Смертельне чаркування: вбивці дали 15 років тюрми

Смертельне чаркування: вбивці дали 15 років тюрми
На Рівненщині суд призначив 15 років тюрми 37-річному жителю Володимирецького району, який вчинив умисне вбивство двох осіб.

Нагадаємо, що у листопаді 2016 року в селі Лозки сусіди знайшли мертвими господаря оселі та його гостя, - пише Рівне.Вечірнє.

Перед ними постала жахлива картина: незнайомий чоловік із закривавленою шиєю лежав на дивані, а власник будинку — в іншій кімнаті на підлозі із аналогічними ранами шиї. Обоє померли від масивної крововтрати внаслідок колото-різаних ран.

Слідчо-оперативна група встановила, що в будинку 61-річного чоловіка, який проживав сам, частенько збиралися компанії за чаркою. Так сталося і тоді, коли до нього навідалися 36-річний односелець та 43-річний житель Вараша. Поліцейські помітили, що в оселі все було прибрано, вимита підлога та жодних ознак застілля. Це свідчило, що вбивця ретельно приховував сліди злочину. Ганчірку зі слідами крові, якою прибирали, знайшли у грубі. Закривавлений ніж поліцейські виявили неподалік села у ямі, закинутій сміттям.

Коли правоохоронці навідалися до помешкання одного із учасників нічної гулянки, 36-річного місцевого жителя, той був удома з дружиною. Але тут, як підтвердила жінка, не ночував. Сам чоловік плутався у показах і не зміг пояснити поліцейським, де провів останню ніч. Поліцейські його затримали, а суд обрав йому міру запобіжного заходу — тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що під час допитів і слідчих експериментів 36-річний житель села Лозки свою вину в умисному вбивстві двох осіб не визнавав та упродовж досудового розслідування давав суперечливі покази. Однак його вина в інкримінованому йому злочині була доведена зібраними у провадженні матеріалами досудового розслідування.

І хоч обвинувачений до кримінальної відповідальності притягується уперше, має на утриманні трьох дітей, а за місцем проживання характеризується посередньо, як працьовитий та ввічливий, суд не встановив обставин, які пом’якшували б покарання. 37-річного жителя Володимиреччини відповідно засудили на 15 років позбавлення волі. Утім, сторона обвинувачення на винесений вирок подала апеляцію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.