На Україну насувається шторм зі снігом

На Україну насувається шторм зі снігом
До України з північної Європи поступово наближається одразу два циклони Флоренс 1 і Флоренс 2 і принесуть штормові вітри, які триватимуть протягом вихідних і зачеплять початок наступного тижня.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, – пише Обозреватель.

Саме тому, за її даними, в найближчі вихідні у більшості областей переважатиме волога хмарна дощова погода.

«У суботу інтенсивні опади очікуються на сході, півдні та в центральних областях. А в неділю дощі (місцями з мокрим снігом) накриють захід України. Увечері в неділю негода дійде і до півночі. Особливість неділі Увага! 29 жовтня в Україні очікується сильний штормовий вітер», – зазначила вона.

Також, у понеділок-вівторок, 30-31 жовтня, штормовий вітер буде тривати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для України і українців найбільше стихійне лихо - нечесні чиновники, судді, правоохоронці, агресивні сусіди (і ті, що за парканом, і ті, що за східним рубежем). Хай Господь Бог боронить американців від торнадо, японців від землетрусів, індонезійців від вулканів, укріїнців від нечесних чиновників органів влади, суддів, правоохоронців, анресивних сусідів, та інших недобрих людей.
Відповісти
Краще після вітру і граду дах ремонтувати, ніж після лихих сусідів ремонтувати межу, борозну, паркан, живоплів, а можливо і зуби і ребра, бо наша влада, правоохоронці і суди ("найдобріші", "найчесніші" і "найсправедливіші") від них не захистять.
Відповісти