Волинська лялькарка поділилася секретами майстерності

Волинська лялькарка поділилася секретами майстерності
У Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулася творча зустріч «Вигадуй! Фантазуй! Твори» з молодою, талановитою художницею, лялькаркою Іванною Морем.

Майстриня продемонструвала ляльки, виготовлені в оригінальній авторській техніці, поділилася секретами майстерності, - інформує прес-служба Волинської обласної бібліотеки для дітей.

Іванка з самого дитинства закохана в ляльки, полюбляла ними бавитися, а коли виросла почала виготовляти оригінальні лялечки у авторській техніці. Спочатку навіть не думала, що вони так будуть подобатися людям. Першу ляльку зробила для подруги і коли побачила захоплення і радість у її очах, вирішила, що має продовжувати цю справу.

З’являлися нові замовники, нові ляльки. Захоплення стало професією, вже понад тисячу ляльок створила Іванна протягом 8 років. Ляльки за цей час підкорили не тільки український, але й міжнародний ринок, оселилися в домівках відомих людей - психолога Наталії Холоденко, співачки Джамали та інших.

Із розмови під час зустрічі присутні дізналися багато цікавого. В теплій, невимушеній атмосфері Іванка розповіла, що полюбляє самотність, надихають її подорожі, а під час роботи над лялькою забуває про всі негаразди.

Дівчина мріє побувати у Каліфорнії, побачити океан, а ще хоче, щоб колись її ляльки ожили у мультфільмі. Нові й нові запитання виникали у дітей, на які майстриня залюбки давала відповіді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська лялькарка поділилася секретами майстерності
26 жовтень, 2017, 18:30