Додати запис

Я проти торгівлі людьми!

Торгівля людьми, здавалося б на перший погляд, глобальна проблема, яка не стосується пересічного мешканця Луцька чи Волині. Тема, яку не звикли обговорювати між собою за чашкою кави чи у колі близьких друзів. Це ніби щось таке далеке і неосяжне, яке існує у далеких країнах, де немає цивілізації...

Однак насправді все ближче, ніж може здатися.
Кожні 30 секунд у світі ще одна людина стає жертвою торгівлі людьми...
Часто їдучи працювати закордон, поняття не маємо, наскільки ми близькі до цієї трагедії, що може статися з будь-ким - незважаючи на вік, стать, професію чи статус.

Із 2010 року я займаюся дослідженням і висвітленням проблеми торгівлі людьми як журналіст. Також з того часу співпрацюю із ГО "Волинські Перспективи", що займається протидією торгівлі людьми на Волині.
Наразі завдяки стипендіальній програмі Кіркланд я досліджую,як з цією проблемою борються у Польщі. Зокрема, перша частина моєї роботи - це дослідження висвітлення проблеми у польській пресі. Друга частина - про те, як допомагають жертвам торгівлі людьми вернутися до звичного життя після пережитої трагедії.

І ось минулого року у мене з*явилася ідея зробити фотопроект, у якому вустами різних за професією людей розповісти про страшні факти торгівлі людьми.

Я хочу ПОДЯКУВАТИ усім, хто долучився до проекту.
У першу чергу, Ніні Пахомюк, голові ГО "Волинські перспективи", яка мене підтримала і допомогла реалізувати задумане. Юристу "Волинських перспектив" Віктору Вальчуку за постійні консультації та коментарі для статей. Спеціалісту "Волинських перспектив" Наталі Литвиній, яка допомогла написати даний проект.

І, звісно, усім 25-ти учасникам, які погодилися на участь у проекті!

А також фотографу і по сумісництву своєму чоловікові Володимиру Хомичу, який витримав усі мої правки, претензії і прискіпування.

Окреме спасибі працівникам Управління сім'ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, які повірили у наш проект.

П.С. Я знаю, що буде багато критики і нерозуміння проекту! Але не шукайте ніяких підтекстів. Все набагато складніше, ніж вам може здатися.





























Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По поводу Пы Сы: какая критика, не льстите себе, все гораздо проще, чем вам кажется, все гордятся, как вы не побоядись и правду-матку эксплуататорам и рабам в лицо бросили, все за вас очень-очень рады))
Відповісти
Для чого усе це? Нащо робити такий широкий піар про те, з чим апріорі люди згідні і що і так засуджують. Це все-рівно, що "Я вірю, що Земля кругла" або "Вбивати - це злочин". І так ясно.
Відповісти
Зробіть краще! :)
Відповісти
СЛАБО!
Відповісти
Де можна придбати хвайну грубещу рабиню?
Відповісти
ну й що що ви проти. а я проти наркотиків. і що ви робите?
Відповісти
Гомо сапієнси, блін... Он на Майданах люди стоять, бо банда при владі хоче продати всю нашу націю, а нам тут пудрять мізки якоюсь абстрактною торгівлею людьми!!!
Відповісти
О це то розвезли болтовню з фотосесіями!
Усі нормальні, моральні і не "обтяжені КАПІТАЛОМ" люди проти торгівлі людьми.
А ці фото з призвищами звичайна РЕКЛАМА вискочок.
Незабутній Маркс писав:"Якщо прибуток перевищує 300 процентів, тоді КАПІТАЛ ГОТОВИЙ НА ВСЕ...".
А Ви торгівля людьми, торгівля людьми...!!!
Відповісти
Тут не хватает Тягибока, Яцинюка и Кличка которые пользуясь нищетой торгуют рабами из Галиции на майдане. . .
Відповісти