уряд має піти

Прагнення кращого життя, віра у світле майбутнє України збурили націю, вивели людей на вулиці і змушують залишатися там в сподіваннях на вагомі переміни. Без кардинальних змін нам не покращити життя, однак зміни не повинні бути хаотичними і безсистемними.

Уряд має відповісти за свої прорахунки та помилки. Не потрібно шукати на кого перекласти відповідальність. Уряд має добровільно піти у відставку! Це стане ще одним кроком у напрямку до Європи. Адже у кожній цивілізованій європейській країні урядовці вчинили б саме так. Без сумніву ми маємо покарати кожного, хто винен у скоєнні злочину в ніч на 30 листопада.

Наступним кроком має стати створення спільного комітету за участю Президента, Голови Верховної Ради, представників опозиційних та інших політичних сил, громадських активістів. Спільними зусиллями ми маємо сформувати новий дієвий уряд.

В нас немає права на помилки, ми не можемо черговий раз не виправдати сподівання мільйонів українців. Однак не можна керуватися виключно емоціями. Потрібен чіткий план дій. Одними криками «Ганьба!» та «Уряд геть!» ситуацію не виправити. Адже, якщо новий уряд не буде сформовано, керувати країною буде нинішній, тільки в статусі в.о. Чи це будуть ті зміни яких чекає країна? Навряд. Тому закликаю політиків вгамувати емоції та приступити до конкретної роботи!

Народний депутат України Сергій Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добровільно піти? А що слабо проголосувати за його відставку вам особисто?За призначення ж голосували. БУДЬ ЧОЛОВІКОМ ПРОГОЛОСУЙ ЗА ЙОГО ВІДСТАВКУ!
Відповісти
Підтримую. Втім зауважу: без гасел «Ганьба!» та «Уряд геть!» нічого б не змінилося. Саме вони зроблять можливим подальші зміни. Не варто їх недооцінювати
Відповісти
Не варто й переоцінювати - тільки гаслами результату не здобути
Відповісти
Хамелеон!!!
Відповісти
Не жартуйте так, БП добра не дав, яке голосування за відставку! А бігати і вчасно прогнутись - це ж мистецтво!
Відповісти
Чи можна віри тому,що пишите? Хіба вже точно кінець регіонам.
Відповісти
Мартиняк не проголосував за відставку уряду Азірова - він з ними за одно!
Відповісти
А той, хто ще не помстився беркутівцям, теж з ними заодно?
Відповісти
Де ти біда волинської землі було?Чому не проголосував за відставку? Таким чином ти заляпав себе кровю мирних мітингарів. ГАНЬБА!
Відповісти
Балабока, за відставку не голосував...
Відповісти
ніколи не спішіть піарити тих, від кого потім опозоритесь.... і для чого такі статті писати???
Відповісти
не позортесь писати від інших провладних осіб, це по-перше дуже виділяється то му що вони не вміють так гарно писати, а по-друге - себе ж опускаєте в наших очах нище плінтуса. ВолинПосту - "ГАНЬБА!!!!"
Відповісти
Пишемо одне,робимо друге отак іживемо, отак і маємо.
Відповісти
На цьому голосуванні кожен волинській депутат показав своє обличчя!!! Можна більше нічого не говорити... Маю надію їхні виборці зроблять висновки!!!
Відповісти
Я теж маю надію, що виборці вміють рахувати. Голосів не вистачало, це було ясно з самого початку. Досить голого популізму! Сподіваюсь виборці належно оцінять "старання" горе-опозиціонерів
Відповісти