Додати запис

Неокомуністичний дурман про Євросоюз

2 лютого спільно з активістами луцького Автомайдану відвідали помешкання новообраного депутата Верховної Ради України за списком КПУ Василя Демедюка. Прибули в село Пулемець, що в лісовій глибинці Шацького районі, на прикордонні з білоруською Томашовкою, вже майже з останніми променями сонця, що заходило.

Що мене особисто найбільше вразило – це навіть не істерика, яку влаштувала нам дружина нардепа-комуніста, стверджуючи, нібито її чоловік тільки-но зайшов у парламент і «ЩЕ НІЧОГО ПОГАНОГО не встиг зробити». Хоча ВЖЕ зробив, проголосувавши в унісон зі своєю злочинною фракцією за «сталінські» закони 16 січня і «забувши» проголосувати за їх відміну 28 січня.

Вразили навіть не поруйновані корівники тваринницької ферми майже навпроти садиби нардепа-комуніста – як символ нежиттєздатності комуно-колгоспного ладу.



Вразило запитання, яке на повному серйозі задали євромайданівцям місцеві мешканці. «А це правда, що після вступу в Євросоюз не можна буде тримати домашнього господарства – коней, корів, свиней? Бо якщо так, то не треба нам таких союзів...» Про це, мовляв, їм розповідали компартійні агітатори.

Отже, неокомуністична пропаганда працює!!! І працює в такий ось дикий спосіб: вселяє в мізки людей, які мешкають на самісінькому краю українського світу, глибокі сумніви щодо того, чи варто прагнути цивілізованішого життя. Нібито краще й надалі горбатитись у поліській глухомані над тим, що маєш, бо «прийдуть європейці – то й те заберуть»…

Але, на щастя, далеко не всі в селі вражені вірусом комуністичної пропаганди. Дальші та ближчі сусіди нардепа-комуніста зустрічали нас революційним «Слава Україні!» та проводжали підбадьорливим «Нехай вам щастить! Їдьте з Богом, синочки…»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
синочки! Гейропа вам дасть...
Відповісти
можна вишукати причину і в тому, що, замість проводити правильну пропаганду, опозиційні політики займаються фігнею нездоровою, як от приїхати в глухе село (в якому точно нема депутата) і ляскотіти, що приїхали до нього в гості
Відповісти