Додати запис

Микола Федік - єдиний кандидат, якого підтримав Майдан

Луцький Євромайдан заявив про підтримку кандидатури Миколи Федіка на проміжних виборах до Луцької міської ради

12 січня 2014 року на мажоритарному виборчому окрузі №5 відбудуться проміжні вибори до Луцької міськради. Попри локальний характер, ці вибори мають для лучан особливе значення.

Виборча кампанія збіглась у часі з епохальними подіями для України. Країною вирують майдани. Люди вийшли на вулиці, бо більше не бажають миритися з приниженням честі й гідності, свавіллям влади, несправедливістю та бідністю. Українці вимагають кардинальних змін, європейських стандартів життя.

В кожного народу є визначальні переломні періоди історії. В цей час кожен громадянин проявляє свою позицію. З ким він – з народом на Майдані, чи з владою, яка зрадила Україну і взяла курс на повторне закріпачення. Інших варіантів зараз не існує.

З-поміж усіх кандидатів у депутати Луцької міськради на виборчому окрузі №5 лише один – Микола Федік, узгоджений кандидат від об’єднаних сил опозиції та луцького Євромайдану, – стояв поруч із народом по одну сторону барикад.

Він – із перших днів акцій громадського протесту долучився до людей, які вийшли на вулиці відстоювати європейське майбутнє та боротися за нову Україну.

У складний, переломний і небезпечний для країни час Микола Федік не став відсиджуватися в офісах, не займався самопіаром через численні статті у ЗМІ та рекламу на телебаченні. Він реально діяв, організовував людей, мерз разом із ними на майданах у Києві та Луцьку. Радів кожному успіху, переймався проблемами і труднощами євромайданівців.

Свідома громадянська позиція Миколи Федіка показує, що у складні моменти він завжди буде поруч із громадою, лучанами. Буде у числі перших. Він – єдиний із чотирьох кандидатів у депутати, котрий сміливо, відверто та чітко задемонстрував свою підтримку Майдану. Сказав рішуче «ні!» режиму Януковича та його антиукраїнській політиці. Разом із тисячами лучан став на боротьбу за достойне життя та реальні перетворення в державі.

Я переконаний, що в Луцькій міській раді Микола Федік сповідуватиме таку ж позицію. Той, хто разом із громадою у важкі часи ніколи не буде використовувати мандат у власних цілях. Він завжди сповідуватиме європейське мислення та пропагуватиме український дух.

За Миколою Федіком, на відміну від деяких інших кандидатів, не стоять жодні олігархічні провладні групи. Він – із числа тих людей, які прагнуть змінити Україну та відкрити всім нам шлях до гідного майбутнього. Він готовий боротися за ці зміни не словом, а ділом.

Анатолій ВІТІВ,
голова Волинської «Свободи»
народний депутат України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 37
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Не відсижувався в офісах і не займався самопіаром". Правильно. За нього це робите Ви і Волиньпост, розміщуючи дешеві привітання зі святами, інтернет-чатами, рекламними статтями і т.д.
Відповісти
Привіт, Ігор , як ти , як Ірина, як Швейцарія?
Радий побачити тебе знову.
Відповісти
куріть ваш час пройшов побачите 12 буде смішно
Відповісти
побачимо хто кого
Відповісти
Принаймні, Микола завжди був у Свободі! І не подавав заяву на вступ у якусь партію за місяць до виборів, і він дійсно був на Майдані, і Майдан його дійсно підтримує, і він дійсно єдиний кандидат від опозиції. А агітатори від Ірини ходять по округу і відверто брешуть, що її висунула опозиція, що її підтримує Майдан, що це Палиця зробив дороги, які зробив покійний Калахан. Брехуни! Як вам можна вірити, палички, давити вас потрібно!
Відповісти
Ірина Мирославівна, скажіть чому вашою довіреною особою стала людина яка може бути причетною до купівлі виборців. Це Ігор Поліщук який програв суд журналістам. якщо ваша довірена особа має досвід з роздачі соцкарток і грошей, і не лише то ви також така. а ми думали ви світоч знань, яка несе європейські стандарти політики.
Відповісти
у Директорії зараз радяться, бо невпевнені в тому чи достатня кількість лучан продадуть свій голос пані науковцю. Товстенюк і Нікітюк затіяли велику шахматну комбінацію, ставки високі дуже. питаннч чи переграють ці місцеві комбінатори і агенти олігарха штаб суперника залишається відкритим.
Відповісти
пащенко разом зі своїми опричниками зроби для Луцька тисячну частину від того що зробив ІГОР ПАЛИЦЯ тоді будете мати моральне право щось говорити.
Відповісти
Я голосуватиму за Миколу! І всю вулицю агітую за нього. Якщо ми за Майдан, то й маємо вибрати людину з Майдану.
Відповісти
артур твій калахан палець об палець нічого не зробив для Луцька як і всі твої балаболи.А ІГОР ПАЛИЦЯ це дуже порядна людина .

Відповісти
Або добре, або ніяк!!! Людям так задурили голову вибори, що про звичайні людські речі забувають. Навіщо говорити про те, що було? Про майбутнє треба думати. А в майбутньому - мешканцям округу пощастило, що депутатом у них буде мудра і освічена жінка!!!
Відповісти
мудра і освічена жінка не стане купувати виборців і готувати каруселі.
Відповісти
федік ще один брехун від свободи що рветься до влади.А ІГОР ПАЛИЦЯ дуже порядна людина.
Відповісти
ігор палиця - це олігарх який живе у Швейцарії і глибоко кинув усіх лучан. він голосував за уряд Азарова і за Табачника з Захарченком в купі. він не підтримав скасування Харківських угод. мета Палиці і його опричників - прийти до влади і зробити те що зробила молода команда Льоні Черновецького. чим більше бідних лучан тим краще для Палиці бо є кого купувати. ось проста істина.
Відповісти
Не смішіть мої пантофлі, анатолію. Палиця - це рекетир в законі. Порядною людиною він ніколи не був. А те, що він зробив для Луцька, як дехто каже, це все за гроші громадян і від оборудок з нафтопродуктами. Копніть трохи глибше про "благодійника", не обмежуйтесь плітками про нього.
Відповісти
Лучани!! досить продаватись палкіну!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Не настільки Микола класний, на скільки його опоненти нікчемні!
Відповісти
Микоза кури бамбук нероби
Відповісти
Ірина Констанкевич єдиний адекватний кандидат)хай малиш ще прбавиится в клубах
Відповісти
Доречі де Ірина Мирославівна-там буде Палмця. А значить і фінансування на округ...подумайте головою а не одним місцем
Відповісти
Так подумайте головою,а не одним місцем(коли палицю обирали тушкою до ВР),не продавайте свій голос.
Відповісти
Еге ж! Дуже "порядно" накрав бабда на "Мавекс-фондах" та ынших нафтових брендах-трендах!
Відповісти
Федік, то незрозумілий кандидат! Ходили його прихильники по округу нашому, та коли справа доходила до певний дій попередників їхньої політичної сили-вони губилися! Я голосуватиму за добробут, а не вчорашнього студента з молоком на губах!
Відповісти
сьогодні випадково побачив у Карамель кафе Боруцького і Никитюка. дуже цікаво, що обговорювали люди з різних штабів кандидатів на цих виборах))))
Відповісти
Може робили ставки? ;)
Відповісти
боруцький і никитюк - хороші друзі. це відомо всьому Луцьку, який хоч трохи шарить у політиці. а що вони обговорювали - може особисті питання рішали.
Відповісти
Боруцький грає подвійну гру. Думає, що в любому випадку залишиться у виграші. Тільки якби воно якось не вилізло йому боком, чи раком
Відповісти
цей Микола ще з двома молодими хлопцями сам особисто десь перед новим роком прийшов до мене додому, постукав у двері та спілкувався зі мною. дали мені газету, листівку. приємний та розумний хлопчина. я за опозицію! я за Федіка! Дорогу молодим!
p.s. до речі, він ще й дуже скромний)
Відповісти
Скромно ть не допоможе йому виграти вибори, як не допоможуть і однопартійці, які намагаються уваги кусюнчик пиріжка від Палиці
Відповісти
Вот ржу немагу!)) кто видел молоко на губах Федика... иногда пью кофе утром в кафетерии в центре. Вы посмотрите на его седину в 26-27 лет, потом будете чмырить. Мудаки херовы.
Відповісти
Може й "Свободівець" Федік не такий, як Вікторов,
але компанія його "вікторова".
Відповісти
А ви не помітили нового величенького золотого перстня на руці в Боруцького? Як гадаєте, звідки він і за які такі заслуги?
Відповісти
Золотий перстень на руці, це не кримінал.
Свободівський депутат-хабарник Вікторов, друг Вітіва, "прославився" на усю Україну хабарями на Луцькому кладовищі. Отримав термін увязнення 5 років, зараз в "бігах" (переховується по квартирам).
Відповісти
Перевернуті портрети Януковича - теж кримінал! Це вам не перстень, це наперсточники...
Відповісти
програли ви пане Вітів. Хто буде відповідати? як поясните продув? чого не бачив вас на окрузі, не агітували за Федіка? зустрічей не проводили? палиця усім помагає, а вас не видно у Луцьку.
Відповісти
керовніки Свободи помилок не визнають бо вони безпомилкові і істинні. але соромно що дозволили Палиці черговий округ прихопити. не змогли підкупу завадить. тюті, а не націоналісти.
Відповісти
може він хоче поділити місто з Палицею? того і не був на окрузі. чого молодь пахала, а вожді неясно де були? ну хіба Пирожик і Собуцький на окрузі світилися часто і балакали з народом. що нардеп не міг зупинити підкуп виборців або нарушити процес? запросто міг! не хотів - це інша справа. Микола - хлопець розумний, шкода за поразку, але його вини тут нема ніякої. просерете Луцьк Палиці - не буде вам прощення.
Відповісти