Дует фіналістів: волинянка заспівала у кліпі Івана Пилипця. ВІДЕО

Дует фіналістів: волинянка заспівала у кліпі Івана Пилипця. ВІДЕО
Фіналістка «Голосу країни», уродженка Нововолинська Катерина Рибак знялася у кліпі та заспівала дуетом з колегою по вокальному шоу – фіналістом «Голосу країни» Іваном Пилипцем.

27 жовтня Іван Пилипець, який і є автором пісні «Обійми мене», представив широкому загалу прем’єру кліпу на свій вокальний доробок, - пише Район.Володимир-Волинський.

Свою колегу по вокальному цеху Катерину Рибак чоловік сам запросив заспівати з ним дуетом, а пізніше – взяти участь у зйомках цього романтичного кліпу.

Катерина та Іван знайомі ще з тих часів, коли наша землячка підкорювала сцени усіляких вокальних конкурсів, що проходили в Україні та за її межами.

Нагадаємо, Катя Рибак – фіналістка п’ятого сезону вокального шоу «Голос країни», виконавиця саунтреків до найрейтинговіших українських серіалів, вихованка продюсерського центру «Парадіз» (м.Київ) та зразкової студії «Лодомир» (м.Володимир-Волинський, керівник Галина Тюрікова). Катруся – часта гостя у Володимирі-Волинському, куди її запрошують на різноманітні творчі конкурси, фестивалі та концерти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже круто
Відповісти
Останні новини
Дует фіналістів: волинянка заспівала у кліпі Івана Пилипця. ВІДЕО
30 жовтень, 2017, 07:33