Губернатор Волині розкритикував протестувальників-«реформаторів»

Губернатор Волині розкритикував протестувальників-«реформаторів»
Протести, які за прикладом акції в Києві намагалися організувати й на Волині, роблять люди, які насправді не хочуть реформ та «не несуть ніякого соціального навантаження».

Про це під час оперативної наради 30 жовтня повідомив голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик (на фото).

Він розповів про результати Ради регіонального розвитку у Києві. Відтак, згадав і про численні протести під стінами Верховної Ради із вимогами проголосувати за «Велику політичну реформу».

«Коли кучка людей, прикриваючись воїнами АТО, прикриваючись бажанням розвивати реформи на ділі чітко працюють на нашого супротивника, роблячи «картинку», - каже Гунчик. За його словами, на Волині склалася подібна ситуація, коли кілька депутатів облради з однодумцями прийшли пікетувати обласну державну адміністрацію.

«Це люди, які називають себе представниками громади, не несучи за собою ніякого соціального навантаження», - зауважив очільник ОДА. Мовляв, представники деяких партій критикують реформи, керуючись вказівками керівників політсил. Та як тільки розпочинається розподіл повноважень на місцях, представники цих сил намагаються зайняти максимально високі посади, - висловився Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чуство коли АВТОЗАВОД довів до повного зубожіння, а тепер взявся за твоє місто.....старий сраний пердун
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині розкритикував протестувальників-«реформаторів»
30 жовтень, 2017, 09:45