Додати запис

Угода буде підписана

Навряд чи сьогодні знайдеться незаангажована людина, наголошую – простий українець, волинянин, а не політик, який би сумнівався в євроінтеграційних намірах України.

Про це засвідчують останні події в країні, це чітко заявляє влада – від Президента до голови сільради.

І вкотре на цьому наголосив глава держави Віктор Янукович під час публічної розмови з екс-президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком.

Якщо до зустрічі «чотирьох» опозиція ще могла по-різному трактувати зовнішньополітичний вектор, то тепер заява Віктора Януковича чітко ставить остаточну крапку в питанні – угода з ЄС таки буде ухвалена, ймовірно, у березні 2014-го.

Єдине, чого хоче влада – скористатися нинішньою паузою для адаптації економіки та соціально-суспільних інституцій під європейські стандарти. Для цього глава держави доручив уряду прискорити роботу щодо мінімізації ризиків для підписання Угоди.

Про що йдеться? Насамперед це - прозорість процесу, в якому мусять брати участь безпосередньо українські товаровиробники. Їм належить знати всі реальні розрахунки: які ринки втратять через неконкурентоздатність з європейськими виробниками, скільки працівників доведеться звільнити для здешевлення собівартості продукції.

Врешті-решт, які державні пільги та дотації втратять, коли вийдуть на безкомпромісний ринок віч-на-віч із європейськими корпораціями. Особливо це стосується сільськогосподарських товаровиробників, для яких, не є таємницею, болісно відгукнеться негайне та непідготовлене зближення з потужним і захищеним європейським ринком.

Тому, як на мене, Президент зробив правильник крок, закликавши українських виробників усіх галузей економіки консолідуватися навколо визначення умов, які б задовольнили сьогодні Україну, українських товаровиробників, український народ. Щоб ці умови забезпечили нам можливості розвитку нашої країни.

Лише в такий спосіб маємо шанс захистити власне виробництво, протиставити європейцям конкурентоздатну економіку. Віктор Янукович заявив, що як тільки ми знайдемо порозуміння, тобто, буде досягнуто такий компроміс - підпис під Угодою стоятиме.

Звісно, бракує часу. Скажімо, на подібні приготування нашим сусідам-країнам ЄС знадобилося по кілька років. Однак шляху назад немає. Робоча група на чолі з першим віце-прем’єр-міністром Сергієм Арбузовим уже вирушає до Брюсселя.

Розпочнеться робота спільної робочої групи Україна-Євросоюз. На переговорах ми будемо відстоювати економічні нюанси усіх товарних груп, аби максимально захистити наших виробників.

Підхід буде однаковий: якщо відкриваємо ринок і віддаємо Європі, то нехай європейці чітко визначаться з умовами - що отримаємо взамін, чи будуть компенсації і які компенсації?
Зрозуміло, що Євросоюз вимагатиме він України взаємних дій.

Думаю, за цим не стане. Бо Президент наголосив, що вже дав доручення уряду прискорити роботу з визначенням наших вимог для умов підписання, залучити стільки фахівців, скільки потрібно. За його словами, ця робота має бути виконана до наступного саміту Україна-ЄС в березні 2014 року. Але не все залежить від нас.

Тут важливе й прагнення Єврокомісії беззастережно йти назустріч Україні, задовольнивши наші, я вважаю, справедливі та обґрунтовані умови для підписання Угоди.


Андрій Мельник, депутат Волинської обласної ради
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 70
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
писаки з ОДА пішли в наступ. І ця гнида вилізла. Воно ще не знає, в яке лайно влізло і як довго доведеться відмиватись. Ще й портрет злочинця тримає на столі.
Відповісти
Ух ти та тута дискусія))))))
Ну щодо зустрічі чотирьох то Віктор Федорович планував бути "тамадою" і головним "модним трендом" проте є але.
Дуже невиразно гарант виглядав після пропозицій його попередників. Видно що готувався віджартуватися та сподівався на розуміння але те що регіонали подавали " як **** росу" виявилося у реальності "сиклі у глаза".
Було дуже багато варіантів як правильно подати себе і що зробити проте пішли найпростішим і найбезвольнішим шляхом - злякалися москви.
Чи потрібні при керівництві держави подібні імбицили що зі страху готові зраджувати всіх а головне зраджувати державу?
Думаю - НІ!
Пояснень зраді не існує. Той хто зрадив одного разу зрадить і наступного.
Найбільш прикрим є те, що втрат бояться саме регіонали власники нерентабельних та не конкурентноспроможних підприємств. І саме цим успішно користується росія шантажуючи їх постійно.
В націонал-соціалістичну німеччину та фашистську-італію також вірили самовіддано і робили зло народу в ім'я народу.
Партія Регіонів типово фашистсько структурована і підпорядкована.
Рейтинг теперішнього гаранта провалений та і партія вже у великому мінусі.
А цей пан хоч і помилково обрав пріоритет але бодай дотримується одного напрямку. Хоч мені і дивний такий вибір для сучасної молодої людини з освітою.
ПР це аж надто клінічно.
Сучасна молодь яка була побита не була під прапорами жодної партії що свідчить про еволюцію і значний крок у світогляді і утворенні громадянського суспільства. Партії себе вичерпали думаю наступним президентом може бути позапартійний. я за 100% мажоритарність у парламент.
Порошенка у президенти.
Відповісти
дякую, насміялась з вашого красномовства. Кумедно так пишете. Напевно як все те набирали, то клавіатура аж попросила води аби охолонути від того всього монологу. Хоч і не підтримую Регіони, проте - вони єдина політична сила, яка хоть щось намагається робити для людей. А таким подібним вам, ніколи нічого не подобається, бо таких називають - неудовлетварьонные по жизни. У всіх цих подіях, що зараз в державі кояться саме винна ваша триголова опозиція. Коли вскрили офіс Батьківщини, то Яценюк ваш ходив як обкаканий, бо добре знає, що немає диму без огня, побоявся, що всю їхню суть покажуть перед людьми. Хоча одне питання, чому влада зволікає і не розповість, яка ж така секретна інфа на тих вилучених серверах. Але на все свій час.
Відповісти
Шановна пані працівнице апарату ОДА!
Бачу ви за сміхом недочитали коментар, дочитайте. Якщо ж дочитали то у вас вади зі сприйняттям!
Наголошую партії себе вичерпали!
А ПР це аж надто клінічно для вибору сучасної молодої людини з освітою.
Деталі про офіси мене мало цікавлять.
Люди що стоять на майдані самовизначились а ви барани яких пасе непрофесійний та боягузливий пастух.
Відповісти
Список "людей" для яких щось робить партія ригіонів в студію, будь ласка.
Відповісти
Хлопче, на сесію треба було прийти. Тебе якого милого обрали депутатом?Щоб ти оди хвалебні режиму писав? Ще й фото своє виставив! ГАНЬБА! Подивись на свої руки - вони у крові!
Відповісти
Ага, обвішалося портретами та символікою України. Так ти ж на неї плюєш, як на на народ. вас сук на гіляку, на гіляку...
Відповісти
ну ти і василь))))) Вася! там де ти був і є не комфортно, не пропонуй іншим. Звернись до боруцького, він профі по вішанню на березах. Люди будьте здравомислячими та аполітичними, бо опозиція - чорна діра. Голосуйте за Петю Бампера.
Відповісти
Зима,мороз 30 градусів.Горобець летів,замерз,упав,дубіє вже…

Але йшла корова і на горобця насрала!

Тепло так йому стало, відігрівся горобчик, зрадів,почав голосно цвірінькати.

Почув цвірінькання котяра, прибіг,витягнув горобця з гамна і з"їв…

Мораль №1: не кожен тобі ворог, хто на тебе насрав.

Мораль №2: не кожен тобі друг, хто тебе з гамна витягнув.

Мораль №3 (головна):ПОПАВ В ГАМНО - СИДИ ТИХО І НЕ ЦВІРІНЬКАЙ!

Відповісти
Як добре що ваш майдан дійшов вже до свого кінця
Відповісти
Шановний "з майдану" Будь ласка ідіть галасувати на майдан! А тут давайте вести якійсь змістовний діалог, прочитайте статтю, проаналізуйте! А то одинакові коментарі вскрізь пишите, і навіть не читаєте про що написано!!!!! Особисто мене це дратує! Я хочу поспілкуватися з адекватними людьми, обмінятися думками. А не слухати якісь гасла з майдану, які тут не доречні. Давайте введему якусь цензуру! Ну, що ви за хаос і тут вводити, хватить що на вулицях таке робиться! Давайте спілкуватися по факту!
Відповісти
Замiнiть, будь ласка, в статтi слово Президент на ЗЕЧАРА.
Відповісти
Зэку Хаму, псу вашему, пламенный привет!
Відповісти
кожна людина має право на свою позицію. Не чіпляйтеся до людини і тим більше не поливайте брудом. Це як мінімум не виховано, а взагалі - не по європейськи і не демократично. Зло породжує тільки зло, наступ - спротив. Хочете переконати - аргументуйте, говоріть. Будьте мудрими, бо дурнів горланити і обливати інших лайном вистачає на Майданах
Відповісти
Аргументи проти бандитів не діють. Чому за 3 роки владарювання регіоналів скоритисвся золотовалютний запас? Чому вони набрли кредитів від МВФ більше ніж усі попередні уряди? Чому сини Януковича входять до 10 найбагатших людей в Україні?Чому усі стратегічні підприємства в руках Ахметова?Чому уряд витрачає гроші на купівлю дорогих автомобілів? Чому без хабарів у суд краще не потикатися?
Відповісти
Особисте незадоволення Мельником можете висловити йому в обличчя, якщо, звісно, вистачить сміливості. У статті мова йде про підписання асоціації в березні 2014 року!!! Де щасливі вигуки і задоволення? Хіба не за це боролись люди? Хіба не за це розпочались акції на майдані? Ось...беріть. Але ж ні, і тут не вгодила влада. Хоча робить все як слід. Тоді дозволю зробити собі висновок, що усі протести, насправді безглузді і безпідставні. Вимоги задовільнили, а люди увійшли в азарт і шукають нові причини.
Відповісти
Нащадку чекістів, тобі варто краще слідкувати за новинами. Арбузова в Брюсселі зараз немає, про що ти співає?За розгін майдану режим навіть в бік Європи не гляне, бо санкції введуть. З цією владою ніхто нічого і ніколи не підпише. Ти би краще дообстежилося.
Відповісти
всі ці ваші негативні коментарі паскудять ваше тупе єство. Людина висвітлила свою позицію, і відразу ж давай критикувати і ображати, оце прагнення в європу. Ну-ну..хай як тільки вступимо в ЄС, то ви побачите, як це платити за комунальні послуги на півроку вперед з теперішньою зарплатою. Людина сказала правильні речі - нам варто підняти рівень економіки аби ми були конкурентноспроможними. Але, кому тут що пояснювати з освітою в 9 класів. Навчились лише кричати і тому подібне, тіштесь, в ЄС вам відразу дадуть зрозуміти під час ваших мирних виступів, хто є влада і як варто себе поводити. Просто заютубте - мітинги в Європі.
Відповісти
підтримую вас у вашому висловлюванні щодо ЄС, але самі зараз всіх розкритикували і нахамили) бревно з ока вийміть;)
Відповісти
Три роки "готувалися" до підписання асоціації! Здається варто було Віктору Федоровичу відправити у відставку увесь економічний блок КМ. Чи як? Хто не зробив переробить?
Відповісти
Зечара тупо розводив всiх, а номенклатура пошле власний народ в газову камеру, аби отримувати пайку.
Відповісти
Менів з Дауну ніхто в цьому не сумнівається!
Відповісти
Iryna Gerashchenko
Члени ПР!!!! Ви спите? Чи дивитесь дикі танці беркута по ТБ? Ви ще у вашій партіі??? Це ви створили цього монстра. Тиждень тому у вас був шанс його приструнити, відправивши мирно у відставку уряд, враховуючи очікування і вимогу суспільства. Сьогодні ви всі прокляті украінцями, бо іх кров на ваших руках.
Відповісти
Поки ви тут сидите і пишете в нас в СНУ ходять і горланять їхати на майдан в Київ. Зривають пари...
Відповісти
так тож демократично. Нафіга вчитись зараз, краще потім. Тож гузь так само вчився, вигнали, а потім доучувався.
Відповісти
http://www.politarena.org.ua/index.php?newsid=60302
Відповісти
Боже, скільки ненависті і Хамства!
Це ж розумне рішення "прискорити роботу з визначенням наших вимог для умов підписання".
Відповісти
ось прочитала Оксано твої ярі памфлети, одне враження про тебе склалось, не паскудь таке гарне українське ім"я!!! Прикро за твого хлопця, якщо він у тебе є, напевно нерви у нього сталеві. Ти своїми образами щодо інших людей, які думають не так як ти, а саме не зомбовано, показуєш свою нікчемну суть. Вгамуй свій гнів, поки не пізно, бо прийде час і за всі ті образи, які ти пишеш тим людям, прийдеться відповідати не перед тими людьми, бо вони розумні і давно тобі простили твій гнів, ти відповідатимеш перед Небесами, сподіваюсь ти знаєш що таке карма і що таке принцип Таліона.
Відповісти
Ага, відповім, але тільки після вас за принципом око за око. Знаєш звідки це?
Відповісти
Око за око це і є принцип Таліона. Була б моя воля, я б його використала і на тобі і на тих людях, які тобі прищепили твій неадекватний, на мою суб'єктивну думку, світогляд. Та Бог тобі суддя. Час все розставить на свої місця, лише не кидай грязюкою в людей, бо до них вона всеодно не долетить, а на твоїх руках залишиться. Слідкуй краще, щоб коли ті люди, які риють ями для інших будуть самі в них падати, ти не впала з ними. Просто молода ти ще, шкода тебе...
Відповісти
мельник, Тобі нічим пишатися. Тив лайні по горло і ще й здіймаєш хвилю, щоб захлинутись ним. Ти примкнув до бандитського зброду, який ненавидять 95% українців. Незадовго, вважаю, за свої помилки доведеться розраховуватись. Тоді гірко буде.
Відповісти
Гірко! гірко! гірко!!!!! P.S. Ігоре їдьте в Київ... А краще в Гагри.... А ще краще на Камчатку... А ще ви нас дістали всіх)))
Відповісти
звідки такі статистичні дані? не шурши, студент. довчись, а потім будеш вспливати.
Відповісти
Всi прекрасно розумiють, що Зек заллие кров`ю всю Украiну, аби утримати владу.

НОМЕНКЛАТУРА! Ви кому мозок компостуете???
Мовчiть в тряпочку, ПРИСТОСУВАНЦi БЛАТНi.
Відповісти
Що молодим людям треба їхати на майдан. З таким рівнем знань краще тільки майданити.....
Відповісти
Люди, ви тупе стадо!!!!! Вам та революція всі мізки затьмарила!!!! Мельник як громадянин нашої держави має право на свободу слова і свободу думки!!! А ви якщо так прагнете в Європу, будьте толерантними!!!! А не бидлом радянським! Мені за вас соромно, і плачевний стан охопив мою думку. Хочемо в Європу, а культури геть ніякої не маємо...
Відповісти
Зека в ...
Відповісти
розумієте, такі люди, які зараз роблять бунт в країні ніколи не поважали і не поважатимуть свободи думки та слова, особливо тієї яка йде врозріз з їхньою, бо вони немають ані найменшого поняття, що це таке, і що таке права людини. Таке їхнє виховання. Вони по-житті є лінтяями, бо паразити. Вміють лише когось критикувати і ганьбити. Проте на них не варто ображатись, навпаки пробачити і йти далі, бо такі негативні люди неварті уваги добрих людей. А сама стаття правдива.
Відповісти
Я простий українець, не політик, і я не вірю в євроінтеграційні наміри української влади!
Відповісти
Я не буду падати до вашого низького рівня культури, і говорити куди вам іти і що робити. Я поважаю думку інших людей, це їх право, але кидати такі грубі слова. Це просто ганебно. Я жінка якій 57 років.І якесь ... зі мною буде так говорити. За що? Це моя думка, стаття хороша, Мельник не погано пише, де ви бачите Януковича, що в скрізь його ліпите. Ведіть будь ласка діалог зі змістом. А ні то по замовкайте будь ласка.
Відповісти
Нічого собі жіночка в 57 років. Ще той юзер. Респект)
Відповісти
Вы вообще в курсе, что автор оправдывает преза, который зальет кровью ВСЮ страну за право ее грабить и насиловать ВЕЧНОЯ???
Відповісти
з ваших слів аж тхне тією брехнею, відразу видно що ви є нікчемна людина і лузер по-життю. Кров ю заллють майдан ваші опозиціонери, які використовують вас як живий щит у власних цілях. Питання, чому ж ваш Кличко сплачує податки не в нашій державі, а в Німеччині? Чому ваш Яценюк отримав прізвисько від Тимошенко - Сєня-гроші вперед? Чому ваш Тягнибок сьогодні здав своїх поплічників біля КМДА? Перш ніж когось ганьбити, підійдіть до дзеркала і гляньте в свої очі, які є зомбовані цією апазіцією. І хай всі ті люди, яких ви так яро ображаєте в цих коментах не тримають на вас жодних образ, бо вони морально вище вас і духовно смиренні.
Відповісти
Зека любиш?
Відповісти
я бухгалтер за освітою,робота зобов'язує працювати за комп'ютером. І в такий спосіб висловлювати і відстоювати свою думку!!! Бо на жаль на вулицю вже важко ходити.
Відповісти
Я політикою цікавлюся, і читати вмію. А де докази що це президент беркут наганяє? Може це опозиція спеціально так робить щоб людей більше на майдан вийшло! Щоб була революція. І їх знову до влади вернули, розкрадати що недобрали. Діти, будьте мудрими читайте не з одного джерела. Думайте головою. Кому вигідно таким шляхом розганяти майдан. Це не президент. Я так думаю.
Відповісти
В психлікарню.
Відповісти
Дiагноз: стагнуюча шизофренiя обтяжена галюцинацiями самоототожнення з образом Бiлоi Чайки-Хранительницi образу Непорочного Хама.
Відповісти
ригати хочеться!
Відповісти
Як таких кретинів земля носить?!
Відповісти
це ти сам собі задав таке питання? Тоді відповідь проста на твоє питання - сам бачиш як вона тебе носить. Люди, вгамуйте свій гнів. Людина написала статтю, а ви одразу як змії - ядом прискаєтесь і сичите.
Відповісти
Саме тому цей службіст і написав цю статтю. Є такий синдром заручника коли поневолювачі починають подобатися жертвам і їх дії викликають підтримку і захоплення. їх так довго дресирували батогом що у момент спокою вони конче бажають отримати прочухана як пряника)))))))))))))))))))))))))
Відповісти
І не тільки батогом...
Збоченці-найманці влади продають ій все: і тіло, і душу.
Відповісти
Лягайте всі спати. Бо все рівно нормальної дискусії нема.воду ллєте, гівном кидаєтеся!
Відповісти
Лягайте всі спати. Бо все рівно нормальної дискусії нема.воду ллєте, гівном кидаєтеся!
Відповісти
Без бокала нет вокала
То вже не яйця то бовтуни )))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Шановний (-а) на що ви дивитись. Самі ж зазначаєте, що у коментарях заборонено ображати людей та вживати матюки! навіщо виливати весь бруд у коментарі, треба ж трохи фільтрувати моральний аспект! це нікчемні вислови опозиціонерів-стрибунців! шановні, по факту!
Відповісти
Це тобi не зекiвська малина.
Відповісти
Ти не знаеш? )
Відповісти
"Зека геть!"
Відповісти
Андрюшка - ..й і два вушка. Він редиска ду..олиз!
Відповісти
соромно, коли в нашій державі є такі неосвідчені люди як коментатор Полішук, напевно у школі навчався кволо. Мозок лише працює в такому напрямку, як образити когось, принизити і написати "прикольно-кумедний" віршачок і поржати самому з свого неадекватного витвору. Хоча добре, що в нашій країні "є" такий клоун.
Відповісти
та напевно того коментатора Полішука в школі чмирили, шо такий ображений на всіх і вся.
Відповісти
прикро за тих людей, які ображають будь-кого, хто не підтримує їхньої зомбованої позиції майдану. Тернопіль, Льві, Франківськ - це не вся Україна, і годі тут розводити ваші нікчемні образи (проте видно вашу суть душі в тих образливих словах). Для цього створили майдан, там і галасуйте. Хоч я є людина аполітична, проте маю здраве мислення, і погоджуюсь з автором статті про Євроінтеграцію. Шановні люди, не тримайте жодних образ на тих людей, які тут пишуть ганебні, нецензурні та образливі слова, це їхня суть душі.
Відповісти
А Вітя, чао! Вітя , чао! Вітя чао-чао-чао!
Що тепер робити будете касарди, гайдучики, якубюки?
Відповісти
Андрій, про що ти пишеш? Яка Угода в березні? З твоїм любим президентом нормальні люди навіть за стіл сідати не будуть. Він показав, що з ним домовлятись це те саме, що з шулером сідати в карти грати.
Відповісти
Андрія заставили трошки попрацювати. Статейку написав, галочку поставив..)
Про яку угоду йде мова, "Гаранту і Ко" не вигідно жити по європейським правилам. По цим правилам не можливо так нагло будувати вертикальні корумповані схеми. А якщо сказати поросто то в європі нема такого беззаконня і відсутності чітких правил ведення бізнесу як у нас.
P/S/ Зарікалася лисиця курей не їсти... Це про нашу владу)
Відповісти
Андрію не ображайся), але коли я бачу твоє фото поряд з портретом Федоровича, у мене на думці два слова - прихвостень і посіпака.)
Ти так смішно виглядаєш за цим столом)
Знаєш, як у філмі про Остіна Пауерса були такі персонажі "прихвостні доктора Зло")
Краще б їздив на паравозі, ти ж мріяв про це з дитинства.)
Відповісти
Він не помилився. Він пішов на кіптявий і смердючий "паровоз", який ось-ось розвалиться. Він знайшов себе.
Відповісти