У Луцьку на автостоянці пограбували авто

У Луцьку на автостоянці пограбували авто
Увечері в Луцьку на одній із автостоянок біля торговельного центру зловмисник при свідках викрав із салону авто гроші та флеш-накопичувач.

За лічені години поліцейські затримали грабіжника – 26-річного громадянина Грузії. Правопорушнику оголосили про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України та взяли під варту, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Інцидент трапився пізно ввечері. Автомобіль Hyundai Accent належить 26-річній місцевій жительці. Очевидцем скоєння злочину став брат власниці авто, який момент пограбування перебував у салоні. Правопорушник помітив чоловіка й втік. Грабіжника затримали співробітники патрульної поліції Луцька.

«Слідчі Луцького відділу поліції оголосили затриманому про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж з проникненням. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді арешту», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: грабіж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
грузинські кацо - наші щирі друзі: дуже гарно співають!
Відповісти