У луцькій лікарні «на гарячому» спіймали грабіжника

У луцькій лікарні «на гарячому» спіймали грабіжника
У Волинській обласній дитячій клінічній лікарні в кабінеті лікаря-кардіолога намагалися пограбувати медсестру.

Злочин стався 27 жовтня в обласній дитячій консультативній поліклініці близько 15 години, - пише ІА Волинські новини.

Головний лікар Волинської обласної дитячої клінічної лікарні Сергій Ляшенко розповів, що пограбування було продуманим, адже на відео з камер спостереження видно, що працювало дві особи. З його слів, сьогодні-вчора працівники отримали заробітну плату.

«На відео з камер спостереження можна чітко помітити, що злочинець посидів, вивчив всі виходи та входи, дочекався, поки лікар вийде, та пограбував кабінет лікаря-кардіолога, викравши гаманець медсестри. Дякуючи нашій медсестрі, яка перша звернула увагу на це, та батьку нашого пацієнта, який підставив ногу, злодій викинув гаманець, коли намагався утекти», - зазначив Сергій Ляшенко та відкинув факт того, що в пограбуванні якимось чином задіяні працівники лікарні.

«Злодій вибрав такий момент, що в поліклініці залишаються одиниці, адже в 15.00 ті, хто починають роботу раніше, йдуть додому», - каже Ляшенко.

Як зауважив головний лікар, у медзакладі були такі періоди, що крадіжки відбувалися щодня, тому було прийнято рішення встановити камери спостереження, на сьогодні вже працює 15 камер.

За його словами, охорони в лікарні немає - є чергові на в’їзді, які більше відповідають за периметр, але в приміщенні охорони немає.

З медсестрою, яку намагалися пограбувати, поспілкуватися не вдалося, адже, за словами працівників лікарні, вона перебуває в стресовому стані, тому пішла додому.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: грабіж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькій лікарні «на гарячому» спіймали грабіжника
27 жовтень, 2017, 17:28