Додати запис

Де волинський "Беркут"?

Кожен раз, коли чую, що "Беркут" Львова чи Тернополя відмовився брати участь у протистоянні проти власного народу, на душі з’являється радість. Чи правда це? Не знаю, перевірити тяжко. Аж надто багато брехні та "правдивих" джерел інформації. Але все-одно хочеться вірити в краще.

Ось і сьогодні, під час мітингу під стінами Волинського обласного УМВС з уст генерала Олександра Терещука хотілося почути гарну казкову історію про волинських "беркутів"-патріотів. Але не почув.

Виявилося, що наш рідний елітний спецпідрозділ у відрядженні. Де саме? В стольному граді Києві. За наказом міністерства охороняє безпеку громадян, кидаючи в них світло-шумові гранати, луплячи кийками п’ятеро одного та стріляючи в журналістів, бо ті "самі себе наражають на небезпеку".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
волинський беркут відправили бити людей в Києві. Валимо цей режим! Всі лучани - на вулиці, на мітинги!
Відповісти
А що сциш реальне імя написати:-):-):-)
Відповісти
з якою ціллю його ім"ям цікавишся?
Відповісти
Не все так однозначно: Беркут - зло і звірі, а мирні мітингувальники білі і пухнасті, будьмо об'єктивні. Написане мною частково ілюструє це відео http://15minut.org/article/kak-demonstranty-podzhigali-silovikov-opublikovano-video-2014-01-21-10-11-11
Відповісти
Hurricane2015, твоє відео абсолютно нічого не ілюструє!
Ці паци вже давно не правоохоронці, а психічно хворі( не усі)охраннікі царського тєла & лакеїв-бандюганів.Є присяга, кому вони мали служити, вибрали бандюганів,а не народ-
то що тепер людям їм оди співати?
Вже давно все не однозначно.
Відповісти
vsi musara pidarasu, ya ce sce do revolucii znav
Відповісти
Ну не обов'язково. Он є інтерв'ю якогось анонімного беркута, де каже, що їх із західних областей поки не кидають на передову, як "неблагонадьожних".
Відповісти