Керівник волинської «Батьківщини»: «Для нас немає малих і великих громад»

Керівник волинської «Батьківщини»: «Для нас немає малих і великих громад»
Голова Волинської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Валерій Бондарук висловився щодо майбутніх виборів 29 жовтня.

"Дя нас немає малих і великих громад, пріоритетних і не дуже, бо скрізь маємо своїх прихильників", - сказав він у інтерв'ю.

"Кандидатів у депутати висунули в усіх 19 ОТГ. Головні критерії, за якими підбирали претендентів на депутатський мандат та посади голів, – чесність, порядність, вболівання за громаду, професіоналізм, патріотизм. Віддавали перевагу тим, хто має досвід депутатської діяльності", - додав політик.

Він зауважив, що за представництво в новоутворених ОТГ борються 298 кандидатів – членів партії "Батьківщина" та безпартійних. Це більш як 70 відсотків від загальної кількості депутатів ОТГ.

"У Любомльській міській та Велимченській ОТГ Ратнівського району наші висуванці кандидатують на всіх виборчих округах, на 96 відсотках округів – у Жидичинській Ківерцівського та 91 відсотку – в Копачівській Рожищенського районів.

"Претендентом на голову Любомльської міської ОТГ від нашої партії йде Антоніна Куць, керівник фракції "Батьківщина" в Любомльській районній раді. У неї є солідний управлінський досвід, а відтак і високі шанси на перемогу. Значні можливості обійняти посаду голови Іваничівської селищної ОТГ має "батьківщинівець" Юрій Лазаренко", - перераховує кандидатів голова обласної "Батьківщини".

"Пробує свої сили в боротьбі за очільника Любешівської селищної ОТГ безпартійний громадський активіст Олексій Приходько, якого висунули делегати конференції Любешівської районної парторганізації. За підтримки Ківерцівської районної "Батьківщини" на голову Цуманської селищної ОТГ балотується безпартійний учасник АТО Микола Фень", - розказав Валерій Бондарук.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Керівник волинської «Батьківщини»: «Для нас немає малих і великих громад»
27 жовтень, 2017, 13:58