Додати запис

Звернення до Єремєєва

26 січня 2014 року у Маневичах відбулось Віче на якому було прийнято декілька Звернень, одне з яких до депутата-мажоритарника І. Єремєєва.

"Ми, учасники Віча «Маневицький Майдан», оцінюючи Ваші голосування за період представлення наших інтересів у найвищому законодавчому органі Україні прийшли до висновку, що Ви цілком підтримуєте дії злочинної влади, оскільки Вами синхронно з Партією Регіонів були проголосовані рішення про призначення уряду М. Азарова, а потім Ви відмовились підтримати його відставку та відставку міністра МВС Захарченка, Ваш голос враховано при прийнятті всіх «ручних» Законів прийнятих 16 січня 2014 р. Таким чином, Ви відповідальні за все те, що чинить влада з мирними протестувальниками.

Як Ваші виборці Ми вимагаємо від Вас до 18 год 27 січня 2014 року:

1. Відкликати свій голос під «диктаторськими» законами, які були проголосовані Вами спільно із Партією Регіонів і Комуністичною партією 16 січня 2014 р.

2. Чітко висловити свою позицію щодо дій злочинної влади, яку висвітлити через офіційні засоби масової інформації.

Ви повинні врахувати, що жителі Маневицького району наполягають на тому, що єдиний шлях вирішення конфлікту – відставка Президента, Уряду, Верховної ради та дострокові вибори за прозорою демократичною процедурою. Все інше Ми вважаємо неприйнятним і таким, що не відповідає інтересам українського народу. А тому всі подальші Ваші голосування у Верховній Раді мають відповідати саме інтересам Ваших виборців, а не Вашим приватним зацікавленням"

Цікаво, яким чином цей прихований регіонал зреагує на Звернення своїх виборців? Як відповість жіночці, яка сказала, що він її обманув, оскільки перед виборами обіцяв не співпрацювати з Януковичем?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продажним депутатам дорога в пекло відкрита
Відповісти
полішуки проснулись)
Відповісти
Понавибирали волиняки неофеодалiв 21 сторiччя iвахiвих, еремеевих, мартинякiв, палиць...
Відповісти
А хто ж його, цього Єремеєва вибрав?
Ну народ, ну включайте час від часу мізки: єремеєв - бензиновий магнат, Бізнесмен і Олігарх. ЙОго передвиборна кампанія - це результат роботи досвідчених політтехнологів, піарщиків і медіаагентів. НАрод, невже Ви дійсно вірили, що голосуючи за Олігарха, із приблизними статками 220 Млн Доларів, він дійсно у Верховній Раді відстоювати саме ВАШІ особисті інтереси, а не свої - Бізнес Імперії?????
Відповісти
Звертатись до злодія про допомогу - марна справа.
Наболіло, тому і висловлююсь.
Зараз (у цьому місяці) Єремеєв і Ко скуповує за безцінь 0.25 грн. акції "Ковельнафтопродукт".
Ще раніше він обдурив вкладників Луцької нафтобази. Декому взагалі нічого не ззаплатив, нахабно вкрав. Шляхи його злодійські, бандитські - називайте як завгодно.
Людина він недостойна представляти народ який він обкрадав. Бридко таких людей бачити і чути.
Відповісти
Для майданутых маневичан: Еремеев голосовал только(!) за бюджет на 2014 год. Но вот нужно это было или нет- вам сие недоступно.
Відповісти
Олександре. Якщо пишете коменти, значить маєте доступ до Інтрнету. Тому не затрудніть себе тим, щоб подивитися результати голосування. Скандальний закон про суддів був проголосований через систему "Рада", тому результати на сайті ВР. Єремеєв, Івахів, Мартиняк проголосували "ЗА", Палиця був відсутній. Такими є факти. Тому мають шанс відкликати голоси.
Відповісти
Шараєвський, ну чого Ви пишете цьому Саші?
Він Єремеєвський мальчик. Читайте:

"О Украина, Украина!
Страна бандитов и воров!
Какая жалкая витрина
Из миллионов холуев!
А разве может быть иначе,
Когда ворам страна рабов,
Бесстыдно и глаза не пряча,
Вручает бич без лишних слов!
А те, глумяся и куражась,
Народ в оковы запрягли,
И сели важно, напомажась,
И цепь потуже затягли.
И свист бича, и банды смех
— Удел твой ныне, Украина!
Ворам ты служишь для утех!"
Відповісти
Солнышко, ты добавляй обязательно: "Кто скажет, что это Еремеевская девочка - пусть первый бросит в меня камень".
Відповісти
Я сьогодні подивилася Громадське з його виступом і змінила думку. ВІн сказав що вони не голосували - лише бюджет, який заффіксувала система. Якщо далі ен голосвали по системі, то як могла система "Рада" щось зафіксувати? Все ті ж самі 225? найпростіше переглянути відео і фото будь-чиє, хто тоді знімав. Каже, що Їхніх піднятих рука там немає. і це просто довести. Цікаво лише, чому волинянам так пристрасно хочеться замісити їх з ПР намертво? Деяким волинянам. Конкретно взятим волинянам. Якщо зірки запалюють, отже, це комусь треба?
Відповісти