Додати запис

Хто винен у «мирному характері» протистояння?

Запевнення опозиції, мовляв, на столичному Майдані тривають виключно «мирні» зібрання, на ділі виявилися безсоромною брехнею - бачимо самі, що коїться в Києві. Балачки про «безкровну революцію», про так зване «перезавантаження влади», врешті-решт, обернулося вуличними сутичками з правоохоронцями, спаленими машинами та автобусами, розбитими вітринами і шибками, понівеченими фасадами будівель.

Агресивні молодики «самооборони» закидають міліціонерів пляшками з «коктейлями Молотова», обрубками арматури, бруківкою та саморобними вибуховими пакетами. Інакше, як вуличними боями, це «мирне протистояння» не назвеш. До всього, опозиція, замість втихомирити натовп, навпаки розповідає по телеканалах, що криваві сутички – це, виявляється, всього-на-всього «мирний» протест простих людей із Майдану проти нещодавно ухвалених законів. А вони, лідери опозиції, непричетні до заворушень.

Як на мене, відповісти перед Законом мусять усі учасники кривавих сутичок. Передусім виконавці, хто власноручно жбурляв у правоохоронців «коктейлі Молотова», палив машини, лупцював палками та арматурою міліціонерів. А головне – відповідати за криваве протистояння мають організатори сутичок, ініціатори, які підбурювали народ до анархії. На мою думку, лише за такої умови можливо зупинити кровопролиття і сісти за стіл конструктивних переговорів.

Сергій Денисов, голова обласного осередку Всеукраїнська ГО «Спілка громадських організацій України «Народна рада»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Схудни, дурню. Мозок жиром заплив, не мислиш.
Відповісти
не мирні зібрання - це провокатори суспільної стабільності! Таких треба ізольовувати!
Відповісти
Сергій Денисов - а ты кто такой?
Відповісти
Сергій Денисов, срібної водички перепив чи що? Сиди, пий воду і мовчи.
Відповісти
і харя!!!
Відповісти
Іди в копанку кабан, на тобі якраз добре тягати вугілля. Будеш замість лебідки. Ти провокатор як і твій президент. Ти нажер морду на моїх мозолях, ти бандин і суд тобі один - Лінча.
Відповісти
Какая отвратительная толстая рожа, иди похудей
Відповісти
Мордовороте, а хто відповідатиме за хабарництво ДАІ та держслужбовців?
Хто відповідатиме за мільярдні ухиляння від податків і десятимільярдні привласнення державноі власності?
Відповісти
Замість того щоб нападати на людину, подивіться де Яценюк, де Тягнибок? Вивели народ і відхрестилися, бо не їх методи. Стравили брата набрата, а самі в теплих палатках ховаються. І вухом не почули ні свисту гранат, ані голосу людей
Відповісти
Замість образ автора - візьміться за голову по розум...
Відповісти
Ей, ти чуваче, поцілуй мордоворота, ви там з одного корита хлібаєте чи як
Відповісти
виконавці, які штурмували внутрішні війська на банковій, вільно пересувались між рядами цих самих внутрішніх військ і стояли ззаду них.
питання - якщо сама міліція організувала цю провокацію, то як по вашому - вона теж має відповідати чи ні?
Відповісти
Сергей Денисов - один из лидеров ленинского комсомола! Его выгнали из Партии Регионов, но он нашёл себя среди коммунистов! Но ревизионисты кононовичи выгнали его из коммунистического движения. Однако Сергей нашёл себя в общественном движении. Коммунисты и регионалы ещё не один раз пожалеют, что потеряли такого мощного идеологического бойца.
Відповісти
його ВИГНАЛИ і з комуністів також!!!!
Відповісти
Як поле не обробляй а непотріб росте...ось виросло і велике і широке...а користі ніякої...пустоцвіт.
Відповісти
опозиція має заспокоїти людей. інакше вона зруйнує Київ, зруйнує життя не одній людині, що вже сталося, втратить остаточно свій рейтинг, програє вибори і піде наступні 100 років зализувати свої душевні рани з приводу свого невдалого самостверждження і бездарності.але перш за все вона має відповісти за масові безпорядки і заворушення. по всіфй
Відповісти
Це вам тра було вчасно пояснити Чаушеску, Каддафi i Хусейну.

Президент думае, що вiн бог? )))
Відповісти
Немає смислу щось доказувати цьому денисову (усвідомлено пишу з малої літери).Це аферист чистої води, який поки що ніде не пригрівсь.Лиже дупу Клімчуку. І стаття написана не ним особисто, бо він є трохи обмеженим в своїх можливостях, маю на увазі інтелектуальних!!!
Відповісти
Ну і заклики ДУРНІВ!!!
"А давайте підпалимо свою хату! Буде горіти, побачимо що БУДЕ."
Відповісти
що за спілка громадських організацій України??? Не знайшла ніякої інформації про дану спілку і про її осердок на Волині...Денисов сам придумав чи що???
Відповісти
Ребята, яким би там Денисов не був і шо б про нього ви не казали, але, якшо повернутись до статті, то в ній правда!!!! Опозиція не в силах нічого зробити, не може стати на чолі мітингувальників і чим самим викликає в них бурю ємоцій, яка виливається в кровопролиття! Страждають люди, калічаться долі! Кого винити, як не опозицію?
Відповісти
і що тепр? Закликати людй йти додому, за що вони стільки боролись? Чого досягли? Підуть і в результаті остануться ні з чим, а до того ж покажуть свою неміч, та нас просто престануть поважати...ми самі себе прстанем поважати. Хіба наш народ меньше страждав бз Майдану, та ні, просто це були закриті кабінети міліції, свавілля людей, що мають гроші й владу, а зараз вони у відкриту показують як ставляться до народу!!! Чи зараз на майдані чи бз нього влада гнобить власний народ!!! Нам потрібно згуртовуватись і протистояти!!!!!!!!!
Відповісти
Кидатися бруківкою і коктелями молотова по беркути це не вихід. Це не демократичний метод. Це не кероване стадо.
Відповісти
як можна по демократичному вирішувати проблему в тоталітарному суспільстві (Тоталітарний ружим — державна влада здійснюється шляхом обмеження або порушення основних прав людини; скорочення або недопущення, усунення легальних можливостей для вільного виявлення і врахування інтересів усіх груп населення (зокрема через діяльність громадських об'єднань, які їх представляють); зосередження неконтрольованої населенням державної влади в руках правлячої верхівки (олігархії) або однієї особи). Щоб відбулися якісь зміни мусить бути сильний поштовх, на даний момент, вважаю, ситуація в Україні "розгойдується", тобто можливий перворот в кращу сторону, бо куди вже гірше...
Відповісти
Протистояти - це не виймати очі. Немає ніякого розумного протистояння. Є лише одна агресія і постраждалі.
Відповісти
на мирне протистояння влада не зреагувала,значить це не спосіб відстояти свою думку. Яка влада такі і методи. Не можна ігнорувати свій народ, спочатку довели людей до відчаю, а тепер їх офіційно пресують, тими ж самими не конституційними законами. Закінчую свої мемуари на цю тему, а то забагато честі. Кожен має право на власну точку зору! Моя така!!!
Відповісти
Люди, ми хочемо в Європу! Люди, ми ж боролися за Європу, за Демократію. Що коїться зараз? Навіщо проливати цю кров? Беркутівці теж люди і Українці як ми з вами. Вони просто мусять виконувати свою роботу. Не провокуйте їй, обійдіть це насилля. Будьте стриманішими. А то виходить що брат іде на брата. Опозиція вже вмила свої руки, і якщо буде оголошено надзвичайний стан в державі постраждають багато людей. Шукаймо демократичні методи. Включіть клепку.
Відповісти
В Европi таке мочилово це норма.
Відповісти
Де? Наведіть приклади. Там не в такий спосіб робиться, там лідери є. А наші кинули людей.
Відповісти
Я проти насилля! Тому що провокують бійку одні люди, а страждають інші. Що ви хочете досягнути цими провокаціями? Демократії? Це повна маячня. Винні мають бути покарані, як прості громадяни, так і беркутівці які перевищили повноваження.
Відповісти
Це ти якийсь трішки недолугий) Якщо обзиваєш людину, то обґрунтуй, за що))
Відповісти
знайдеш відповідь
Відповісти
почитай статтю і вимкни хамство)
Відповісти
яке ще хамство? відколи висловлення своєї точки зору є хамством? дивіться на речі реально, псевдо еліта!
Відповісти
"обмежене чмо" - це по-вашому що?
Відповісти
чиста правда!!!!!!!!
Відповісти
то це і є виражння власної думки про неї!
Відповісти
громадо!! напишіть де мешкає цей хряк! необхідно зібратись, спіймати його і каструвати! хто має інформацію пишіть
Відповісти
люди, схаменіться. кожен має право висловлювати свою думку. Не може бути однакових думок. тому поважайте один одного, бо це ознака демократичного суспільства. Кожен будує суспільство через своє внутрішнє світосприйняття. і людину треба поважати такою як вона є. Це право і обовязок кожного.
Відповісти
дуже цікаво яка громада обирала чи призначала даного діяча.Писати про такі речі можна тільки тоді коли ти там був.А судячи з коментарів дана "особь"сиділа в батьків на спині а тепер шукає теплого містечка.Явно не збудував дім.не посадив сад,не виростив сина.Одним словом паразит.
Відповісти
Я живу в Європі, ви ж прагнете в Європу, але те що ви тут пишите - це просто жах! Навіть в Європі за це відкривають кримінальні справи і садять у тюрми! Кожен має право на свою думку, вибирає в якій партії бути чи не бути, до якої церкви ходити і за кого голосувати! СХАМЕНІТЬСЯ!
Відповісти