Рідні загиблих відмовляються від грошей Зайцевих

Рідні загиблих відмовляються від грошей Зайцевих
Сім'ї загиблих у жахливій ДТП на Сумській у Харкові навідріз відмовилися від грошових пропозицій родичів підозрюваної Олени Зайцевої.

Про це пише Обозреватель із посиланням на Сегодня.

«Її мати приїжджала до нас. Я не захотіла з нею зустрічатися. Нам не потрібно від них нічого, адже жодними грошима не можна окупити двох моїх дівчаток», – розповіла мати і бабуся загиблих Алли й Анастасії Сокіл.

При цьому вона додала: «Ми поки не думали з приводу позовів, моральної компенсації. Для мене зараз головне – провести всі необхідні ритуали».

Як каже адвокат Дмитро Марцонь, який готовий надати безкоштовну юридичну допомогу сім'ям, у цій справі родичів квапити не потрібно.

«Ми уклали договір із сестрою Ніни Кобисевої, поспілкувалися з братом і дядьком Алли й Анастасії Сокіл. Але співпрацю ще не починали. Близьким потрібно оговтатися від горя», – розповів він.

При цьому раніше стало відомо, що родичі інших жертв аварії також відмовилися від грошей Зайцевих.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сподіваюсь,що родина Зайцевих зрозуміла що гроші не все можуть!Що ця трагедія залишиться в серцях родин загиблих і постраждалих назавжди і ніякі гроші не струть память і не повернуть час назад,не воскресять тих хто навіть і не зрозумів що з ними трапилось!шкода що все в наш час вимірюється грошима а про мораль і справедливість частенько забувають(
Відповісти
Останні новини
Рідні загиблих відмовляються від грошей Зайцевих
27 жовтень, 2017, 11:17