Зайцева в СІЗО: не плаче, дивиться телевізор

Зайцева в СІЗО: не плаче, дивиться телевізор
Олена Зайцева, винуватиця страшної ДТП у Харкові, в результаті якої загинули шість осіб, вже пройшла психологічну адаптацію у СІЗО.

Про це передає Комсомольская правда в Україні, – пише Обозреватель.

«У той же вечір вона спілкувалася з психологом. Адаптація у Зайцевої вже пройшла, більше не плаче», – розповів заступник начальника Харківського СІЗО із соціально-виховної та психологічної роботи Дмитро Холод.

Зазначимо, що Зайцева знаходиться у камері ще з дев'ятьма жінками. Сусідки по камері Зайцевої, як і вона, ще жодного разу не були засуджені, вирок щодо них ще не вступив у силу, кажуть співробітники СІЗО. Всі вони сидять за тяжкі та особливо тяжкі злочини: грабежі, нанесення тяжких умисних. При цьому Зайцева в камері наймолодша.

Поводиться дівчина спокійно, конфліктних ситуацій у камері не виникало. Претензій ні у самої Зайцевої до утримання, ні у пенітенціарників до її поведінки немає. Ніяких привілеїв у неї немає.

Підозрювану можуть відвідувати родичі та адвокат. У СІЗО кажуть, що мати дівчини вже приїжджала. Спілкуватися з нею Зайцева може тільки через скло, по телефону. Безпосередньо вона може спілкуватися з адвокатом, розмови їхні не прослуховуються і не записуються.

Крім того, Олена може отримувати з дому їжу, яка не вимагає термічної обробки, і користуватися косметикою, яка не містить спирту. У в'язнів є можливість також записатися у бібліотеку, але дівчина цією можливістю поки не скористалася.

«Від можливості працювати Зайцева відмовилася. У камері вона дивиться телевізор і вивчає матеріали своєї справи», – говорять у СІЗО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а мала би плакати кожного дня як мінімум рік
Відповісти
Останні новини
Зайцева в СІЗО: не плаче, дивиться телевізор
26 жовтень, 2017, 13:19