В Одесі від удару струмом загинув підліток

В Одесі від удару струмом загинув підліток
У дитячому будинку "Перлинка" в Одесі від удару струмом загинув підліток.

Як повідомили в обласній прокуратурі, це сталося через те, що не було належного нагляду за трансформаторною підстанцією на території комунальної установи, - пише ВВС Україна.

Вихованцеві дитбудинку було 15 років.

"Трагічний випадок показав відсутність належного нагляду і контролю за об'єктами, що становлять підвищену небезпеку для громадян. Такі об'єкти, що перебувають у віданні територіальних відділень обленерго, мають бути ізольовані, закриті для доступу сторонніх осіб, тим більше дітей", - ідеться у повідомленні.

За словами радника керівника Національної поліції в Одеській області Руслана Форостяка, трансформаторна підстанція, про яку йдеться, належить Південному району електричних мереж ПАТ "Одесаобленерго".
"В ході невідкладних слідчих дій вилучено всю технічну і виробничу документацію, за якою встановлено посадових осіб, що відповідають за технічний стан, безпеку та експлуатацію цього об'єкта", - наголосив Руслан Форостяк.

Правохоронці встановили, що на момент трагедії на приміщенні підстанції не було замків. Справу розслідують як умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: струм, Одеса
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.