Додати запис

Закликаємо опозицію до діалогу

Президент Віктор Янукович вкотре закликав опозицію до діалогу, запрошуючи в заяві від 11 грудня лідерів Євромайдану сісти за «круглий стіл» обговорення.

Бо лише в такий спосіб – через переговори та узгодження спірних політичних питань – можливе порозуміння. Це єдиний шлях, який не порушує мирські та християнські закони і відповідає нормам головного закону держави – Конституції України.

Та чи дослухаються ініціатори мітингів до заяви Президента? Адже, найвища влада країни щонайменше тричі пропонувала опозиційним лідерам зустрітися віч-на-віч для досягнення консенсусу.

Кликав на перемовини прем’єр Микола Азаров, просив сісти за стіл переговорів спікер парламенту Володимир Рибак, говорили про діалог з опозицією в Адміністрації Президента. Але жодного разу «Свобода», «Удар» і «Батьківщина» не пристали на пропозиції влади… До речі, Александр Кваснєвський назвав це помилкою з боку опозиції.

Я можу зрозуміти опозиціонерів, як політиків, що борються за владу всіма доступними способами – нехай навіть найбрутальнішими, які до скону будуть на їхній совісті. Але я категорично не розумію опозиціонерів, як громадян, які навмисне роздмухують вогнище суспільного неспокою для задоволення власних політичних амбіцій.

Через їхню відмову від діалогу з владою в державі триває хаос, страждають прості люди, співвітчизники, які голосували за лідерів опозиції і сподівалися на їхній захист.

Питається, чого бояться опозиціонери, потрапивши за «круглий стіл» обговорення? Можливо, їм нічого протиставити аргументам Президента і прем’єра, нічим крити правду про реальні наслідки від Угоди з ЄС, яку лідери опозиції всіляко приховують від народу під гаслами про «криваву розправу над майданом» і «наміри влади продатися Митному союзу».

Це мої здогади. А що насправді стримує опозицію від діалогу, ці політики можуть повідати людям на «круглому столі». Звісно, якщо прийдуть…

У всякому разі, Президент особисто публічно закликав опонентів до усестороннього обговорення. Притім, аби не бути упередженою, влада пропонує загальнонаціональний діалог – за участі не лише провладних та опозиційних політиків, але й представників громадськості, духовенства та інших суспільних інституцій.

Глава держави однозначно заявив: він готовий вислухати аргументи опозиції та протиставити власні на всезагальний осуд громадськості. Хто буде правий – судити простим людям, суспільству. Але ж для цього потрібна згода опозиційної трійки, яка, на жаль, досі не дала відповідь на заяву-звернення Президента.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тавтологія. Вона всім відома. З зеком сідати за стіл перемовин, що з смаркатим кашу з одієї миски їсти. Скажи щось цікаве, ще нікому не відоме. Всі полізли в блоги. А де "журналіст" башкаленко зі своєю злочинною партією? Чому не хоче "відмітитись"? Чи партійного спічрайтера в відпустку послав?
Відповісти
Коли людина немає що сказати, вона переходить на особистості. На прикладі попереднього висловлювання, можна зробити висновок, що ефективному діалогу Президента України та української опозиції відбутись буде важко, так як не маючи дієвих аргументів проти позиції Президента та уряду щодо євроінтеграції, лідери опозиційних сил будуть змушені апелювати до вимишлених недоліків певних персоналій, через небажання йти на будь-які компроміси (через бажання особистої вигоди та досягнення влади).
Відповісти
для наглядності моїх слів прошу читати коментарі нижче
Відповісти
СУЦІЛЬНА БРЕХНЯ.
Відповісти
я не бачу тут жодної брехні!!! Проблема у тому що не вміють люди реально оцінювати всю ситуацію, а опозиція цим спікулює.
Людям сподобалась ідея про підписання асоціації з ЄС, але при цьому більшість людей навіть не знають що вона передбачає, які негативні сторони вона несе наприклад висока конкуренція на європейському ринку продовольчих і промислових товарів залишають українську продукцію без шансів. А ще гірше що люди не сприймають конструктивної критики і всякі спроби до діалогу, на якому розяснили всю ситуацію просто не сприймаються.
Відповісти
Чувак! Асоціація з ЄС дає як мінімум шанс а те, що наші діти, а можливо і ми будемо жити в ПРАВОВІЙ державі, а не в цьому концлагері що зараз. Які негативні сторони ?? конкуренція ніколи не була негативною стороною, а українські товари можуть успішно конкурувати з європейськими, а ті що не зможуть - зникнуть, на ринках буде менше всякого низькосортного гівна, яке продукують всякі підприємливі ділки. Чи може ви їздите на авто вітчизняного автопрому ?
Відповісти
Брехня лiзе як вата з вух опудала.
Сам штучний тон "статей", "автори" яких ще мiсяць тому в стилi комсомольських примiтивних гасел сталiнських часiв ще мiсяць тому тут галасували "Yes - ЕС!".
Чинушi-корупцiонери пiсля наказу "смотрящего" по областi кинулись строчити будь що в тваринному страсi отримати по пицi в прямому розумiннi цього слова.
Відповісти
Не хочу вводу військ, чи російських (на сході), чи європейських (на заході).
Владо! Думай про ПОКРАЩЕННЯ вже з СЬОГОДНІ!!!
І доповідай виборцям, УСІМ. Розяснюй, не мовчи, карай винних злочинців!
Відповісти
З вами пробували вести діалог з тих пір,як ви дорвалися до влади.Але ви не чули нікого,крім себе гарних і голосували,як Міша-полудурок рукою махав у ВР.Тепер вас взяли за яйця з санкціями США і ЄС і ви завили-давай діалог.
Відповісти
Промова для тітушок-зеків.
Відповісти
Пане Олександр, відкрийте очі.)
На даний час на майдані політичної опозиції 5%, решта люди які не являються членами політичних партій.
Люди не хочуть жити в корумпованій державі, де хабарництво процвітає в садочках, школах, університетах, лікарнях, МВС, ДАЇ, санстанціях, податкових, митниці, і інших органах влади...навіть на цвинтарі.
Ви розумієте ЩО РОБИТЬСЯ?
Який діалог? Вся система гнила і спорчена її потрібно змінювати кардинально. Для цього потрібна політична воля. Чи є вона в президента? Відповідь-ні, він не буде рубати сук на якому сидить. Якби він віддав державі "Межигіря", і зняв службову квартиру в центрі Києва (як це робить Ангела Меркель), або переселився на час президентства у Маріїнський палац (як це робить Барак Обама), я б почав йому довіряти.
А людині, яка ситить на вершині вертикалі корупції віри нема.
Потрібні зміни!
Так думають мільйони.
Відповісти
можливо на майдані і 5%, але це цілком достатньо для того щоб керувати людьми та навязувати їм свої ідеї. Ніхто з людей не пішовби першим на захоплення КМДА зрозуміло що це була спланована акція.А на рахунок діалогу до якого закликають опозицію,то це для них завідомо програшний варіант. Оскільки саі лідери опозиційних сил не можуть виступати спільним фронтом, завжди були розбіжності у їхніх прагненнях та діях. А також вони ніяк не зможуть заперечити явні мінуси від асоціації з ЄС або вказати на шляхи вирішення цих питань.
Відповісти
Серній, ну назвіть хоч один явний мінус від асоціації ?? Ви просто смішні.... Те що лідери опозиції у нас не фонтан, то Ви праві... але інших поки що немає.
Відповісти
Ви згадали про християнські закони.
А по християнським законам бив Беркут дітей?
А по християнським законам брати хабарі?
А по християнським законам красти?
Запитання можна продовжувати...
Бог всім суддя, Він ВСЕ бачить. Що посієте, те й пожнете.
Надобраніч вам. Подумайте про це перед сном.
Відповісти
"Через їхню відмову від діалогу з владою в державі триває хаос, страждають прості люди, співвітчизники, які голосували за лідерів опозиції і сподівалися на їхній захист",- каже цей нікчемний "письменник", який черговий раз виліз сюди зі своїми людоїськимии концепціями. Держава як інститут почала інтенсивно гнити ще у 2010 році. Сьогодні це цілком розкладений труп або решки держави. Цей "інститут" залишив собі охорону, каральну, фіскальну функцію і дещо з комунальних послуг, аби відтягнути бунт зубожілого населення ще на якийсь час. Клімчук за такі заслуги має "учрєдіть" в області місцеву шнобелівську премію, першим лауреатом якої повинен стати цей його прихвостень.
Відповісти
Примітивні люди при владі на Волині. Страшно примітивні і зашкарублі за своїми поглядами, як зїдена міллю шлея. Юра, забань його, цього писаку. Облюбував місце, як півень на купі гною.
Відповісти
Моя родина отримала запрошення до діалогу
Відповісти
Зрозуміло що так далі продовжуватись не може. Потрібно реально оцінювати ситуацю, яка склалася, та прийти до якогось компромісу. Якщо люди мітингують це означає що вони чогось прагнуть. Так ось для цього Президент і запрошує до діалогу.
Відповісти
А я дякую, за те що хочуть діалогу, а не монологу.
Люди добрі! Висловлюмось, критикуймо, мітингуймо, барикадуймо, але не чинімо зла іншим.
Вірю, що зміни на краще вже нарешті почали наступати. Поки що у СВІДОМОСТІ.
Відповісти
До Курилюка.Нагадую,що 15 грудня минає 46 років з часу рішення суду по Віті Януковичу по справі крадіжки шапок.
Відповісти
Агов, галасливі, а доки опозиція збирається морозити людей на Майдані? Різдво на Майдані це класно - весело і цікаво. все в дусі опозиціонерів. але в кожного сім"я - і рано чи пізно потрібно розпускати людей - бо жити з Майдану всю зиму не будеш. колись і треба буде йти на роботу щоб заробити дітям на кусок хліба. ТОж чи не пора облитися холодною водою, щоб емоції приглушити. включити мозок і завершувати мирний !!! протест переговорами.
Відповісти
Який може бути діалог з гопніком, який на камери під час круглого столу говорить одне, а вночі робить інше ?? Пане Олександр, не пишіть дурні, діагол тут тільки один - відставка уряду. Як можна сідати за стіл переговорів з бидлом, яке організовує так званий "антимайдан", звозячи туди держслужбовців, яким платять відрядні, з наших податків !! А також всяких бомжів і алкашів, яким платять ? Про банди відморозків-тітушок дял провокацій я вже мовчу. Хватить лизати зад ! І не згадуйте тут про Конституцію, влада давно витерла ноги об неї!
Відповісти
Набожному Курилюку. Читаю цього чиновника і здригаюсь від огиди. Ще й Бога згадує, і "моральні цінності". Де він, в яких катакомбах сидить? Враження – ніби в щось вступив і треба довго відмиватись. У той час, коли президент кличе за стіл переговорів опозицію, «Омон» навіть в присутності в державі представників європейської дипломатії розганяє майдан. А «робітники комунальних служб» - молоді хлопці з похмурими менторськими харями – з-за спин спецназівців кидають в людей полінами. Європейські газети написали, що уряд вже навіть не контролює силовиків, а загнаний в кут президент готовий на все, щоб повернутись до дореволюційного статус-кво. І навіть на криваву м’ясорубку. Про які перемовини можна вести мову!? Відомо, що гармати мовчать, коли розмовляють дипломати, а тут… прямо за спиною. А поруч, біля Верховної ради, на сторожі 5 тисяч донецьких головорізів – так званий «антимайдан», готовий в будь-який момент виконувати те, що їм скажуть. Продери очі, Курилюк, чи ти після важкого летаргічного сну?

Відповісти
Будьте ви проклятi, шiстки ЗЕКА.

Щоб вашим сiм`ям було те, що ви чините НАРОДУ.
Відповісти
Мені від ваших постів очі на лоба лізуть. Такого бруду, лайна і дурнуватих висловлювань не очікувала побачити у коментах як під цією, так і під іншими статтями. Ще й Бога сюди вплутуюте. Побоялися б, чи що. Нам, з таким менталітетом та світосприйняттям до Європи, перепрошую за грубість, ще срати й срати. Ми хочемо жити в цивілізованій країні? Так от, в цивілізованій країні політики сідають за стіл переговорів!!! Чому опозиція відмовляється??? Та тому що немає чого сказати, немає аргументів. А висловлювання, що бачила вище, типу "да він зечара і бидло, шо з ним говорити" абсурдні. Бачили очі шо брали!
Відповісти
Твоiй лапшi навiть баба Параска пiд пiд`iздом не повiрить.
Цiлуй туфлi твого Зека-пахана, прислужуй його шiсткам-хабарникам.

НЕ ЛЕПИ ГОРБАТОГО.
Відповісти
Виконуйте, будь ласка, своє пряме призначенння! Якшо відповісти мені розумного нічого не можете)
Відповісти
Зека ГЕТЬ!!!
Відповісти
Мандарина, протри очі!
що ти пишеш ? які дурнуваті висловлювання ?
і ТАК, ми хочемо жити в ЦИВІЛІЗОВАНІЙ КРАЇНІ!
Очі то бачили що брали, але прогадали, і згідо Конституції, джерелом влади є НАРОД, а не стадо бандюків. Якщо влада (вона ж стадо бандюків) не прислухається до народу, і служить виключно своїм інтересам, пора тій владі висловити недовіру ! Що і було зроблено мирним мітингом. Але після жорсткого розгону - ніяких переговорів. В цивілізованих країнах уряд після такого сам подає у відставку, але наше владне бидло (по іншому назвати їх язик не повертається), ніяк не хочк від кормушки відходити. Так що, Мандарино, ваші тупі речення про те що немає ніяких аргументів - недоречні!
Відповісти
Старовижівський клоуне, коли ви уже закінчите цю риторику?
Відповісти
перичитав. Зрозумів, як "люблять" владу волиняни, за виключенням саш і остапів, які цвірінькають з теплих крісел ОДА. А одіозного Курилюка люблять особливою "любовію".
Відповісти
На хвильку, чому ви вважаєте, що ті, хто підтримує і розуміє вищевказане - гріють дупу в ОДА! Скільки людей - стільки й думок! Не узагальнюйте.
Відповісти
тому що більше ніхто не підтримує владу, тільки ті - які від неї їдять з рук.
Відповісти
а хіба вчителі, лікарі, пенсіонери, студенти не їдять з її рук? Всі бюджетники їдять з одного корита. Так що таких багато, тільки не всі хочуть вступати в дискусії з засліпленими майданівською свободою і європейським духом галаками. Бо ж Ви окрім себе нікого не чуєте і не бачите. Всі хочуть добре жити, а працювати - ніхто. от і сидять на Майданах, опозиціонерів слухають, а тим на Вас начхати - їм президентське крісло мариться, і власне благополуччя.
Відповісти
Саша, не вплутуйте сюди вчителів, пенсіонерів, лікарів, Ви прекрасно розумієте кого я маю на увазі - ЧИНОВНИКІВ, які прислуговують владі.
Відповісти
Не лепи горбатого!
Відповісти
Майданівські спікери, годі вже торгуватися - всі розуміють що час грає на вас.
Сідайте за стіл і думаючи головою домовляйтеся для людей, а не для себе.
Відповісти
Сіли за стіл, і що ? Янук і Азіров несуть якусь ахінею, круглий стіл не транслює ЖОДЕН телеканал, такі мають бути переговори ? Азіров читає якісь цифри з листка, ну не ідіот ? старий маразматик, на вулиці заворушення, а воно статистику наводить... жесть.
Відповісти
А правий був з трибуни у минулі вихідні депутат місьради Гриб, повторивши слова Симона Петлюри, що не такі страшні московські воші, як українські гниди. Я б ще доповнив би: поліськи гниди зі Старої Вижви. І такі ж гниди-мандаринки підтримують їх.
Відповісти
Бідний, бідний Йорік! Ой - Сашко кабінетний!
Відповісти
Ой!!! Плахотна?
Відповісти
Саша, ти трагічний баран. Твоя пісня доспівана. Вчителі і лікарі "їдять" з рук тих, хто платить податки. Я плачу податки, а за ці гроші мої діти вчаться в школі, лікуються в дитячій лікарні. Бюджетники бюджетникам не рівня. Бюджетна влада відрізяється від бюджетника лікаря-вчителя тим, що вона - орган насилля, а їсть з того корита, яке наповнюють платники податків. І ти, очевидно, з нього їси. Дух відчувається. Покайся, дитино, переб богом і не розвішуй на всіх сайтах своєї тупості.
Відповісти
просто в яблучко !
Відповісти