На Херсонщині батько до смерті побив однорічну дитину

На Херсонщині батько до смерті побив однорічну дитину
На Херсонщині поліція розслідує обставини та причини смерті однорічної дитини.

Про це з посиланням на відділ комунікації поліції Херсонської області передає УНН.

Підозрюваним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть однорічної дівчинки, є її рідний батько.

Неблагонадійна родина проживає в одному з сіл Олешківського району. У відділення поліції звернулася медсестра. Вона розповіла, що під час відвідин родини та планового огляду однорічної дитини виявила, що дівчинка ледь дихала, на обличчі, шиї та животі були садна.

Дитина знаходилася у вкрай важкому стані, тому її негайно госпіталізували до лікарні. Того ж дня дівчинка померла.

Згодом правоохоронці поспілкувалися з 40-річним батьком, який повернувся з роботи із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік пояснив, що дітей ніколи не бив. В усіх родинних негараздах він звинувачує дружину, яка нібито не доглядає за дітьми та нічого не робить по господарству. Через це він іноді її “виховував”.

З його слів, нещодавно він знов побив дружину, яка в той час тримала на руках доньку. Ні батько, ні мати не звернули уваги на стан доньки та нічим їй не допомогли.

Крім загиблої дівчинки, у сім’ї є двоє старших дітей: 9-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Батько працює по найму, зловживає алкогольними напоями, його 29-річна дружина домогосподарка. Жінка має розумову відсталість, тому нічого не може пояснити.

Старші діти залякані, з ними буде працювати психолог. Наразі працівники соціальної служби вилучили дітей з родини та помістили їх у санаторій.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, чоловік та жінка затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження” (карається позбавленням волі строком від 7 до 10 років).

У відношенні матері відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.135 Кримінального кодексу України “Залишення в небезпеці” (карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Херсонщині батько до смерті побив однорічну дитину
27 жовтень, 2017, 17:01
Self-made по-українськи
27 жовтень, 2017, 16:53