Додати запис

Де поділись місцеві багатії, бізнесмени і мільйонери? А також прохання до всіх!

Всі знають, що зараз відбувається в Києві. Дуже багато людей постраждали. Хто винен? Влада чи опозиція? Самі люди чи Господь Бог? Росія чи Європа? Мафія чи керівники світу? Це встановить історія.

Зараз ясно одне: люди страждають, раняться, потрапляють під кулі. Їм потрібна допомога.

Вчора я розмістила у соцмережах номер картки, на яку можна надсилати гроші.

Людина надійна, на ці кошти вона закупляє ліки, які вже допомагають численним травмованим.

Ось номер:

картка Приватбанку 4627 0812 0257 3866 Кудрявцева Іллона Анатоліївна.

Вона закупляє необхідні ліки на місці і передає тим, хто потребує.

Ви ж всі знаєте, яка в нас ситуація з охороною здоров’я? Хіба ви не потрапляли в лікарню, а певні ліки треба було бігати й шукати по аптеках? Це траплялось з кожним.

От і зараз наші лікарні виявились неготовими до потоку поранених.

Тому – маємо гуртуватися ми, прості люди. Але прості люди й так зараз демонструють об’єднаність і свідомість. Хотілося б звернутись до місцевих багатіїв: допоможіть чимось і ви, якщо ще цього не зробили! Я розумію, що вам добре жити при цій владі, але, повірте, якщо все колись стане по-чесному для всіх, то і вам теж буде не гірше. Зараз дуже потрібна ваша матеріальна підтримка: грішми, харчами, ліками. Будь ласка, доставляйте це в Київ чи передавайте кимось.

Я знаю дуже багато людей, які перераховують кошти: по 100, 200 чи 500 гривень. На жаль, більшу допомогу ми надати не в силах. Але ж ви, шановні бізнесмени Луцька та Волині, в силах? Навіть якщо ви не поділяєте якихось ідей нинішнього Майдану, навіть якщо вам здається, що вам добре при нинішній «владі», навіть якщо ви самі прихильні до цих «регіоналів», покладіть руку на серце і спитайте себе: «Чи байдуже мені, що зараз в Києві на Грушевського помирають люди, мої земляки?»

І ви можете допомогти цим людям вже, надавши хоч елементарну допомогу, адже це у ваших силах, ви маєте бізнеси і маєтки, і ваші статки від того не дуже зменшаться. Це може бути і конфіденційно в тому числі, якщо вам ще чогось страшно.
Хоча, чого вже тут боятись? І хто боїться? Народ перемагає, незалежно від того, як все це завершиться. І нам все одно жити в оновленій країні.

А зараз на Грушевського дуже потрібні, в першу чергу ліки, їх можна доставляти прямо туди і передавати медикам чи волонтерам.

Ось актуальний список потреб: ентерос гель, хірургічні інструменти, шовні матеріали разом з голками в наборі, голкотримачі (катастрофічно не вистачає), хірургічні ножниці, зажими, хірургічні зонди, дренаж, йод і зеленка в олівцях, бетадин (чи щось інше від загноювання ран), дип фриз, каски будівельні, респіратори проти пилюки (як протигази), кетанов в ампулах (чи аналоги в ін’єкціях), губка хірургічна, шини, лангети, гіпсовий бинт, наколінники, налокітники, щитки (футбольні).

Можливо, наші стаціонари можуть щось з цього доправити? А також прохання до будівельних магазинів. І всіх інших!

У Києві ліки купує дівчина, її номер картки Приватбанку: 4405 8858 3081 1359 Хромих Марина Петрівна.

P.S.

Сьогодні я дзвонила до місцевого керівника фармацевтичної фірми. Я представилась і спитала, чи може його фірма надати якісь ліки людям, що зараз на Грушевського.

Він почав питати, хто я і де взяла його номер телефону. Я сказала, що він представник громади, і його номер відкритий для людей.

Він сказав: «Давайте, Оля!» і кинув слухавку. Більше на мої дзвінки не відповідав.

Колись я скажу йому все, що про нього думаю, бо впевнена, що якби він пожертвував зараз для людей на Грушевського ліків хоча б на тисячу гривень, то не надто збіднів би.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З усім згоден, окрім одного. Ви ж не приховали свого авторства, ПІП особи, що допомагатиме по закупці ліків, то чому не були відкриті з читачами повністю? ПІП бізнесмена - фармацефта! Бо таке враження, що ви чогось боїтесь, або нафантазували.
Відповісти
Ви знаєте, в Луцьку небагато бізнесменів-фармацевтів та разом з тим представників громади) Я не боюся. От коли побачу його і поговорю, тоді буде інший блог, і ви прочитаєте, хто це, так що це не фантазія, розмова така була.
Відповісти
Також хочеться почути ПІП бізнесмена - фармацефта.цікаво бо знаю багатьох з них в м.Луцьку.Чекаємо!
Відповісти
Непоганий "бізнесмен" в галузі фармації - Іван Сидор. Це не він? 45 аптек, в тому числі в обласній лікарні - 5-6. Там, де його аптеки, там найдорожчі ліки. Тому, Оля, тобі лучани правду кажуть, Раз ти називаєш себе журналісткою, то тримай цю марку. А то пишеш загадками і притчами, як біблейські пророки.
Відповісти
Хто винен? Самі люди чи Господь Бог?

Существует ли в мире лекарство для твоего исцеления...
Відповісти
я думаю, він не один такий тут, тому і з'явився цей допис-звернення. ви про все дізнаєтесь. а зараз краще допомагаймо людям. потім буде час, і банитимемо всіх підлабузників режиму. Гражданская оборона, я так написала тому, щоб не викликати інших непотрібних зараз дискусій, а вина ми знаємо на кому: на тому, хто зараз сидить на золотому унітазі.
Відповісти
Це встановить історія...Не прошло и полвечера, как история все уже встановила.Будем валить на Бога,раздающего золотые унитазы Янузепам.
Відповісти
Думаю що імя героя варто таки написати. Може в нього є совість
Відповісти
Герой - Валерій Бондарук! "Волиньфарм" - депутат Лукцької міської ради, мільйонер.
Відповісти