Додати запис

Церква за кровопролиття?

Хто чув, а хто не чув, але намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло (Лебідь) вважає, що спецвійська правильно діяли під час штурму Євромайдану. Про це він заявив під час круглого столу, який організував екс-президент України Леонід Кравчук, - повідомляє ТСН.



Обурливо, адже, церква не може йти всупереч народу. Якою б "оперативною" та "потрібною" міліція не була у повсякденні дні, але у дні Євромайдану вона показала своє підданство. Як можна підтримувати такі антилюдські дії, та ще й наміснику Лаври?



Невже митрополит Павло вважає, що бити жінок, дітей, старих, простих перехожих - це достойно української нації? Якби на місці мітингувальників стояли б їхні діти, родина та друзі - чи здійнялася би їхня бита на них? Митрополит говорив би так само, якщо б там стояли його близькі?

Складається враження, що він служить не народу України, не Богу, а Путіну. Народ не схвалює такі дії, у Біблії явно нема заповіді "побий ближнього свого", а от Володимир Володимирович - те, що треба. Церква не має лізти у політику, бруднити там ряси, церква має бути з народом і благословляти його на перемогу!


У ході подій багато людей виказує справжнє "я". Нам розкриваються обличчя людей з іншого боку, ми помічаємо те, чого не бачили. Але...бережіть власні обличчя, адже їх може поплюндрувати "Беркут", дії якого схвалені самим митрополитом Києво-Печерської Лаври!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію