Вибори на Волині: зафіксували перше порушення

Вибори на Волині: зафіксували перше порушення
Станом на 7:15 29 жовтня у Волинській області на усіх виборчих дільницях, де перебувають спостерігачі ОПОРИ, розпочались ранкові засідання.

Втім, у селі Витуле у Любешівській громаді зафіксоване перше недотримання Закону, – йдеться в повідомленні громадянської мережі.

Зокрема, у приміщенні виборчої дільниці № 070555, що знаходиться у с. Витуле (Любешівська селищна об’єднана територіальна громада) спостерігач ОПОРИ зафіксував наявність лише однієї переносної скриньки (для проведення голосування за місцем перебування). Спостерігач ОПОРИ склав акт про порушення.

Як пояснила голови дільничної виборчої комісії, більшою кількістю виборчих скриньок ДВК забезпечено не було.

Відповідно до частини 3 статті 76 Закону України «Про місцеві вибори» кожна виборча дільниця повинна мати не менше двох переносних виборчих скриньок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вибори, село і селяни не розуміють, що це за вибори і просто голосують проти себе, а насправді порушення з десяток статей Конституції України, позбавлення прав, влади на місцях, задля процвітання інших сіл з проявами дискримінаційної політики субвенції.Конституція гарантує існування місцевого самоврядування, а проведення таких виборів на селі має передувати референдум на добровільних засадах...Наступна реформа земельна, хоча після виборів вона відбудеться частково...
Відповісти
Останні новини
Вибори на Волині: зафіксували перше порушення
29 жовтень, 2017, 09:09