Нагородили переможців конкурсу «Мої мандри»

Нагородили переможців конкурсу «Мої мандри»
Переможці фотоконкурсу «Мої мандри» отримали подарункові сертифікати від агенції «Нові мандри».

Нагадаємо, що конкурс проводили у соцмережах інтернет-видання «ВолиньPost» і туристична агенція «Нові мандри» з 20 листопада до 19 грудня 2012 року.

Користувачі мережі Facebook та Вконтакте надсилали свої світлини на тему подорожей. Серед фотографій були міста та села України, Карпатські та Кримські гори, країни Європи, Америки, Океанії.

У кожній з соціальних мереж визначили світлини, які, на думку користувачів соцемереж, є найкращими у конкурсі. Користувачі голосували, ставлячи «лайки» під фото.

Перші місця та сертифікати на автобусний тур Європою від туристичної агенції «Нові мандри» отримали Олександр Мазепа та Анна Подгурець. Другі місця та сертифікат на 500 гривень на будь-яку подорож, замовлену в турагенції, отримали Олена Кравчук та Олег Сусяк.

Треті місця та сертифікат на одну з послуг спортивного комплексу «Олімпія» отримали Андрій Фаткулін та Вікторія Новосад. Учасники Юлія Дерев'янчук та Вікторія Новосад, котрі посіли четверті місця, отримають у подарунок годину в сауні для усієї компанії. А п’яте місця та півгодини гри у сквош виграли Оксана Цимбалюк та Павло Луцака.

Переможець конкурсу у Facebook Олександр Мазепа - родом зі Здолбунова, а сам працює в Острозькій академії в аспірантурі та пише кандидатську дисертацію на тему української діаспори. Каже, що значну роль у перемозі відіграли його друзі, яких він просив «лайкати» фото та максимально поширити інформацію про участь у конкурсі.

«У Луцьку вперше побував лише влітку цього року. Тоді, до речі, мені вперше в цьому місті повезло і я виграв ящик морозива», - розповідає Мазепа.

Анна Подгурець також працює у вузі, однак лаборантом у Східноєвропейському університеті на кафедрі прикладної лінгвістики.

«Побачила повідомлення про конкурс у знайомих і також вирішила свою фотографію викласти. Чесно кажучи, на перемогу не сподівалася, адже коли закинула своє фото, то учасники вже тоді мали набагато більше лайків. Ніяк лайки не заробляла, не розповсюджувала інформацію, тому перемозі дуже здивувалася», - розповідає Анна Подгурець.

Другі місця та сертифікат на 500 гривень на будь-яку подорож, замовлену в турагенції, отримали Олена Кравчук та Олег Сусяк. Олена зізналася, що обожнює подорожувати та закарбовувати всі миті на фотоапарат, а для Олега виготовлення світлин є професією. У мандри він любить їздити з трьохрічним сином.

Лучанка Вікторія Новосад, фото якої посіли третє та четверті місця, зізналася, що раніше виграшів у конкурсах в неї не було, а шанс перемогти з’явився тоді, коли учасників, що порушили умови участі, зняли зі змагання.

Андрій Фаткулін, які зайняв завдяки фото в Італії, третє місце розповів, що любить подорожі. І не важливо які: екстремальні чи комфортні. А найбільше полюбляє гори і пустелі. Каже, після таких мандрів на всі дивишся зовсім інакше.

Анна Подгурець
Анна Подгурець
Анна Подгурець та Олександр Мазепа
Анна Подгурець та Олександр Мазепа
Олена Кравчук
Олена Кравчук
Олег Сусяк та директор турагенції Віталій Новицький
Олег Сусяк та директор турагенції Віталій Новицький
Андрій Фаткулін та директор турагенції Віталій Новицький
Андрій Фаткулін та директор турагенції Віталій Новицький
Андрій Фаткулін
Андрій Фаткулін
Юлія Дерев'янчук
Юлія Дерев'янчук
Вікторія Новосад
Вікторія Новосад


ПОДИВИТИСЯ ФОТО ПЕРЕМОЖЦІВ МОЖНА ТУТ

ФОТОГРАФІЇ КОНКУРСУ В МЕРЕЖІ ВКОНТАКТЕ МОЖНА ПОБАЧИТИ ТУТ та ТУТ, а також ТУТ.

ФОТОГРАФІЇ КОНКУРСУ В МЕРЕЖІ FACEBOOK МОЖНА ПОБАЧИТИ ТУТ та ТУТ, а також ТУТ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кравчук Олена дуже гарна на фото, така серйозна і доросла. Шкода лише, що не зайняла першість. Але все одно ВІТАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Дуже круто...... молодці.... Основних учасників конкурсу видалили невідомо за що... А тут "Супер" фіналісти виграли... Чесність... "Нові мандри" - гарний початок))
Відповісти
Останні новини
Нагородили переможців конкурсу «Мої мандри»
25 грудень, 2012, 17:34